Vaše recenze, zkušenosti a příběhy s živým kolagenem

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
Irena H.
Ověřený zákazník
č.185 Zveřejnění hodnocení

Dobrý den, proč se v diskusi neobjevil i můj negativní příspěvek? Je to proto, že zveřejňujete jen kladná hodnocení kolagenových přípravků? Děkuji za odpověď. Irena Homolová

Odpověď:

Dobrý den paní Homolová, když se podíváte, určitě zveřejňujeme i negativní hodnocení. Do rubriky skutečných příběhů s používáním našich produktů lidé denně zasílají i hory svých životních, často velmi intimních příběhů, které s žádným z našich produktů nesouvisí. Také žádosti o různé dary,sponzorování, případně kontakty na různé lékaře nebo léčitele. Ale i texty různých placených spamerů, kteří se živí tím, že sedí u počítače, opisují kódy a kopírují stále stejný text. Sama uznáte, že výše uveden dotazy do této rubriky zkušeností nepatří. Přesto se snažím postupně v rámci možností odpovídat na dotazy i těmto lidem e-mailem. K tomu, abych vše přečetla, roztřídila, odpověděla a zveřejnila, potřebuji stále více času, kterého je při plném 14ti hodinovém pracovním nasazení čím dál tím méně. Toto vše potom vyřizuji po nocích a o víkendu, v době kdy ostatní lidé dávno spí a nebo se věnují svým zálibám a koníčkům, kterých jsem se už vzdala. Dívala jsem se, svůj příspěvek jste psala před třemi dny, ale určitě se na Vás dostane tento víkend :-) Také Vám budu volat.
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ.
PS: dopisuji dodatečně - odpověď je pod č. 180



Vlasta R.
Ověřený zákazník
č.184 Kolagenový peeling si dcera nemůže vynachválit

Dobrý den paní Sojková,
jen Vám chci poděkovat za neuvěřitelně rychlé vyřízení mé dnešní objednávky. Živý Kolagen Face používám teprve měsíc a zatím je to u mě hlavně o tom pocitu, že je pro pleť potřebný. Pleť ho dobře snáší a i vzorečky krémů. Váhala jsem, zda si objednat denní krém, ale z důvodu množství /ceně jsem objednala ten ultra zvlhčující kolagenový balzám (na základě vzorku). Vrásky mám na čele, jinak mám pleť zatím celkem pěknou. Řeším především vrásky okolo oči a ten oční krém od Vás funguje, tam vidím pozitiva a budu objednávat až dojde.
Posilující Lesk na rty s kolagenem - to je nádhera.
Vrásky v dekoltu, s těma jsme se už smířila. Přijde mi, že je někdy vidím míň, někdy víc. Budu i na něj používat Kolagen a ten tělový balzám.
Peeling si dcera nemůže vynachválit a kamarádky si sami od sebe hned všimly , že má nějak jinou - krásnou pleť. Z žádné značky peelingu nebyla tak nadšená :-) Přeji krásné dny Vlasta R.

Odpověď:

Jsem ráda, že jste i s dcerou spokojené. Věřte, že i s tím dekoltem nastane změna, ale jak často říkám, jen pravidelná péče je korunována úspěchem :-) A ten Vám přeji.
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ


Irena H.
Ověřený zákazník
č.183 U mne se to nepovedlo

Je mi 63 let, mám artrozu 3.stupně v kyčelním kloubu a po vyzkoušení mnoha preparatů jsem vyzkoušela i všemi chválený živý kolagen. Bohužel se u mne žádný zázracích nekonal a po 4 měsících s jeho užíváním končím bez jakéhokoliv efektu. I.H.

Odpověď:

Dobrý den paní H., živý kolagen si převážně kupují lidé v podobě omlazujícího a regeneračního hydrátu kolagenového gelu na vrásky a když se na vlastní kůži přesvědčí, že splnil jejich očekávání, sami se rozhodnou investovat do vnitřního používání kolagenu v kapslích - doplňku stravy INVITA ACTIVE, který je aktivní kloubní výživou k udržení kondice. Většinou si ji jako doplněk ke své stravě kupují lidé, kteří jsou aktivní a chtějí svým kloubům ulevit a poskytnout nadstandardní péči.
Je opravdu škoda, že jste nezavolala ihned při objednávání kapslí a neporadila se. Nebo alespoň nezavolala za dva měsíce - v polovině používání. Kolagen rozhodně není zázrak, který v důchodovém věku dokáže za 4 měsíce vyléčit artrózu 3 stupně, se kterou se člověk trápí dlouhá léta. Když někdo volá a ptá se, zda si má objednat kapsle, rovnou upozorňujeme na to, že Invita je kvalitní doplněk stravy, ale není to lék - tedy nemůže vyléčit ani léčit žádné onemocnění. Úspěšně léčí pouze léky, které Vám předepíše lékař.
Pokud se volající i tak rozhodne kapsle objednat, vždy ho já nebo můj syn upozorňujeme, že jedno měsíční balení určitě nestačí a je to jako kdyby se tyto peníze vyhodili z okna. Často nám klienti říkají, že nejsme dobří obchodníci, když jim hned na první dobrou tyto informace podáváme, a někdy tím odradíme od nákupu i toho, kdo si chtěl jedno balení koupit. Proto máme kromě jiných v nabídce i 3 a 6ti měsíční kúru ve výhodném balení se slevou. Dívala jsem se na Vaši objednávku. Vytvořila jste si u nás samostatně 2 účty a bohužel nevyužila slevu ani výhodný slevový balíček. V podstatě jste tím přišla o celé jedno balení zdarma, což je velká škoda, proto Vám v pondělí pošlu jedno balení zdarma. K udržení kondice kloubů je kromě jiných potřeba i pravidelný pohyb v rámci tělesných možností, odlehčená, ale i dostatečně bohatá strava na vitamín C, bez kterého není možná tvorba kolagenu - více zde :https://nezestarni.cz/det/409/tvorba-telesneho-kolagenu-neni-mozna-bez-vitaminu-c-revue-50plus-2017-05.html V pondělí Vám zavolám a ráda s Vámi ještě vše proberu a něco vymyslíme :-)
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ



Dana D.
Ověřený zákazník
č.182 První zkušenost - trpím na únavu a pálení očí při práci u PC

Náhodně jsem na internetu narazila na Vaše stránky, paradox je, že jsem se tam dostala když jsem si chtěla objednat jeden krém. Děkuji Bohu za to. Pročetla jsem si vše a řekla si že to vyzkouším.
Jeden den jsem objednala, druhý den bylo doručeno a od té doby mažu a mažu. Mám 55 let a pleť díky menopauze a stresu velmi špatnou. protože je to jen pár dnů, tak výsledky ještě nejsou vidět, jen pleť je vláčnější.
Co mě ale velmi překvapilo, bylo to že trpím na únavu očí. Pracuji 8-10 hodin na PC a už kolem 10 hodiny ráno mě neuvěřitelně pálily oči, vyzkoušela jsem hodně kapek.
Hned v ten den jak jsem dostala balíček jsem namazala živý kolagen FACE na oční víčka ...a stal se zázrak, pálení se zmírnilo. Používám tedy každý den a musím říct že to zabere dřív jak oční kapky.
Určitě budu Vaše věrná zákaznice.
Uvažuji o koupi tablet, syn je po náročné operaci nohy, kostní štěp, kožní štěp a celkově je jeho stav po prodělaných operacích špatný, tak nevím co vše pro něho
zvolit. Neporadila byste mi? Děkuji

Odpověď:

Děkuji paní Dano. Opravdu mám velkou radost. Nejste sama komu kolagen takto pomohl. Také ho mám u počítače a několikrát za den si ho nanáším na oční víčka - ne do očí :-) Samozřejmě vlivem stresu a menopauzy potřebuje tělo velké množství kolagenu. Živý kolagen postupně redukuje vrásky, tělo ho přijímá jako látku sobě vlastní a stimuluje tělesné buňky k obnovení produkce vlastního kolagenu v tkáních. U každého to trvá různě dlouho, záleží kolik máme sami tělesného kolagenu. Vašeho syna mě je líto, určitě si užil hodně bolesti. Náš kolagen samozřejmě není lék, to mějte vždy na paměti, je to doplněk stravy. Ale je všeobecně známo, že pokud máme dostatečné množství systémového kolagenu, nastartuje kolagen v těle samoregenerační procesy mnohem účinněji a rychleji. Ráda s Vámi vše proberu.
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ



PhDr. Anna H.
Ověřený zákazník
č.181 Živý kolagen je skutečný ZÁZRAK

Jsem pracovně max.vytížena, nicméně chci také přispět svými zkušenostmi se zázrakem zvaným "živý kolagen". Je mi 64 let, tedy kalendářně,ale ve skutečnosti si ty roky nepřipouštím. Rodina a práce v rodinné firmě je úvazek na 100%, ale vždy jsem si našla čas na hledání informací souvisejících se zdravím a zdravým životním stylem. A tak jsem cca před dvěma lety náhodou narazila na internetu na polemiku o kolagenu a stránky "nezestárni". Po zakoupení menšího balení Invetia-FACE na zkoušku jsem si hned objednala balení velké a řídila se při nanášení na pleť přesně instrukcemi paní Sojkové. Nejdřívě pleť chtěla kolagenu více, pak stačilo jedno stlačení pumpičkou. Efekt byl a je nepřehlédnutelný. Ale ten velký zázrak živého kolagenu mne teprve čekal.Minulý rok v srpnu mne z ničeho nic začalo bolet levé koleno tak, že jsem po týdnu kulhala a skončila na lécích proti bolesti. Až v ten moment jsem si vzpomněla na skvělou recenzi MUDr.Měšťáka a objednala si INVITA ACTIVE. Pak už jsem jen s úžasem sledovala, jak 2 tobolky denně mé koleno do 14 dní zbavily bolesti. Prostě "ZÁZRAK". Následně INVITA ACTIVE v kombinaci s homeopatiky vyléčily našemu 5ti letému Hovawartovi téměř rok trvající záněty análních žlázek. Další ze zázraků. A tak pravidelně 1 tobolku denně INVITA ACTIVE bereme v rodině tři. Já, manžel a náš pes. A děkujeme za existenci živého kolagenu, který bych neobjevila bez skvěle vedených stránek "nezestárni" rodiny Sojkových.Tento "živý kolagen" nemá konkurenci. Všem svým přátelům jej doporučuji. Anna H.

Odpověď:

Moc děkuji. Jsme na tom věkově stejně, zřejmě jsme i stejná "krevní skupina". Živý kolagenový gel je pro mě opravdu malý velký zázrak - takový inteligentní produkt - tělo si ho vezme pouze tolik, kolik v danou chvíli potřebuje a zbytek bez užitku uschne na povrchu pokožky. Mnoho lidí má problémy s tím odhadnout správné množství. Na štěstí máme již "živou vodu" - kolagen ve spreji a ten nám pomůže i když množství správně neodhadneme. Pan docent Měšťák má velmi dobrou zkušenost s kolagenovými kapslemi, ale důležité je vědět, že se jedná o doplněk stravy a ne lék, a na každého může působit jinak. Milovníci pejsků mě píší mnoho krásných příběhů o tom, jak jim pejsek, který trpěl bolestmi kloubů, po živém kolagenu opět skáče jako štěňátko. Mám malého krysaříka - je to rasa, která trpí hodně na klouby. Kolagen papá v pamlsku s radostí a z největší výšek skáče jako gumídek:-)
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ




Patricie R.
Ověřený zákazník
č.180 Šampon a kondicionér s živým kolagenem je pro mě výrobkem snů

Šampon a kondicionér je tedy pro mě výrobkem snů, doposud jsem dělila produkty na ty, po kterých byly vlasy pěkně vyživené...a zplihlé a ty, po kterých byly objemné a přesušené. Po šamponu a kondicioneru s kolagenem jsou vyživené, lesklé a objemné! Ani jsem to nepovažovala za možné-a to mám vyzkoušenou Alternu, Kerastasse apod.

Odpověď:

Moc děkuji :-) Nejen pro Vás nebo pro mě to je šampon snů. Letos byl můj syn Marek v Itálii v kempu na motorce a hned druhý den zapomněl ve sprchách "náš" šampon. Má delší vlasy, denně helmu na hlavě a tak si hned koupil nový, celkem drahý šampon od renovované značky. Když se vrátil domů, první co mě říkal bylo: "mami už jsme si zvykli jak máme skvělý šampon a až tam jsem si uvědomil, že to vůbec není "normální", už se nedivím, že se tak dobře prodává. Já bych už jiný nikdy nechtěl.
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ






Denisa B.
Ověřený zákazník
č.179 Zázračný kolagen - jsem opravdu bez výhrad spokojená

Moc bych chtěla poděkovat paní Evě za seriozní jednání a perfektní péči o své klientky. Kolagen Face používám asi 5 měsíců včetně krémů a mycího gelu. Plet mám opravdu krásnou , že i má vlastní maminka mě podezřívala z faceliftu :-) Prý není možné abych neměla jedinou vrásku. Jsem nadšená. Opravdu to funguje . Zatím ,jsou tyto produkty jedinými se kterými jsem opravdu bez výhrad spokojená. Předtím jsem jen platila a efekt žádný. Ještě jednou moc děkuji vaše vděčná klientka D.

Odpověď:

Moc děkuji, nemám slov. Zřejmě Vaše tělo mělo opravdu velký deficit kolagenu. Možná to je pro Vás i tip na dárek pro maminku. I pro mě je živý kolagen KLÍČEM ke ZPOMALENÍ STÁRNUTÍ :-)
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI.CZ



Karina D.
Ověřený zákazník
č.178 Porovnávacie testy kolagénou

Milá pani Sojková, mám 52 rokov a už nejakú dobu sa vyhýbam zrkadlu. Vždy mi ľudia hádali o desať rokov menej, čo ma samozrejme veľmi tešilo. Ale aj na mňa "došlo" a po menopauze som viditeľne zostárla. Nechcela som s s tým zmieriť a tak som na internete hľadala pomoc. Zistila som, žiaľ, že už budem potrebovať viac - menej invazívne zásahy, čo sa mi prieči.
Ale verím, že zasiahol Vesmír a doviedol ma až k Vašim stránkam. Niekoľko dní, vždy, keď som mala čas, som čítala všetko - vaše rady, aj skúsenosti zákazníkov.
Na začiatok som si kúpila Inventia BODY a poctivo ho používam ráno aj večer. Na tvár, krk, dekolt, ruky a kolená. Áno, kolená, pretože ich mám vráskavé :-) Je to len týždeň, tak ešte nemôžem hodnotiť.
Postupne by som si rada dokúpila aj ostatné produkty, pretože na 100% verím, že fungujú. Chvalabohu nemám žiadne zdravotné problémy, som úplne fit. Jediné, čo ma trápi, sú ďasná - parodontitída. Tak si gel si mažem aj na ďasná, pevne dúfam, že pomôže.
Ale prečo Vám píšem pani Sojková - rada idem totiž k "jádru pudla". V príspevku od zákazníčky č. 73 uvádzate, citujem : "Kolagenů je opravdu hodně a tak jsem i já musela vycházet ze srovnávací biotechnologické zprávy pěti druhů kolagenových gelů : zde je odkaz- www.nezestarni.cz/kolagen-menu/atesty-a-hodnoceni"
Žiaľ, tento odkaz nefunguje a ja by som si naozaj rada tieto porovnávacie správy prečítala. Môžete prosím urobiť nápravu?
Zatiaľ veľmi pekne ďakujem za Vašu skvelú prácu a určite budem informovať, ako postupuje moje omladzovanie :-)
S úctou Karina.

Odpověď:

Milá paní Karino, menopauza a stres jsou dvě vražedné kombinace, které způsobují akutní deficit kolagenu v našem těle. V podstatě je to tak, že množství kolagenu, které si "doneseme" do období menopauzy je to, se kterým si naše tělo hospodaří až do konce zbytku života. Živý hydrát omlazujícího a regeneračního kolagenu prokazatelně dokáže znovu nastartovat naše tělesné buňku k obnovení produkce vlastního kolagenu. Může se stát, že delší dobu nebudete pozorovat žádnou změnu, u někoho to trvá 1-3 měsíce, protože tělo si samo rozhoduje o tom, kde má akutní nedostatek a často se rozhodne, že si místo vrásek bude řešit jiný problém. Proto buďte s kolagenovým gelem trpělivá a věřte, že výsledek se dostaví. Živý kolagen je jako kotva, kterou teď hodíte na břeh mládí a zuby nehty se tam budete držet a pomaloučku se "přitahovat" zpátky. Rozhodně si nenecháte stárnutí a vrásky utéct pod rukama. Odkaz na srovnávací studii jsme museli stáhnout, ale to nevadí, každý má možnost si účinky a kvalitu různých druhů kolagenů vyzkoušet na vlastní kůži a sám si udělat vlastní úsudek.
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ




J. M.
Ověřený zákazník
č.177 Každé ráno a večer se těším na ten Váš živý kolagen

Dobrý den paní Sojková,používám zatím velice krátce váš živý kolagen FACE a musím potvrdit že má unavená plet se začíná lepšit,mám velice náročnou práci a už mi je 51.let takže každý stres a ranní vstávání mi dává pěkně zabrat.Jsem zvyklá celý život o sebe pečovat ,ale má nynější kosmetika už mi nějak nestačila.Už jsem začala přemýšlet o nějakém kosmetickém zákroku ,ale vypadá to velice slibně,každý ráno i večer se těším na ten váš živý kolagen.Hodně přemýšlím o dalších produktech.Jenom mě trošku mrzí že jsem o vás nevěděla dříve,no nevadí nikdy není pozdě,každopádně všem mým kamarádkám to budu prezentovat.Přeji vám hodně věrných zákaznic J.M.

Odpověď:

Moc děkuji a věřím, že budete s účinky živého kolagenu spokojená i do budoucna tak jako já.
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ


 


Erika S.
Ověřený zákazník
č.176 Už iné krémy nepoužívam, iba na báze živého kolagénu
Som stála zákazníčka a s výrobkami na báze živého kolagénu mám dlhoročné skúsenosti. Odkedy som vyskúšala vaše produkty, tak mladnem a iné krémy už nepoužívam. Dosahujem s nimi pravidelne najlepší efekt. Každý kto ich vyskúšal, mi dáva za pravdu. Som nadmieru spokojná s ústretovým a milým vybavením mojej objednávky, ktorá mi aj na Slovensko príde expresne rýchlo :) Kolagénovu firmu Nezestárni.cz odporúčam všetkým známym. S pozdravom Erika zo Slovenska.
Odpověď: Moc děkujeme za doporučení a budeme se snažit i nadále :-) Pro Vás a další naše slovenské zákazníky jsme nově zavedli účet u Slovenské Tatra banky a výhodné poštovné do SR za pouhých 120 Kč a v akcí zdarma. Děkujeme za zachování přízně.
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ

Jarka B.
Ověřený zákazník
č.175 Rada - zlatá maska s kolagenem u kosmetičky

Dobrý den paní Sojková, prosím o Váš názor na jednorázové ošetření u kosmetičky kolagenovou maskou z této řady. Doposud používám jinou kosmetiku. Děkuji Jarka.

Odpověď:

Paní Jarko, kosmetičky často používají zlatou masku s živým kolagenem ve své praxi na exkluzivní ošetření obličeje, třeba před nějakou akcí. Také své klienty seznámí i s čistým živým kolagenem Face a jeho účinky na pleť a vysvětlí, jak je pro ně důležité tento kolagenový gel používat i při domácím ošetření pravidelně 2x denně na vlhkou pleť i pod svoji vlastní kosmetiku, tak se nemusí vzdát své oblíbené kosmetické značky. Požádejte svoji paní kosmetičku o vzoreček, případně Vám ho i s další kolagenovou kosmetikou ráda zašlu na vyzkoušení :-)
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ



Věra V.
Ověřený zákazník
č.174 žehlička

Dobrý den, zakoupila jsem si galvanickou žehličku a bohužel nevidím žádné účinky..Věra.V.

Odpověď:

Dobrý den paní Věro, nedovolala jsem se. Dívala jsem se na Vaše objednávky a od roku 2015 jste naše VIP zákaznice. Pravidelně si kromě jiných u nás kupuje velké balení živého kolagenu FACE a kolagenové kapsle.... Následně jste se rozhodla pro koupi žehličky. Jsem ráda, že jste s těmito produkty spokojená a vracíte se k nám. Píšete, že jste si koupila žehličku na vrásky a nevidíte žádné účinky. Když k nám někdo volá a ptá se, jestli si koupit kolagen nebo žehličku, vždy odpovím - kupte si jako první živý kolagen, a teprve potom až uvidíte, že funguje - kupte si třeba jako višničku na dortu i žehličku. Lidé si totiž jako první často kupují žehličku, ale už si k ní pravidelně nedokupují výrobcem určené AgeLoc gely Nuskin na vyčištění pleti a restartování štěpení buněk, protože jim 4 kusy v jednom balení připadají drahé. Potom žehlička skončí v šuplíku. Vy jste se rozhodla pro koupi žehličky až když jste poznala, že naše omlazující produkty fungují. Žehlička u Vás opravdu bude už jen ta višnička na dortu. Občas si vyžehlete pleť i s gely, hlavně když chcete vypadat velmi dobře a čeká Vás nějaká mimořádná příležitost. Pleť se po ošetření gely ještě více projasní, bude nadopovaná účinnými látkami a cca za 3 hodiny je výsledek mnohem nejviditelnější. V ostatní dny, kdy nebudete používat gely, si každý večer zvlhčete pleť "živou vodou" - kolagenovým sprejem, naneste živý kolagen a zažehlujte na 2 nebo 3 program. Sama poznáte změnu, protože se žehličkou se Vám podaří vpravit do pleti mnohem větší množství než bez ní :-)
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ


stránka:

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.