Vaše recenze, zkušenosti a příběhy s živým kolagenem

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
Hana V.
Ověřený zákazník
č.220 Všechno s živým kolagenem je opravdu jedinečné a nejvíc super.

Vážená paní Sojková, chci Vám moc a moc poděkovat,že tady pro nás pro ženy jste a že díky Vám můžeme být stále krásné a cítit se dobře,je to super pro naše sebevědomí,díky,díky,moc.Používám přírodní kolagen Invetia Face na obličej a také kolagenové kapsle Invita Skin Beauty plus CoQ10,šampon a kondicionér, krém na ruce a všechno s živým kolagenem je opravdu jedinečné a nejvíc super......

Odpověď:
E.S.
Ověřený zákazník
č.219 jsem velice spokojená a ve svých 61letech mi nikdo tento věk nevěří

Dobrý den,
používám přírodní kolagen Inventia Face na obličej, kolagen hand cream na ruce, kolagenový šampon + kondicioner.
Se všemi výrobky jsem velice spokojená a ve svých 61letech mi nikdo tento věk nevěří. Proto všem vřele doporučuji a moc vám fandím.
Těším se na novinku bublinkovou masku ať jen mládnu.
Děkuji Eva S.

Iva S.
Ověřený zákazník
č.218 Mám pocit, že bych mohla mít i já krásné a zdravé vlasy

Léta jsem měla problémy s odbarvenými vlasy, ale v těhotenství mě začaly ještě víc padat, třepit se a lámat. Poslední dobou mám hodně stresu, protože manžel vážně onemocněl a mě začaly vlasy padat po hrstech, i když si je už nebarvím. Od kamarádky jsem se dozvěděla o vlasovém séru a po konzultaci s pí. Sojkovou jsem se rozhodla, že si ho objednám i s šamponem. Sérum používám druhý měsíc před každým mytím vlasů a nechci to zakřiknou. Mám pocit, že snad i mě svitlo světýlko naděje, že bych mohla mít někdy krásné a pevné vlasy. Když si je ráno rozčesávám, nemám oblečení plné ulámaných vlasů a v kartáči jich je jen pár. Na sérum se vždycky moc těším, krásně osvěžuje pokožku a já vím, že opravdu funguje. Přemýšlím, že bych si ještě koupila kapsle Invita skin beauty. Iva

Květa K.
Ověřený zákazník
č.217 To co se stalo po několika dnech bylo pro mě neuvěřitelné.

Chtěla bych se podělit o svou zkušenost s kolagenem BODY a Ultra zvlhčujícím tělovým balzámem. Zkoušela jsem na svoji přesušenou pokožku a šupinaté nohy od kolen dolů různé krémy, balzámy i olejíčky, ale bez výsledku. Jsem ráda, že jsem dala na Vaši radu, protože to co se stalo po několika dnech bylo pro mě neuvěřitelné. Pokožka celého těla je vypnutější, krásně vláčná a hedvábná na dotek, stařecké pigmentové skvrny se každý den ztrácí před očima a po věčných šupinkách ani památky. Kolagen a balzám jsem si zamilovala a obojí používám i na obličej . A protože jsme obě v důchodu, děkuji za každou akci nebo slevu. KK

Petra
Ověřený zákazník
č.216 Manželovi se líbí jak taje pod rukama

Masážní tělové máslo jsem si vyzkoušela při relaxační masáži u své kosmetičky, která na jeho složení pěla samou chválu. Manžel mě ho koupil k narozeninám. Používám ho každý večer po koupání na celé tělo, opravdu intenzivně hydratuje, také jsem si ho dala po opalování a krásně zklidňuje pokožku. Manželovi se líbí, jak taje pod rukama a svou vůní působí na všechny smysly, tak jsme si i s máslem užili mnoho krásných chvil. Překvapilo mě, že příjemná vůně vydrží i do druhého dne a i pokožka zůstává příjemně vláčná a působí mladistvějším dojmem.
Petra

Erika Č.
Ověřený zákazník
č.215 Na mimické vrásky a zralou pleť i tělo potřebující péči - úžasné

Milá paní Sojková.
Kosmetiku od Vás kupujeme se sestrou sobě i naší skoro 70 leté mamince přibližně 6 let.
Když si ten úplně první denní a noční krém s živým kolagenem koupila sestra, která je o několik let mladší než já,nechápala jsem proč dá tolik peněz jen za krém,když má jen jemné mimické vrásky.
Recenze žen mi přišly tak upřímně nadšené, že jsme oba koupily i mamince a ta uznala ještě dříve než je vypoužívala,že pleť je vypnutější,doslova podle nás vzhled mladistvější. Největší rozdíl byl po týdnech užívání mezi obličejem a krkem s dekoltem,který nekrémovala,aby krém vydržel déle.Jako kdyby krk nebyl náš a nezasloužil si péči:)
Ale živý kolagen Face nás všechny dostal,nám se osvědčilo používat ho na noc a kombinace živého kolagenu + krémů je za mě, na mimické vrásky a zralou pleť potřebující péči,zázračná.
Udělala jsem si radost a objednala si celou sadu.V té době jsem prožívala ve svém osobním životě mnoho změn a to se projevilo i na mé unavené pleti + kombinace rychlého zhubnutí tomu nepřidalo.Upřímně musím říct, že i cena mě a mamku donutila konečně něco používat opravdu pravidelně a já se těšila i z toho,že dělám něco konečně pro sebe a nemyslím jen na ostatní.
Úžasný je za mě i zázračný kolagenový kelímek na rty.Dcera trpí na popraskané rty,stačí na noc natřít a ráno je má téměř zhojené.
Já používám posilující lesk ráda, rty mi vždy lehce chvíli mravenčí - to je asi ten push-up efekt a nejednou se mi stalo, že se mě někdo zeptal zda jsem si nenechala "napíchat" rty:)
Mohla bych vychválit opravdu vše,jak šampon s kondicionérem,kdy moje jemné a ne moc husté vlasy působí,že mají hezký objem, či krém na ruce, který jsem si oblíbila hlavně na kolena a lokty, od té doby je nemám vysušené.
Téměř závislost mám na kolagenovém spreji- živé vodě na obličej,používám hlavně v letních měsících,i po nalíčení.
Děkuji za Váš telefonát a doporučení tabletek na klouby Invita Plus Q10 pro tatínka,který je začal po operaci kyčle nedávno užívat...jak veliké bylo překvapení,když jste jako dárek Invitu poslala i mně:) z celého srdce Vám děkuji.
Jednou před lety jsem tyto tabletky 3 měsíce užívala a cítila výraznou úlevu,mám vyhřezlé plotýnky,bolesti beder asi 25 let neustále,do toho pracuji 20 let jako jipová chirurgická sestra a tehdy konečně v noci spala bez bolestí a cítila díky kolagenu velkou úlevu.
Dnes to jsou tři týdny co užívám Invitu Plus Q10 denně 2tbl i já a můžu upřímně říct,že začínám být bez bolestí! Omezení je,ale funguje se mi mnohem lépe a opět v noci spím,bez tichého naříkání při otáčení se.Teším se jak se budu cítit za 3 měsíce po dobrání.
Paní Sojková,Vám i synovi velké díky za nás všechny,ke kterým máte tak lidský a osobní přístup.Díky i za dárky zdarma,které k objednávce nabízíte.
Se srdečným pozdravem
E.Černá,Hradec Králové

K.E.
Ověřený zákazník
č.214 Zázračná voda

Můj oblíbený produkt je živá voda s kolagenem. Je velice příjemná a připraví pokožku na aplikace živého kolagenu FACE, který se potom krásně nanáší.
Uvažuji o zakoupení tohoto výrobku v brzké době.

Děkuji
E.K.

LK
Ověřený zákazník
č.213 Bublinková maska je super, pleť je krásně napnutá a úžasně hebká.

Včera jsem si našla na sebe pár minut a řekla si, že vyzkouším vaši novou šumivou Bublinkovou masku. Byla jsem připravená na pichlavé štípání jako kdysi od šumáku na jazyku. Ale tohle bylo jiné, bylo to moc příjemné pošimrání jako od šumáku :-) :-D Do 10 minut šimráni přestalo a mě bylo vlastně líto, že už to skončilo. A po umytí, tak to bylo super, pleť je krásně napnutá a úžasně hebká. Hned jsem si to chtěla dát znovu. Ale místo druhého kola jsem to hned vylepšila živým kolagenem Face a denním krémem, taková intuitivní věc. Ale nebylo to už moc? Jak často můžu bublinku používat a jak dlouho vydrží?
Přeji krásný den, moc děkuji a doporučuji všem svým známým.Lenka

Odpověď:

Dobrý den paní Lenko, bublinková maska opravdu přináší příjemný zážitek a nečekané účinky už po pvním používání. Kosmetičky si ji nemohou vynachválit a postupně ji zařazují do svého detoxikačního a omlazujícího rituálu. Pokračovat po masce s kolagenem Face a denním krémem je to nejlepší, co jste mohla pro svoji pleť udělat. A jak často masku používat - osvědčilo se nám 2-3 x týdně, balení 30 ml je cca na 20-25 použití.
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ

 


Marcela V.
Ověřený zákazník
č.212 Poděkování- jsem moc ráda, že tu pro nás holky jste.

Dobrý den, chtěla bych tím to moc poděkovat panu Sojkovi, krerý mi ochotně zaslal část mé nedoručené objednávky.Také mi to nedá abych se s vámi nepodělila o tříměsíčním používaní kolagenu Face na obličej,kapsliček Skin Beauty plus Q10, krému proti celulitidě a v posledním týdnu i živého kolagenu na tvář a dekolt.Mohu potvrdit, že je to opravdu zázrak, po 5 dnech se mi vypnula má 52 letá ochablá vrásčitá brada, pleť se krásně vypnula. Jako první si toho po 5ti dnech všiml muj nadřízený, kdy na mě kouká, přemýšlí a říka....ti nevím....ty jsi nějaká jiná.Reagovala jsem pouze usměvem a poděkováním.Nyní po cca dvou měsících musím sama konstatovat, že mám hezky vypnutý obličej, celulitida na břiše se pomalu zmenšuje, před týdnem jsem přestala používat make - up, protože mi přišlo zbytečné něco zakrývat.A kolagen na tvář a dekolt je jako pohlazení po duši.Takže pro Vás velké díky, přeji hodně úspěchů a radosti do dalších let a jsem moc ráda, že tu pro nás holky jste.
Marcela

Vlasta H.
Ověřený zákazník
č.211 Největší zázrak jsem zažila, když jsem použila intenzivní ochranný krém na ruce s živým kolagenem.

Dobrý den, paní Sojková,
dlouho jsem se rozmýšlela, jestli "půjdu do toho" a investuji do živého kolagenu. Navštívila jsem Vaše stránky kdysi dávno, ale pořád jsem nějak nevěřila těm zázračným účinkům, které popisovaly Vaše zákaznice. Mám celý život problémy s pletí - suchá, šupinatá - a ne každá kosmetika mi vyhovuje. Když jsem ale mluvila s konkrétní osobou, která mi účinky potvrdila, zkusila jsem to také a objednala si první produkty.
Největší zázrak jsem zažila, když jsem použila intenzivní ochranný krém na ruce s živým kolagenem. Viditelný účinek po první použití byl nepřehlédnutelný! Používám ho také na lokty a kolena. Mohu říci, že tak jemné a vláčné ruce už jsem dlouho neměla o loktech ani nemluvě.
Vyzkoušela jsem také krém na nohy a popraskané paty, tady nestačilo jedno namazání, ale zlepšení je patrné.
Druhý měsíc používám kapsle INVITA SKIN BEAUTY plus CoQ10 a dostavují se první změny! Moje tělo doplňuje kolagen a já nemusím používat kila tělového mléka, abych neměla tak suchou a šupinatou pokožku. Doufám, že další měsíce užívání potvrdí jeho účinky a budu se cítit ještě lépe.
Děkuji Vám i Vašemu synovi za konzultace po telefonu a přeji všem plné zdraví.
Vlastina

Ivana K.
Ověřený zákazník
č.210 Kolagenové kapsle Invita - lidé by Vás měli nosit na rukou!

Ivana K.
Vážená paní Sojková,vážený pane Sojko.
Jsem Vaší věrnou klientkou již několik let a chtěla bych se zde podělit o zkušenost s užíváním kolagenových kapslí Invita Skin Beauty a Invita Active spolu s vitamínem C.Trpím neurologickými problémy již několik let a Váš kolagen je pro mne podpůrná léčba, díky které se mé problémy razantně zlepšily a dnes jsem již Vaším pravidelným odběratelem.Z počátku jsem investovala do koladenu Invita nepravidelně, dle svých finančních možností,nyní již užívám Vaše oba kolageny bez přestávky způsobem 1 kapsle Invita Active + 1 kapsle Invita Skin Beauty + 1 kapsle vitamínu C denně (dopoledne), protože mám odzkoušeno, že při delší pauze v užívání cítím jak tzv. ,,vadnu¨''. V lednu 2020 se stav mé 84 leté maminky zhoršil natolik, že jsem si jí domů z nemocnice přivezla jako ležáka na kortikoidech. Kromě toho, že má artrózu IV. stupně, bylo potvrzeno, že trpí silným revmatem a díky bolestem, které vyústily v tento stav zhubla ve velmi krátké době přes 20 kg. Již několik let užívala různé kolagenové přípravky z lékárny, podporované TV reklamou a evidentně bez efektu, který slibují. Díky svým zkušenostem jsem jí okamžitě doma nasadila kolagen Invita, stejným způsobem, jakým ho užívám já.Postupně se začal pomalu stav zlepšovat a nyní se již sama zvládne umýt a učesat, což bylo ještě před několika měsíci nemyslitelné.Dávky kortikoidů má již sníženy na minimum.Ten kdo zažil, že má vedle sebe ztrápeného člověka, kterému už na ničem nezáleží, je pro něj utrpením sebemenší pohyb a bolest ho sužuje nepřetržitě, pochopí radost z úlevy a ze zvládnutí činností, jež jiní pokládají za naprosto samozřejmé. Velice Vám děkuji za to, že díky Vám jsou na našem trhu přípravky, které opravdu fungují!!!Díky Vám věřím, že maminka oslaví své 85 narozeniny s úsměvem,který se jí vrátil společně se zlepšujícím se stavem.
Jak sama prohlásila, měli by Vás lidé nosit na rukou!
Ano je pravda, že účinky kolagenu přicházejí postupně, ale každý by si měl uvědomit, že problém, který ho trápí, také nějakou dobu vznikal.Velice mne paní Sojková mrzí, že čelíte i negativním reakcím nebo dokonce nenávistným. Toto je něco, co vůbec nejsem schopná pochopit.Sama za sebe mohu uvést, že jsem jako dárek obdržela živou vodu Face Body Mist a přesto, že s ní máte u klientů velký úspěch, mně osobně nevyhovovala - tvořily se mi po ní vyrážky. Věnovala jsem jí kamarádce, ať jí vyzkouší, případně vyhodí a ta byla z jejího účinku nadšená. Takže těm, kteří jsou nespokojeni - možná se vším, bych doporučila velmi jednoduché řešení. Když mi něco nevyhovuje, tak to prostě nepoužívám a neotravuji s tím ostatní.
Ještě jednou Vám i synovi velice děkuji a přeji co nejvíce spokojených zákazníků.

Hana C.
Ověřený zákazník
č.209 Šampon na vlasy Isle of men je skvělý, stejně tak jako produkty s živým kolagenem.

Živý kolagen Face na običej, kosmetiku a doplňky stravy používám již několik let k naprosté spokojenosti. Invitu Active na klouby dávám mamince (81) a jen díky nim ještě může sama chodit. K Vánocům jsem koupila synovi jako novinku Isle of men - šampon na vlasy pro muže. Nepočítala jsem ale s jeho reakcí. Syna totiž hned tak něco neuspokojí, natož aby ho to nadchlo. Ze šamponu byl ale nadšený. Už se ptal, kde si může koupit další. Berte to jako tu největší poctu a kompliment. Dala jsem mu odkaz na vás https://nezestarni.cz/e-shop/isle-of-men-pro-sexy-vousace/sampon-na-vlasy-elegance-250ml.html ať si to objedná sám. Přeji mnoho zdaru.

Máte fakt dobré zboží.
Krásný den. Hanka

stránka:

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.