Vaše recenze, zkušenosti a příběhy s živým kolagenem

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
Helena H.
Ověřený zákazník
č.256 Mám citlivou pleť a Elixír na tvář a dekolt s živým kolagenem mě příjemně překvapil.

Dobrý den, kolagenový elixír na tvář a dekolt mne velice příjemně překvapil. Mám citlivou pleť, běžná kosmetika mi nevyhovuje, obličej mi červená a pálí.Po kolagenovém elixíru jsem žádné problémy neměla, pleť byla hladká, jemná, projasněná, bez pupínků a zčervenání. Jsem s ním velice spokojená. Děkuji Helena H.

Tereza N.
Ověřený zákazník
č.255 Vaše výrobky jsou skvělé, konečně jsem našla něco, co je pro mě budoucnost a s kosmetikou od NEZESTÁRNI se nebojím stárnout:-)

Dobrý den, také se chci podělit o své zkušenosti. Mám velice suchou pleť po celém těle. Živý kolagen Face, denní a noční krém nemají na moji suchou pleť chybu. Pleť je hydratovaná, svěží a není vidět občasná únava.Dále jsem objednala Ultra-zvlhčující tělový balzám a na tělo jsem ještě lepší přípravek neměla.Konečně nejsem šupinatá. A poslední, co jsem vyzkoušela je šampon a teda vlasy jsou jemné, nemusím je žehlit, vypadají jak vyžehlené, i na pohled jsou zdravější. Takže shrnutí je, že u výrobků z Nezestárni.cz určitě zůstanu, co mi finance na to vystačí. Určitě to má v mých 45 letech smysl, konečně sem našla něco, co je pro mě budoucnost. Nebojí m se s touto kosmetikou stárnout. Děkuji i za skvělý přístup, i to, že mě vždy se vším poradí.

Dana N.
Ověřený zákazník
č.254 DRAČÍ KOLAGEN MOHU S ČISTÝM SVĚDOMÍM DOPORUČIT -Missis Svoboda České republiky 2021

Je mi 61 let a vloni, ve svých 60 letech jsem se stala Missis Svoboda České republiky. Je to pro mě závazek a musím i nadále o svoje tělo i svoji pleť velmi dobře pečovat. Proto miluji Nezestárni. Používám Váš Živý kolagen s dračí krví a musím říci, že toto anti-age sérum ve velmi krátké době omladilo moji pleť a vrásky jsou téměř neznatelné, což je perfektní. Konečně produkt, který ženy i v mém věku omladí a dodá jim zdravé sebevědomí. S čistým svědomím a bez finančního zainteresování mohu jen doporučit a děkuji. Byl to úžasný den v mém životě, připadala jsem si jako princezna, protože princ pan Čenský mě vedl na pódiu za ruku na jeviště, kde mi celý sál tleskal, když jsem dostávala korunku a šerpou. Na to nikdy nezapomenu a  přála bych to každé ženě :-) Vaše spokojená zákaznice D.N.

 

Miloslava B.
Ověřený zákazník
č.253 Inventia ACTIVE- už nezám bolest kloubů

Děkuji Vám za tento produkt. Je mi 70let a vždy na podzim přicházejí bolesti kolen a kloubů. Na Váš produkt Invita Active si vždy musím našetřit,protože pomáhá!

Moc Vás zdraví M.Budilová P.S. Letos výborná akce

Stanislava Smejkalová
Ověřený zákazník
č.252 S živým kolagenem Face prý i po šedesátce vypadám krásně, vypadám o 10 let mladší a nemám žádné vrásky

Jsem velmi spokojená s vašimi výrobky, každá kamarádka či známá, která mě několik týdnů neviděla mi říká, jak krásně vypadám, že nemám žádné vrásky.
A to už jsem "bohužel" oslavila šedesátku.
Tyto krémy, a hlavně živý kolagen FACE mi velmi vyhovují, nemám po nich žádné vyrážky ani ekzémy. Toto je první kosmetika, kterou si můžu bez obav objednat, protože nemám žádnou alergickou reakci.
Například moje zkušenost s FACE - na obličej - při otevření horké trouby jsem sáhla na plech a pak jsem rychle ponořila ruku do studené vody, lehce vysušila ručníkem a okamžitě si 2x nanesla pumpičkou kolagen FACE a jemně vmasírovala do dlaně a nikdy bych tomu nevěřila, ale žádné puchýře, opuchnutí ani zčervenání kůže na dlani se nekonalo. Skvělé! Moc děkuju za vaše výrobky.
Kamarádka už byla několikrát na "plastice obličeje", ale tak nějak se jí mění výraz ve tváři, ale po vaší kosmetice vidím, že se čas vrací zpátky a jak mi říkají ostatní, vypadám o 10 let mladší. Super!

Eva S.
Ověřený zákazník
č.251 Velké díky za vaše produkty

Dobrý den v Nezestárni,velice jsem si vaše produkty oblíbila.
Nejvíce mě oslovil živý kolagn Face na obličej, v mých 61 letech mi nikdo věk nevěří. Velmi jsem si oblíbila bublinkovou masku a regenerační krém na ruce.
Dále používám kolagenový šampon, kondicioner, živou vodu, lesk na rty a vyzkoušela jsem i vaše krémy.Také kolagenové kapsle Invita Aktive - jsou výborné. Ani nevím jak by jsem všechny výrobky pochválila - jsou prostě skvělé.
Moc děkuji Eva S.

Klára Vondřičková
Ověřený zákazník
č.250 Nespokojenost

S živým kolagenem Face nejsem spokojená. I při nanesení malého množství kolagenu na vlhkou pleť se odlupují malé šupinky. Špatná snášenlivost kolagenu na pleti, je podrážděná a flekatá. Kolagen nelze používat pod BB Cream, drolí se.

Odpověď:

Dobrý den, kolagenového gelu, který je hypoalergenní, se nanáší na pleť opravdu jen minimální množství a to vždy na mokrou pleť. Když množství neodhadnete, tělo si vezme pouze tolik, kolik v danou chvíli potřebuje a nevstřebaný kolagen ulpí na povrchu a vytváří jakoby "šupinky".Stačí jen pleť znovu zvlhčit a příště dát kolagenu méně. Jinak se Vám vždy bude pod jakýmkoliv krémem kolagen drolit. Již jsme probírali po telefonu :-)  Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ

 


Iveta P.
Ověřený zákazník
č.249 Živý kolagen jako zázračný lék na kožní nemoci, úrazy, popáleniny i omlazení

K živému kolagenu FACE jsme se poprvé dostala před asi čtyřmi lety, kdy jsem delší dobu řešila kožní problémy – opakující se kopřivku, která začala najednou, a nějak se nedařilo nalézt příčinu. Jsem alergik, tak jsme brala různé léky na alergii, hormonální masti. Během roku se problémy občas zlepšili, občas zhoršili. Hledala jsem, co by mi pomohlo. Pak jsem na internetu narazila na živý kolagen a i přes pro mě opravdu vysokou cenu jsem se ho rozhodla vyzkoušet. A hurá, zabralo to. Už sice nevím za jak dlouho, nicméně kopřivka už se zpátky nevrátila. No a teď mám velice čerstvý zážitek a to, že jsem se před 10 dny popálila na obličeji horkou vodou z papiňáku, která na mne mou neopatrností vystříkla. Nejdříve jsem trochu zpanikařila, pak jsme si ale vzpomněla, že jsem kdysi četla, že kolagen pomáhá i na popáleniny a tak jsme s ním rychle potírala obličej. V první hodině snad pořád. Omývala jsme obličej chladnou vodou na to kolagen a stále dokola. Obličej mi přestal pálit a dopadlo to dobře až na nos, kde jsem si zřejmě strhla nějaké puchýře, a tak ten nevypadal moc dobře. Nicméně dnes uplynulo 10 dnů a nos je zcela zdravý a i obličej mám takový mladší a svěžejší. To bude asi tím, že v minulosti jsme používala kolagen většinou na tělo, abych předcházela kopřivce, na obličej jen občas, ale teď za posledních 10 dnů dostal i obličej pořádnou dávku kolagenu. Takže mám radost. Tedy hlavně z toho, že popálenina na obličeji se zhojila, a já už se zase cítím dobře. Ještě štěstí, že jsem kolagen měla po této nešťastné nehodě hned po ruce.

Miloslava B.
Ověřený zákazník
č.248 Invita Active opravdu pomáhá na kolena a klouby :-)

Děkuji Vám za tento produkt. Je mi 70let a vždy na podzim přicházejí bolesti kolen a kloubů. Na Váš produkt Invita Aktiv si vždy musím našetřit,protože pomáhá! Moc Vás zdraví Miloslava.B. P.S. Letos výborná akce 2+1  zdarma.

Eva S.
Ověřený zákazník
č.247 Bublinková maska je super, pleť je krásně napnutá a úžasně hebká

Jednou za rok se už 35 let scházíme s "holkama" na babím víkendu. Letos jsem se těšila až si večer sedneme na pokoji a já dám všem na obličej Bublinkovou masku, kterou používám přes rok a asi nepřestanu. Miluji, když mě začne bublat na obličeji a bublinky pomalu praskají. Je to i příjemný relax, moje pleť je svěží, dýchá čistotou a je krásně vypnutá. Pak si dávám živý kolagen Face. Musím říct, že jsme se s holkama moc nasmály, když nám začal šumět obličej a když se bublinky ztratily, spadla jim čelist, když se viděly v zrcadle. A výsledek - na moje doporučení máte hodně nových klientek.

Viktorie Viktorová - kosmetikakladno.eu
Ověřený zákazník
č.246 Lehce vytvoří závislost - funguje

Jsem kosmetička a Sérum s vitaminem C jsem si objednala ihned po uvedení na trh bez valného očekávání. Mohu říci, že do posledního písmene splňuje to co slibuje. S účinky jsem nadšená nejen já, ale i moje klientky s nejcitlivější pletí. V salonu ho ráda používám v kombinaci s živým kolagenem Face a výsledky jsou hned viditelné. Pleť je projasněná, svěží a vypnutá. Moje klientky sérum rády používají a spolu s kolagenem si ho opakovaně objednávají. Jediná nevýhoda prý je, že si na sérum a kolagen vytváří lehkou "závislost" a musí ho používat neustále. Proto mám v salonu vždy pár kousků na prodej a doporučuji i všem, kteří si přejí udžet krásnou a zdravou pleť co nejdéle. Tedy za mě sérum 1* a nedivím se, že stejnou známku získalo i v testování Blesku pro ženy.

Jana S.
Ověřený zákazník
č.245 Mládneme v každém věku

Vážená a milá pani Sojková,
srdečně Vás zdravím a moc chci poděkovat za dárek Živou vodu, je to skutečně velmi účinný sprej, pleť je po něm krásně jemná, zpevněná a osvěžená. Nosím ho stále v kabelce a zvlhčuji si s ním pleť i před kolagenem Face. Skutečně čas, který je proti nám, díky Vašemu živému kolagenu a živé vodě lze přelstít a vždy si z důchodu na ně ráda ušetřím. Pan doktor obdivoval, jak mě kolagen pomohl při hojení a zpevnění dásní při implantátech, i si mě během roku několikrát fotili. Sestřička byla překvapená, jak jsem za poslední rok omládla v obličeji a hned Vám volala. Díky Vám si vždy při pohledu do zrcadla zachovávám pocit stěstí, zdravého sebevědomí i rozumu, což je v této době plné strachu pro život nezbytností. Prostě Kolagen je zázrak, neumím si již představit bez něj být. Stále děkuji za ten okamžik, kdy jsem náhodně našla článek Nezestárni s Nezetárni a už nepochybuji o tom, že jak píšete - mládnout se dá v každém věku, ale pravda je, že to chce trpělivost a není to zadarmo. Na důkaz, že to zato stojí pasílám fotku z mých narozenin s magickou 70..., kde jsou účinky živého kolagenu vidět na první pohled. Jsem ráda, že díky Vám máme i u nás tak luxusní kosmetiku, která skutečně pomáhá i dříve narozeným. Velmi ráda jsem s Vámi po dlouhé době mluvila, jste velmi milá, vždy jste mi s něčím novým překvapila a pomohla. Prosím vyřidte též pozdrav ode mne synovi Markovi, je vždy ke mně milý, dobře poradí s objednávkou a ještě přidá dárek.
S pozdravem Vaše velmi spokojená klientka

stránka:

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.