Vaše recenze, zkušenosti a příběhy s živým kolagenem

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
Jana Z.
Ověřený zákazník
č.232 moje zkušenost

Objednala jsem si živý kolagen  FACE asi před měsícem, bohužel jsem zatím nezaznamenala žádnou změnu, myslím si, že pokud chce člověk vylepšit obličej musí na chirurgický zásah, žádný zázračný krém není. Vzhledem k výsledkům a ceně si nejsem jistá, zda koupím znovu.

Odpověď:

Paní Jano, nedovolala jsem se. Někdy je měsíc krátká doba. Hlavně kolagen používejte dál, ještě Vám vydrží cca 1,5 měsíce. Bohužel stres a nemoci odbourávají závratou rychlostí náš tělesný kolagen a dnešní nejsitá doba jeho deficit ještě více prohlubuje. Udělejte si třeba intenzivní kolagenouv kúru a kolagen si cca 3 dny nanášejte na mokrou pleť až 5x za den místo 2x za den. Třeba o víkendu. Tělo se rychleji zasytí kolagenem a najednou, jakoby ze dne na den, uvidíte výsledek i v zrcadle. A věřte, že pouze pravidelná a trpělivá péče je korunovaná úspěchem :-) Pak už máte na čem stavět. Kdybyste cokoliv potřebovala probrat, zavoleje.
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ

 


Pavlína
Ověřený zákazník
č.231 Dlouhodobá zkušenost s živý kolagenem

Dobrý den pí. Sojková, používám živý, přírodní kolagen FACE na obličej již několik let, dříve jsem se mazala nepravidelně, spíše jen večer nebo obden, ale vypozorovala jsem, že mi dělá dobře na unavené oči. S přibývajícím věkem již používám pravidelně 2x denně a nyní jsem přidala i kolagenové kapsle INVITA SKIN BEAUTY. Obličej mám vyhlazený a zpevněný. Mezi obočím jsem měla dvě výrazné hluboké vrásky, ale opravdu brázdy. Někdy před 10 lety jsem si do toho místa nechávala aplikovat výplně. Nyní mám to místo výrazně vyhlazený. Mému manželovi kupuji kolagenové kapsle INVITA ACTIVE na klouby. Bolelo ho za krkem, nemohl se otáčet, rhc pomohly dočasně, kapsle užívá už rok a na krk už zapomněl. Takže u nás velký úspěch a dárky k nákupu jsou super, jako dárek jsem dostala kolagenový šampon, pak i kondicioner a obojí je fantastický, už jiný nechci. Děkuji moc, tímto zdravím a přeji hodně zdraví. Pavlína F.

Ludmila
Ověřený zákazník
č.230 Prostě to funguje!!!

Dobrý den,
3 roky používám produkty Face, balzám na rty, živou vodu, krém na ruce aj. a jsou prostě vynikající. Spotřeba kolagenu je minimální a přesto funguje. Kosmetika je můj koníček tak mohu říci skvělá práce.
S pozdravem
Linda

Lucie
Ověřený zákazník
č.229 Inventia BUBLINKOVÁ maska s aktivním kyslíkem - 30 ml
Bublinková maska

Bublinková maska byla v dárkovém balíčku s kolagenem Face. Nevím, zda bych si ji sama koupila. Aplikace je velmi zábavná :) pleť je po použití úžasná a hebká a vůbec není zarudlá. Také by mě zajímalo, kolikrát týdně ji lze použít? 1x, nebo 2x?

Odpověď:

Dobrý den Lucie, jsme rádi, že se Vám maska líbí a pobavila Vás :-) Používat ji můžete 1-2-3x týdně, jak Vám to vyjde.
Marek Sojka NEZESTÁRNI.CZ


V.T.
Ověřený zákazník
č.228 Konečně jsem našla kosmetický přípravek, který opravdu funguje a to ohromně.

Milé Nezestárni,
za dva týdny mi bude již 42 let a za svůj život jsem vyzkoušela už pořádnou várku kosmetických produktů. Musím říct, že většinou pouze s hydratačním efektem bez valného efektu na odstranění vrásek. To se vše změnilo, když jsem objevila živý Přírodní kolagen Inventia FACE - na OBLIČEJ.
Účinky jsem pocítila už po pár aplikacích. Pleť byla vypnutější a působila svěžejším dojmem. Nyní přírodní kolagen na obličej používám delší čas a mám MLADŠÍ TVÁŘ!! :-) Konečně jsem našla kosmetický přípravek, který opravdu funguje a to ohromně. Opustila jsem od ostatních krému, opustila jsem drahá séra apod. Investovala jsem do Vašeho
přírodního kolagenu, protože je to pro mě pleťový zázrak. Mám pocit, že se mi zpevnily i kontury obličeje. Čím déle kolagen používám tím lépe můj obličej vypadá. Kolagen aplikuji i na krk a dekolt. Chci Vám poděkovat, že kosmetický svět obohacujete o tenhle klenot. Chci Vám poděkovat za to, že spoustě žen vracíte úsměv na mnohem mladší rty :-) Přeji Vám krásné dny bez vrásek. Přeji Vám zdraví a dobrou náladu. :-)
Zdraví Vás V.T.

Hanka
Ověřený zákazník
č.227 Živý kolagen s dračí krví - JE PROSTĚ ÚŽASNÝ!!!

Dračí kolagen, tak ten se vám povedl. JE PROSTĚ ÚŽASNÝ!!! Živý kolagen Face používám již dlouhou dobu a jsem moc spokojená, ale když jsem od vás obdržela na vyzkoušení vzorek kolagenu s Dračí krví, tak jsem si říkala... No co v tom asi bude za věc, když je skvělý už samotný kolagen Face, a byla jsem trochu nedůvěřivá. ALE... Je to vážně lepší! Nebo bych možná řekla jiné. I moje "letitá" pleť je po něm hladká, tónově sjednocená, což bych u gelu vůbec nečekala, a má mnohem mladší vzhled. Dokonce i můj manžel si všiml, že vypadám rozzářeněji. A to beru jako největší kompliment. Moc jsem spokojená i s kolagenem v kapslích Invita Skin Beauy, které kupuji mé 82 leté mamince ve výhodném balíčku 2+1 za 50 %, a která jen díky nim ještě chodí, protože od doby, kdy Invitu začala pravidelně užívat, se jí zdravotní stav zlepšil. Dle prognóz lékařů už měla být nejméně dva roky na vozíku. Takže .... za mne... DÍKY!! Hanka

A.H.
Ověřený zákazník
č.226 Po prodělaném covidu nedám dopustit na vynikající kolagenové produkty

Dobrý den,
již dlouhodobě nakupuji Vaše vynikající kolagenové přípravky na klouby Invitu Active i na pleť kolagen Face. Nicméně dva měsíce po prodělaném covidu, kdy mi začaly intenzivně padat vlasy, nedám dopustit na Kolagenový regenerační a posilující šampon i kondicionér, které kromě vitamínů pomohly zastavit do 14 dní padání mých vlasů a obnovit jejich růst. Takže aktuálně nejoblíbenějším produktem je pro mne kolagenový šampon a kondicionér.
S pozdravem a velkým poděkováním za kolagenové přípravky. PhDr.A.H.

P.Š.
Ověřený zákazník
č.225 Výsledek kolagenového séra s vit. A+E byl vidět hned po první aplikaci

Po čtyřicátých narozeninách jsem na sobě začala pozorovat první známky stárnutí, moje pleť už není tak pevná, začínají se objevovat vrásky, už nezáří a tak jsem hledala jak jí podpořit a zub času zastavit. Objevila jsem SOS Kolagenové SÉRUM s vitaminem A + E - 15 ml - Triple Helix Formula - musím říct, že výsledek byl vidět hned po první aplikaci. Hlavně vrásky kolem očí jakoby zmizely, pleť je vypnutá, vrásky méně viditelné a nové se tvoří minimálně. Skutečně tento produkt doporučuji a můj vlastní obličej je důkazem. Petra Š.

M.G.
Ověřený zákazník
č.224 Lepší přípravek jsem nepoznala a to jsem scestovala svět..

Dobrý večer,
jsem Váš dlouholetý věrný zákazník..
Nedokážu si představit den bez produktů s živým kolagenem.
Ráno na sebe nemám čas, matka dvou dětí s energetickým psem snídá nedopité kakao a kus banánu. Ráno na sebe nastříkám kolagenový sprej živou vodu z ledničky, nakopne mě lépe než káva.
Nanesu denní krém a celý den je kůže krásně vláčná.. V případě nouze ještě 3x přes den přestříkám povadající kůži chlazeným sprejem. Večer si s pletí vyhraju. Po umytí nanesu čistý kolagenový gel Face, následně přestříkám sprejem a masíruji pleť nočním krémem. Každé ráno se probouzím a mám pocit že jsem mladší, roky nějak nepřibývají.. Používám Vás již mnoho let.
Vlasy jsem nikdy neměla tak krásné.. Váš kolagenový kondicionér mi po porodu opět dovolil cítit se jako žena s dlouhou rezavou hřívou rozevlátou jarním větrem..
Mám je pro jistotu doma skladem 2 ks kdyby náááhodou byl výpadek. Lepší přípravek na vlasy jsem nepoznala a to jsem scestovala svět..
Přeji Vám mnoho úspěchů a sobě přeji kyslíkový zážitek ve formě bublinek na vlastní kůži .. :-)
Jste nejlepší !
Jen tak dál..
Děkuji za vše.
M.G.

M.K.
Ověřený zákazník
č.223 Zdravá a krásná pleť je pro mě to nejcennější

Dobrý den, již několik let od vás odebírám vícero produktů s živým kolagenem, krémy na obličej, šampony, kondicionéry, ale nejlepší je krém ZEŠTÍHLUJÍCÍ DYNAMICKÉ SÉRUM, koupila jsem ho kvůli celulitidě, ale už druhým rokem ho používám na celé tělo. Jediný krém, který moji pokožku dokonale hydratuje, nezanechává mastný film, krásně se vstřebává a pokožka je sametově hladká. Prostě krém má samé plus, nikdy už nekoupím jiný.! Doporučuji všem kolem sebe.
Ráda bych vyzkoušela bublinkovou masku, jelikož zdravá a krásná pleť je pro mě to nejcennější .
Děkuji M.K.

R.S.
Ověřený zákazník
č.222 Neskutečně se mně zlepšila pleť a nevšimla jsem si toho jenom já

Dobrý den,
z Vašeho sortimentu mě nejvíce zaujal živý kolagen Face a mycí gel na obličej rovněž s kolagenem. Tuto kombinaci jsem si koupila již několikrát a od první aplikace jsem si oba produkty zamilovala. A co víc, neskutečně se mně zlepšila pleť a nevšimla jsem si toho jenom já, ale i moje okolí.
Takže tyto dvě věci hodnotím 10 z 10. Z Vaší nové nabídky bych preferovala bublinkovou masku s aktivním kyslíkem, a to proto, že jak píšete, při její aplikaci se člověk může příjemně pobavit a ještě vypadat super. S pozdravem a přáním hezkého dne R.S.

H.L.
Ověřený zákazník
č.221 Úleva od bolestí kloubů

Krásný den,
na základě skvělých recenzí jsem si objednala INVITA ACTIVE spolu s C plus.
Zatím užívám krátce, ale vzhledem k tomu ,že jsem velmi aktivní člověk, začínám
pomalinku cítit úlevu od bolestí kloubů. Chce to ještě určitě nějaký čas, ale poprvé,
po dlouhé době ,mám pocit, že je to smysluplné.
Velice děkuji
S přáním krásných dnů
H.L.lektorka zdravotního cvičení

stránka:

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.