Vaše recenze, zkušenosti a příběhy s živým kolagenem

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
Hanka, 36 let
Ověřený zákazník
č.149 Živý Kolagen Face

Kolagen na obličej FACE používám už sedmý týden a musím říct, že jsem zklamaná. Absolutně žádný změny co tu všichni popisují na sobě nevidím. Kolagen používám poctivě každé ráno a večer na vyčištěnou plet. Žádné vyčištění pleti, redukce akné či zmírnění vrásek a kruhů pod očima se nekonalo. Tak nevím, jak je možné, že to s každým dělá naprosté zázraky a se mnou nic. Upřímně jsem doufala, že se po počáteční skepsi přidám k nadšenému hodnocení zákazníků. Zajímalo by mě jestli má někdo podobné zkušenosti jako já.
Děkuju Hanka

Odpověď:

Dobrý den paní Hanko, budu ráda, když se mi ozvete. Vždy se dá najít vysvětlení, ale i řešení. Na poradenské lince 775 373 379 často mluvím s klientkami, které vlivem stresu, únavy nebo velké zátěži v práci i doma mají obdobné zkušenosti jako Vy. Jejich tělo si jen doplňuje kolagen do míst s akutním nedostatkem a může se stát (na přechodnou dobu), že to zatím opravdu na pohled není vidět ..... budu ráda, když nám někdo napíše podobné zkušenosti jako máte Vy - uvítám i zkušenosti těch, kteří to na začátku chtěli vzdát a nakonec se sami přesvědčili, že jen pravidelné a dlouhodobé ošetření živým kolagenem je korunováno úspěchem :-)
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ


Hana CRUSEOVÁ
Ověřený zákazník
č.148 NA SPÁLENINY - ÚŽASNÝ!!!

Při přikládání do krbových kamen jsem si popálila hřbet ruky. Bylo to nesmírně bolestivé a hluboké. Ihned jsem na to dala živý kolagen Face v silné vrstvě... a bylo to neuvěřitelné. Do 5 minut mi to přestalo úplně bolet a při pravidelném mazání kolagenem jsem měla do týdne ruku vyloupnutou, vyhojenou a jen s malou bledou jizvičkou. DO TÝDNE!!! BYLO TO NEUVĚŘITELNÉ. Věděla jsem, že to pomohlo vnučce na spáleninu od sluníčka, ale že to tak rychle vyhojilo i takto silnou, to bylo fakt úžasné. Hana CRUSEOVÁ

Irena D.
Ověřený zákazník
č.147 Já nemám slov a při svém věku jsem myslela, že už mě nic nepřekvapí

Víte, nepíši recenze, ale ráda je čtu a i na ně dám, takže by bylo fér, abych přispěla trochou do mlýna:-)
Je mi 52 let, jsem kuřačka a vloni i trochu stresovaná kuřačka,ale mám i kámošky a jedna najednou byla nějaká jiná, ne snad mladší o 20 let, ale jiná, a tak jsem poprvé slyšela o kolagenu a paní Sojkové. Protože mě kamarádka zná, nejprve mi "vrazila" knihu, ta mě zaujala a potom byl jen krůček k úžasné rozpravě s pí.Sojkovou. Od února pilně užívám Invita Skin Beauty a Face Collagen a vitamín C a kolagen na vlasy a krém na oči a......nikomu jsem nic neřekla, třeba je to zase nějaký úlet stárnoucí ženy a nic si dámy nepředstírejme, pěkně mastný, sama jsem na sobě nic nepozorovala, leda lepší pohyb kolenou a ramen a lepší spánek :-)Asi po 3 měsících jsem jela na školení a tam se na mě obrátila jedna kolegyně a povídá- teda nevím co se sebou děláte, ale dnes jste perfektně nalíčená a i make-up je bez chyby- nesmysl! líčím se pořád stejně! a potom to šlo jedno za druhým- zhublas! , seš vyžehlená ! jsi jiná!
a pozor , tohle bylo nejlepší - máš jinýho chlapa!
Takže , já bez kolagenu už nebudu, ježuchovi jsem si napsala o žehličku, protože chci být ještě krásnější a vězte, že jsem si již tolikrát naběhla, ale za přípravky Inventia dávám hlavu na špalek.
PS. víte kde nejlépe zjistíte , zda kolagen zabírá ? Ve zpětném zrcátku auta :-) Irena - Heuréka

Dana B.
Ověřený zákazník
č.146 Lituji, že jsem živý kolagen nepoznala dříve, ušetřila bych si spoustu bolesti

Velice ráda přidám svoji zkušenost.K tomuto zázraku jsem se dostala úplnou náhodou a přiznávám, že jsem dlouho váhala, zda zakoupit. Cena živého kolagenu na obličej FACE je přeci jenom dost vysoká, ale řekla jsem si, že jsem v životě přišla už o víc. Objednala jsem si levnější kolagen BODY na tělo a začala ho používat na obličej.
Od té doby nebyla jediná chvilka, kdy bych litovala!!! Teda lžu, litovala - ale jedině toho, že jsem tento zázrak nepoznala o pár let dřív...nemusela to být pro kolagen taková dřina, jako nyní. Po prvním týdnu poctivého mazání jsem pocítila značnou změnu - vrásky kolem očí mizí a buldok (jak děti říkají mým rýhám od nosu po bradu) se značně zmenšil.
To mě nakoplo natolik, že jsem zvýšila v dalším týdnu mazání ze 2 na 3x denně. A ejhle - výsledek naprosto nečekaný. Nyní používám již třetí týden a jsem nadšená natolik, že musím tuto recenzi napsat. Jsem ročník 1965 a jestli to půjde takto dál, tak si zamluvím místo ve školce :-) Už si všimlo i okolí, tak že to není jenom můj pocit, nebo placebo efekt. Je pravda, že možná pomohla i vnitřní podpora kolagenových kapslí INVITA, zakoupených spolu s kolagenovým gelem, ale o to lépe. K těm mohu napsat, že mi hodně pomohly s bolavým ramenem, pohyblivostí po operaci páteře a vrzajícím kolenem. A to vše již za 3 týdny užívání!!! Už dnes vím, že určitě zakoupím další balení a škoda, že jsem živý kolagen nepoznala dříve, ušetřila bych si spoustu bolesti. Prostě super, super, super a doporučuji všem, kdo váhá...nelitujte peněz a vyzkoušejte. Nemáte co ztratit - jenom získat !!!! Toto není reklama - to je fakt...klidně po těch 3 doporučovaných měsících používání poskytnu i fotky před a po :-)

Jindřiška Seifertová
Ověřený zákazník
č.145 Invita - kolagen v kapslích Active. Produkt, který skutečně funguje.

Kolagen v kapslích Active používám téměř dva roky. Jsem s ním nadmíru spokojená i spousta dalších mých zákazníků vyjadřuje maximální spokojenost. Vřele doporučuji všem. Děkuji za tento výrobek. Jindřiška (H 100%)

Eva Rašpličková
Ověřený zákazník
č.144 Tam kde lékařské praktiky již ztrácejí dech

Vážená paní Sojková,
ráda bych Vám mnohokrát poděkovala za Váš příjemný a vstřícný přistup. Je fajn vidět, že ještě existují lidé, kteří nejen rádi poradí, ale i pomůžou. Během posledních 3 let jsem od Vás zakoupila hned několik kolagenových produktů a některé od Vás dostala i jako dárek k zakoupenému balíčku. Za všechny bych chtěla vypíchnout hned 2 následující:
ŽIVÝ KOLAGEN FACE
Asi nejsem jediná, kdo po celodenním maratónu a mnoha probdělých nocí vypadá KAŽDÉ RÁNO jako po celonočním flámu(o který se nejednou zasloužily naše 3 malé dcerky).Můj obličej je jako boxovací pytel, do tmavých kruhů pod očima bych si mohla schovat asi tak kilo brambor a můj celkový vzhled je.. no, řekněme naprosto nevhodný k tomu, abych vyrazila mezi lidi. ALE díky živému kolagenu se můj život zcela změnil. Když totiž přijdu každé ráno do koupelny a opláchnu si obličej, dám si na něj VŽDY kolagen FACE od Inventie. Hned cítím jeho blahodárné účinky i to, že moje pleť potřebuje kolagen. Než sejdu schody, stane se malý zázrak. Můj obličej je doslova vyžehlený (i když nemám galvanickou žehličku na vrásky), černé pytle jsou pryč a já se celkově cítím mnohem příjemněji. Navíc, takto “nažehlený” obličej jako po liftingu mi zůstává po celý den a celkově se i moje pleť velmi zlepšila. Nyní je mnohem pevnější, jemnější a pružnější.
Všechna „ DĚTSKÁ BEBÍČKA“ ošetřujeme kolagenem.
Tím ale kouzlo celého přípravku nekončí, naopak, teprve začíná. Jak jsem již zmínila, mam tři malé děti, takže škrábance, modřiny, záděrky, štípance od komárů a podobná “bebíčka” jsou na denním pořádku. Holčičky jsem ale naučila na “kouzelnou vodičku” a tak teď všechny bolístky ošetřujeme jedině kolagenem. Rozhodně u nich nepůsobí placebo efekt z kouzelné vodičky. Holčičky kolagen sami vyžadují, protože si mnohokrát ověřily, že po něm odřeniny za malou chviličku už tolik neboli a všechno se hojí mnohem rychleji a bez viditelných jizviček. Stejně tak rychle působí kolagen na modřiny. Modrá barva zůstává, ale bolestivost natlučeného místa velmi rychle odchází a rychleji se vše hojí. Štípance od komárů nesvědí, i záděrky a drobné spáleniny mizí jako mávnutím kouzelného proutku.
JAK JSME S POMOCÍ KOLAGENOVÉHO ZÁZRAKU „přežili“ TROJNÁSOBNÉ NEŠTOVICE
Letos na jaře holčičky přinesly ze školky neštovice. Z počátku jsem se obávala, jak to v trojnásobném provedeni s manželem přežijeme, ale mé obavy byly díky kolagenu zcela liché. Holčičky se jen drbaly a tak jsme se rozhodli podle Vaší rady jednotlivé neštovičky potírat nejčistějším kolagenem na obličej Face (nejstarší dceru jsme potírali celou – měla po tělíčku přes 1500 svědících neštovic) a čekali a doufali v zázrak. Presto mě velmi překvapilo, s jakou ladností jsme těmi 4 týdny karantény prošli. Ani jedna holčička se nedrbala, stroupky jim více méně ani nehnisaly a s naprostou určitostí mohu říct, že je vůbec nebolely a nezůstaly jim nevzhledné jizvy. Prostě zázrak.
A druhý produkt:
Když byly holčičky ještě úplně male, byly často nemocné, nejstarší dcera ze školky přinesla kde co a dvě menší dcery od ní samozřejmě všechno chytly. Směs po sobě následujících antibiotik u obou holčiček způsobila těžký průjem a následnou mykózu intimních míst. Byla zima a nechat holčičky ležet v postýlce bez oblečení, aby jim větrala prdelka, či později nechat je běhat po baráku bez plínek, protože oblečení, bylo zcela nemyslitelné. Všechny ostatní mastičky naprosto selhaly a nepomohlo ani omývání v hypermanganovém roztoku.
Proto nám doporučila naše pediatrička, úžasná paní doktorka ke které jezdíme do Prahy, obrátit se na Vás a koupit Dámské vložky (intimky) s ANIONTOVÝM PROUŽKEM. K této radě, stejně jako k jejich ceně, jsem se stavěla zprvu velmi skepticky. Opět se ale ukázalo, že zcela zbytečně. Cena za měsíční balení byla zcela zanedbatelná vzhledem k rychlosti, jakou se situace zlepšila. Během dvou dnů, kdy jsme do plínek vlepovali aniontové intimky aktivované s kapkou kolagenu, měly holčičky zadečky opět zdravé a zarudnutí způsobené mykózou úplně zmizelo. A co víc, přes neustálý průjem se problémy už nevracely.
Paní Sojkova, úplně poprvé jsme spolu mluvily zhruba před třemi lety právě díky aniontovým vložkám. Až díky nim jsem od Vás začala kupovat živý kolagen. Vaše rady mi nejednou pomohly ze situací, kde běžné lékařské praktiky už ztrácely dech. Ráda bych Vám tedy touto cestou poděkovala za každou jednotlivou radu a popřála Vám do budoucna mnoho štěstí, zdraví a spokojených zákaznic. Věřím, že každá zákaznice, která vyzkouší kterýkoliv výrobek z Vašeho portfolia, který u Vás nakupuje po přihlášení se slevou, bude nejen spokojená, ale i překvapená, jak snadno se může stát krásnější, zdravější a na pohled mladší.
Ještě jednou děkuji, Eva Rašpličková.

Jitule
Ověřený zákazník
č.143 Jsem velice spokojená - Invita

Produkt Invita Skin Beauty 120 ks jsem si vybrala na doporučení kosmetičky. Jsem velice spokojená, účinky znatelné. Jitule - Heuréka.

Renata K.
Ověřený zákazník
č.142 Živý kolagen je ZÁZRAK na MOLUŠKY.

Krásné ráno paní Sojková, děkuji moc za Vaši odpověď. Moje první zkušenost :
Mé dceři je 6let.Už 3 roky jí trápí molušky, pořád se jí objevují a pracně a bolestivě je odstrańujeme. Vyzkoušela jsem jí postižená místa mazat živým kolagenem BODY a po týdnu ZÁZRAK !! MOLUŠKY - zaschnou a lehce se vyloupnou. Jsem moc ráda! Určitě objednám kolagen nový. Děkuji Vám také za slevu, kterou jste mi nabídla.
Přeji Vám hodně zdravíčka.Se srdečným pozdravem Vaše vděčná zákaznice :)
Renata K.

Lenka Šťastná
Ověřený zákazník
č.141 Živý Kolagen Face 50 ml - jsem velice spokojená

Živý Kolagen Face

-mám věk po 55
- viditelně unavená pleť
- po jednom týdnu viditelně se zmírňují vrásky
- zlepšuje se i barva pleti-
- ošetřila jsem s tím i tvořící se koutek (2 dny)
- jsem velice spokojená a uvažuji o doplnění řady o krémy s kolagenem Lenka Šťastná -Heuréka

Ilona
Ověřený zákazník
č.140 Šampon s mými vlasy vykouzlil zázraky

Šampon s kolagenem jsem poprvé vyzkoušela před 14 dni a jsem úžasně, neuvěřitelně překvapená, jaké zázraky tento šampon s mými vlasy vykouzlil. Vlasy jsou bohaté, vyzdravené, lesklé no prostě neuvěřitelné. Mé okolí také reagovalo s úžasem a kamarádky ihned také chtěli tento šampon. Takže určitě u tohoto šamponu zůstaneme. Děkujeme Ilona Cheb

Dana Letošová
Ověřený zákazník
č.139 Kolagen Face - opravdu nejlepší přípravek na plet jaký jsem doposud poznala

Kolagen FACE a na nehty a vlasy používám 4 týden,je to opravdu nejlepší přípravek na plet jaký jsem doposud poznala.Plet je vypnutá včetně oválu obličeje a vypínají se i nosoretní rýhy, otoky pod očima jsou minulostí,používám i na tělo a pěkně se vypíná a zpevňuje.Budu pravidelně objednávat a už větší balení.Jsem velice ráda že jsem stránky nezestárni objevila.
Moc Vám děkuji paní Sojková, jste úžasný člověk. To jsem poznala už podle našeho telefonátu - děkuji.

Iveta
Ověřený zákazník
č.138 Maximální spokojenost

Milá paní Sojková,
jsem nadšená z Vašeho kolagenu. Vaše stránky jsem objevila v době, kdy jsem byla nemocná a unavená po dlouhodobém stresu. Doslova mě upoutaly a hned jsem Vám zkusila zavolat. Váš nenucený projev, příjemný hlas a ochota poradit mi vše, na co jsem se zeptala, mě utvrdily v tom, že zkusím objednat živý kolagen Face. V prvních dnech byla pleť ihned po nanesení krásně vypjatá a svěží, den ode dne byla moje pleť viditelně hladší, mladší a pevnější, a to již celodenně. Kolagen používám již 6. měsíc a jsem moc spokojená. Efekt zlepšení pleti jsem zaznamenala, již po 1. měsíci, ale je to stále lepší, staré jizvičky se ztrácí. Cítím se krásně. Také jsem zkusila šampon. Moje jemné vlasy mají po použití větší objem, lépe drží účes, více se lesknou. Když například nestíhám zajít ke kadeřnici, po použití kolagenového šamponu, působí moje vlasy i tak upraveně a přirozeně.Díky za Vaše rady po telefonu.
V letě jsem měla zdravotní problémy s močovými cestami. Objednala jsem si od Vás tablety INVITA SKIN BEAUTY a užívala je společně s léky od lékaře a podle dr. Batečka jsem Invitu používala v šokových dávkách, tzn. vzít si 10 tablet najednou 1x týdně a zapít větším množstvím vody. Uzdravila jsem se a jako bonus jsem při užívání tablet cítila dobrou náladu a celkově jsem se cítila tak nějak víc klidně. Moc Vám děkuji. Jsem ráda, že i Vy jste v létě zvládla operaci a jste zase fit. Přeji Vám hodně zdravíčka a pracovních úspěchů a těším se, až si opět objednám vaše kolagenové produkty.
S pozdravem Iveta

stránka:

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.