Vaše recenze, zkušenosti a příběhy s živým kolagenem

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
Jana S.
Ověřený zákazník
č.244 Velké poděkování za Vás

VÁŽENÍ A MILÍ Sojkovi. Srdečně vás oba zdravím a děkuji za milý dárek - kupon. Hlavně vám chci projevit obdiv a velmi si vás vážím za vaši obětavou, vytrvalou letitou práci přes všechny problémy, co vše jste podstoupili a riskovali pro nás klienty, abychom měli stále vynikající kvalitu vašeho zboží, která je jedinečná. Vše jsem si pozorně přečetla v rubrice "O nás" - jste velmi stateční a vzácní lidé.
Osobně, jsem štastná, že jsem před lety náhodně na vás při čtení na tabletu narazila, na zajímavý název a vaše stránky a seznámení se s kolagenem, co vše přináší pro lidský organismus, byly výtečné. Dodnes si je ráda čtu a jsou velmi zajímavé především recenze velké řady vašich klientu, kterým jste díky Vaší poctivé a obětavé práci vylepšili kvalitu života a zlepšili sebevědomí. Já si roky obj. kolagen Face, je to učiněný zázrak. Přesně milá pani Sojková, jak jste mi na začátku řekla, že pravidelností a vytrvalostí budu odměněna, a stalo se, mám plet jemnou, bez vrásek a tím klamu okolí.
Nyní - před měsícem jsem si objednala kapsle INVITA Active a C vit... trápily mě kyčle, a je až neuvěřitelné, že po tak krátké době, netrpím. Mám Vás denně v mysli a děkuji Vám za každý bezbolestný krok. Jedním slovem, jste pro mne štěstím v životě.
Vždy Vás doporučuji, jakmile si někdo stěžuje, a chválím vás jaký máte oba milý a ochotný přístup, vyslechnete a citlivě poradíte, což není běžné.
Jsem velmi ráda, že vám vždy mohu zavolat při objednání a mám možnost s vámi mluvit, popřípadě se vás i na lecos zeptat. A nejen to, vždy rozhovor s
vámi oběma je velmi přijemný, pohladí mě vždy po duši a mám pocit přátelství. Za vše vám velmi děkuji.
Vážení a milí Sojkovi, přeji vám krásné podzimní období a to jak se sluníčkem na obloze, tak hlavně v duši, loučím se s vámi a těším se na další objednávku s Vámi.
Se srdečným pozdravem Vaše spokojená klientka Jana

Lenka K.
Ověřený zákazník
č.243 Ze začátku se mi zdálo, že to budou vyhozené peníze

Úplně náhodou jsem narazila na váš článek o živém kolagenu, který pomáhá na stresovanou a unavenou pleť. Dlouho jsem váhala jestli si ho objednat, protože jsem už vyzkoušela hodně kosmetiky, ale stále to nebylo ono. Za poslední dva roky jsem starostmi zestárla tak, že už jsem se nechtěla ani dívat do zrcadla. Nakonec jsem se rozhodla a objednala si na obličej přírodní živý kolagen Face.
Ze začátku se mi zdálo, že to jsou vyhozené peníze, ale asi po měsíci začala být moje pleť mnohem vypnutější a hlubší vrásky se zjemnily. Teď používám třetí měsíc, kolagen mě dochází a určitě si objednám další, protože moje pleť je mladistvější a jakoby září. I na krku vidím zpevnění. U kolagenu Face určitě zůstanu, je to pro moji pleť nečekaný zázrak, ve který jsem už nedoufala. Už vím, že se s ním nemusím tolik bát stárnutí a ochabování pleti. Kolegyňky v práci na mě také pozorují změnu a tak se začaly zajímat co dělám. Přinesla jsem jim váš katalog a společně plánujeme, co si u vás v Nezestáni objednáme.

MIrka P.
Ověřený zákazník
č.242 Úžasné tonikum - i na nejcitlivější plet

Dobrý den, moc děkuji paní Sojkové za okamžité vyřešení drobného problému a moc bych chtěla všem doporučit kolagenové zklidňující tonikum, které je opravdu věrné svému názvu, protože mou extrémně citlivou pleť se sklonem k zarudnutí a podráždění po čištění, a to zejména v oblasti očního okolí, skutečně nádherně zklidňuje. Vyzkoušela jsem již řadu produktů, ale po každém z nich mi pleť zčervenala a nepříjemně pálila, až s tonikem od Nezestárni konečně přišlo kýžené zklidnění, hydratace a celkově báječný pocit:-). Na toto tonikum tedy nedám dopustit a jiné už ani hledat a zkoušet nebudu, neboť mi toto naprosto vyhovuje. Děkuji a přeji krásný den. Mirka

Marcela J.
Ověřený zákazník
č.241 Poděkování za nečekaně dobré regenerační účinky

Dobrý den, moje milé NEZESTARNI,
chtěla jsem se podělit až s neuvěřitelným příběhem. Moje dcera si vyvrtla kotník po pádu ze schodů. Na pohotovosti ji udělali rentgen a chtěli dát na 3 týdny sádrový obvaz. Moc jsme se pohádaly když to odmítla a jela domů, protože měla druhý den velmi důležitý pohovor na získání vytoužené práce. Měla velmi dobré zkušenosti s vaším živým kolagenem na popáleniny a na naražený palec. Proto se - pro mě nesmyslně - rozhodla intenzivně mazat a masírovat svůj modrý, oteklý kotník každou hodinu(i v noci) s kolagenem BODY, který používala na zpěvnění těla. Bylo to až k nevíře, ale ráno byl otok minimální, bolest se úplně ztratila a hybnost byla mnohem lepší. Díky tomu mohla jít dcera na pohovor, sice ne v lodičkách, ale svoji snovou práci získala.
Díky této zkušenosti jsme neváhali a rozhodli se vyzkoušet i další kosmetiku a doplňky stravy s živým kolagenem. Celá rodina užíváme kolagenové kapsle INVITU SKIN BEAUTY, kolagen FACE, denní a noční krém a já na moje mastící se vlasy používám Vyživující sérum a peeling na vlasy. Nejen já, ale i moje kadeřnice vidíme velkou změnu, vlasy se tolik nemastí, jsou pevnější, mladistvější a mnohem kvalitnější. Všechny přípravky s vaším kolagenem, které používáme, mohu jen doporučit. A už se těším na další zkušenost s těmi, které neznám a ráda bych si je vyzkoušela, proto se těším na další slevovou akci.Ještě jednou děkuji za všechny skvělé produkty a přeji mnoho úspěchů. Marcela J.

Odpověď:

Milá paní Marcelo, děkujeme za krásný příběh a chápu, že jste s dceřiným rozhodnutím nesouhlasila. Živý kolagen v podobě hydrátu je opravdu výjimečné kosmeceutikum a díky své receptuře má často až neuvěřitelné účinky. Tělo ho přijímá jako látku sobě vlastní a nastartovává omlazující a samoregenerační procesy :-) Ale není to samozřejmě lék.
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ


Ladislav J.
Ověřený zákazník
č.240 Zdravé paže bez vyrážky díky masážnímu máslu

Krásný den přeji do Nezestárni. Na základě vašeho newsletteru bych rád doplnil svůj první příspěvek a popsal celou svoji zkušenost:-)
Už dlouho mě trápily velice suché, drsné paže a na nich nepříjemná vyrážka, se kterou si neporadil ani můl lékař. V létě jsem musel nosit dlouhé rukávy, abych vyrážku schoval. To se ale změnilo, když jsem si na doporučení známé přečet na vašem webu složení Zvláčňujícího a masážního másla s pěti druhy másel a olejů. Musím se přiznat, že jsem si ho objednal s velmi malým očekáváním, abych nebyl zklamaný. O to víc jsem byl překvapený, protože výsledek mě uplně nadchnul. Moje paže jsou po několika aplikacích nádherně hladké a vyrážka jakoby každý den víc a víc mizela před očima, až se úplně ztratila. Krásná vůně másla se zalíbila i mojí ženě, která ho začala používat po večerní sprše, a tak nám máslo přináší do života kousek opravdové relaxace. Určitě to bude i moje volba na dárek, který jí objednám spolu s Dračím kolagenem :-) Děkuji a přeji mnoho spokojených klientů, L.

Odpověď:

Dobrý den pane Láďo, moc děkujeme za krásnou zkušenost a ceníme si ji o to víc, že je od muže, protože muži nám tak často nepíší.
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ


Jana M.M.
Ověřený zákazník
č.239 Krásné ruce bez ekzemu

Naprosto nedám dopustit na Inventia - Intenzivní ochranný a regenerační KRÉM NA RUCE s živým kolagenem - mám ruce hodně vysušené, od mala trpím i na ekzém, takže mytí nádobí, nebo úklidové práce pro mne byly spojené s bolestí kůže na rukou. V době cov***, kdy jsem na ruce používala kromě mytí ještě dezinfekci už jsem byla celkem zoufalá, ruce už mne bolely skoro pořád a ekzém byl po celých rukách, vysušené ruce jsem měla tak, až praskala kůže. Po dvou týdnech mazání krémem na ruce s kolagenem už jsem na tom tak, že v pohodě ponořím ruce do vody a nic -žádná bolest, už mi nepne kůže na rukách, ruce nemám rudé, a už můžu zase pohladit vnuka aniž bych ho škrábala popraskanou pokožkou. Je to úžasný produkt.Jana

Odpověď:

Jsem ráda, že Vám náš krém tak pomohl. Jeho uvedení na trh trvalo opravdu dlouho, ale načasování v době cov*** se ukázalo jako nejlepší řešení právě pro lidi, kteří se potýkají s problémy jako u Vás.


Petra Š.
Ověřený zákazník
č.238 Zase bez vrásek

Po čtyřicátých narozeninách jsem na sobě začala pozorovat první známky stárnutí, moje pleť už není tak pevná, začínají se objevovat vrásky, už nezáří a tak jsem hledala jak jí podpořit a zub času zastavit.
Objevila jsem SOS Kolagenové SÉRUM s vitaminem A + E - 15 ml - Triple Helix Formula - musím říct, že výsledek byl vidět hned po první aplikaci. Hlavně vrásky kolem očí jakoby zmizely, pleť je vypnutá, vrásky méně viditelné a nové se tvoří minimálně. Skutečně tento produkt doporučuji a můj vlastní obličej je důkazem. Děkuji. Petra

Slavka K.
Ověřený zákazník
č.237 Krásna ve svatební den

Dobrý den paní Sojková, zatím jsem používala z vámi prodávaných výrobků zlatou masku, kterou mi přítelkyně od syna darovala na Vánoce pod stromeček. Byla jsem se sadou 3 masek nadmíru spokojená, pleť byla krásně vyživená, napnutá a měla živou barvu. Pocit plnosti jsem pak měla ještě několik dnů po použití. Jednu masku ze sady jsem použila před svadbou dcery mého přítele minulý měsíc. Všichni mě chválili jak mladistvě vypadám :-D. Nyní jsem si z vašeho e-shopu objednala produkty na vlasy a na oční okolí. Těším se a věřím, že budu spokojená stejně jako se zlatou maskou. Přála bych si vyzkoušet ještě krémy se živým kolagénem na obličej - noční a denní, včetně séra s vitamínem E+A.
S pozdravem, Slavka K.

Pavlína J.
Ověřený zákazník
č.236 Živá voda - to je sen

Živý kolagen to je sen, hydratuje každý den, nepoznat živou vodu, bylo by fakt na škodu. Už nikdy více kůže loupání po slunění a koupání, šupinky už ani malinko a pokožka, jakou má miminko. Pavlína

Hana T.
Ověřený zákazník
č.235 Dlouho jsem hledala ten pravý krém na ruce

Vážení v NEZESTÁRNI, děkuji vám za dárek i SOS krém na ruce s živým kolagenem. Dlouho jsem hledala ten pravý a ten váš mi vyhovuje a léčí mi i můj atopický ekzém. Jsem ráda, že jste zveřejnili reklamu v časopise FLÓRA a já jsem vás našla.
Přeji vám úspěch v podnikání a spoustu spokojených zákazníků jako jsem já. Hana T.

Ladislav
Ověřený zákazník
č.234 Zvláčňující MASÁŽNÍ MÁSLO s 5 druhy másel a olejů

Dobrý den paní Sojková.
Chci Vám poděkovat za dobrou radu na Zvláčňující masážní máslo.
Masáže jsou příjemné. Uvolní a provoní celé tělo.
Díky moc.

Dana Š.
Ověřený zákazník
č.233 Další jsem si už nekoupíla a to byla velká chyba

Dobrý den, i já bych se ráda podělila o své zkušenosti. Asi před rokem jsem začala používat Živý kolagen Face. Po využívání jsem si další už nekoupíla a to byla velká chyba. Teď jsem si teprve uvědomila, že v době používání toho přípravku byla moje pleť dobře opečovaná, mlaději vypadající, zpevněná a vypnutá. Proto si objednávám přípravek znovu a těším se, že se osvědčí tak jako poprvé. V mezidobí jsem vyzkoušela mnoho jiných přípravků a opravdu žádný nebyl srovnatelný s tímto. Mám v plánu vyzkoušet i jiné vaše přípravky. Dana

stránka:

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.