Vaše recenze, zkušenosti a příběhy s živým kolagenem

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
Iveta
Ověřený zákazník
č.197 Velké překvapení

Je mi 52, snažím se o sebe pečovat, hýbat se,používám drahou kosmetiku,ale s menopauzou na krku jsem začala viditelně pociťovat zhoršení kvality pleti, rozšířené póry,akne a vrásky.Hlavně po letním slunění, které jsem si sice letos krásně užila, ale moje pleť byla jiného názoru.Takže sebevědomí hodně kleslo,a k tomu jsem si před 2 měsíci ještě zranila koleno. Manžel se všiml reklamy v časopise, který se týkal živého kolagenu a řekl, abych to vyzkoušela. Nejprve jsem váhala s jeho koupí, všichni jistě víme, že ne všechny reklamy jsou takové zázraky, jak nám to prezentují.Pak jsem se rozhodla pro tablety Invita Aktiv a čistý vitamín C Plus a k tomu kolagen Inventia Face, s tím, že to kupuji kvůli tomu zraněnému kolenu a jako bonus vyzkouším, co to udělá s obličejem. Ale raděj jsem od toho moc neočekávala. Co se týče tabletek, zatím je ještě brzy na hodnocení, užívám je teprve 14 dní, takže koleno ještě bolí. Ale co se týče Invita Face jsem upřímně šokovaná, co to se mnou za 14 dní udělalo. Zmenšené póry, rozjasněná a vypnutá pleť, prostě zázrak. Přečetla jsem si, že je dobré použít kolagen i na krk, dekolt, prsa, paže, tak jsem to vyzkoušela. Další zázrak, pleť vypnutější, hedvábná na dotyk, a i na pažích, které byly od sluníčka hodně vrásčité, se začínají vylepšovat. Myslela jsem, že je to třeba jen můj pocit, ale navštívil nás známý, kterého jsme už dlouho neviděli a ten prohlásil, že jsem nějak zkrásněla, že bude muset jezdit častěji. Tak to byl nečekaný kompliment, který mne ale velmi potěšil. Takže dámy, opravdu to funguje a p. Sojková nám doslova zachraňuje mládí. Tímto Vám p. Sojková mnohokrát děkuji a přeji, ať se daří a samozřejmě zasílám další objednávku.

Hana Lorencová
Ověřený zákazník
č.196 Živý kolagen opravdu funguje

Dobrý večer paní Sojková,
nikdy jsem si nemyslela, že Vám budu psát, ale nedá mi to.
Téměř osm měsíců pravidelně dvakrát denně používám živý kolagen Face na obličej, krk, dekolt, ruce... trošku, s prominutím, "opruz", ale řekla jsem si, že musím, protože mám rodný list i zrcadlo. Před třemi týdny jsem začala užívat i kolagenové kapsle s vyšším procentem živého kolagenu Invita Skin Beauty plus. A teď se teprve dějí věci! Když se někde objevím s dcerou, které je 29 považují nás za sestry, v obchodě mne prodavačka oslovila slečno, možná špatně viděla nebo tomu já dávám důraz, protože v mých 47 letech tohle není normální, ale je to motivace a potvrzení, že to asi fakt zabírá Dokonce jsem už přestala chodit na laser kvůli popraskaným žilkám, v létě mi na obličeji po opalovaní nenaskočily pigmentové skvrny, zmizely otoky očních víček, slzení očí, zmenšily se pytle pod očima, nosoretní rýhy, kuřácké vrásky ty nejsou vůbec, rty plné jako po výpních, pravdomluvné ruce už lžou, protože vypadají úžasně a moje vysušené vlasy, které jsem pomalu zkracovala a zkracovala, jsou najednou jako dřív.
Takže to vidím dobře, když to takhle půjde dál, v sedmdesáti budu v lázních vypadat úžasně... v kostýmku, kloboučku... za ruku si povedu čtyřicetiletého zajíčka... :-)))
Snad jsem svou pochvalou namotivovala i ostatní, kterým není jedno jak vypadají - nepřestávejte, dejte tomu pravidelnost a čas, tohle je bohužel nikdy nekončící a drahá akce, která se sakra vyplácí!

Hana CRUSEOVÁ
Ověřený zákazník
č.195 Zhubla jsem 30 kg a díky živému kolagenu nevypadám jako stařena

Minulý rok jsem zhubla 30 kg. Cítila jsem se výtečně, ale co si budeme povídat, vypadala jsem jako indiánská babička. Sice jsem občas před tím používala kolagen Face, ale v době hubnutí jsem ho začala používat velice intenzivně a hlavně pravidelně - jak na obličej tak i dekolt a ruce.
Zkombinovala jsem to i s vnitřním používáním zesíleného kolagenu v kapslích Invita Skin Beauty, kde jsou i mořské řasy, které navíc podporují hubnutí. No a výsledek byl a stále je úžasný. Nejen že jsem se ve svých 50+ cítím jako mladá holka, žádná kůže nikde nevisí a je krásně pružná a elastická, ale vůbec mě nebolí záda ani kolena. Doslova jsem omládla před očima, mám nový elán a radost ze života. Proto na živý kolagen, kapsle ani kolagenovou kosmetiku nedám dopustit. Chtěla jsem vložit moje fotografie před a po, ale nejde to, tak je posílám e-mailem :-)

llona K.
Ověřený zákazník
č.194 Vřele doporučuji všem !
Daniela P.
Ověřený zákazník
č.193 Poděkování - nepomáhala rehabilitace, fyzioterapie, prášky, prostě nic

Dobrý den,
paní Sojková, velmi Vám děkuji za Vaše rady a přátelské popovídání.
Na návštěvě u 71leté kamarádky s krásnou vyhlazenou pletí jsem se dozvěděla o živém kolagenu Face na obličej. Hned jsem si ho objednala a po týdnu používání jsem byla nadšená. Podrobně jsem pročetla veškeré Vaše nabídky a zaujala mě osobní zkušenost pana docenta Měšťáka. Jelikož jsem trpěla rok velkými bolestmi páteře, ujít 100 m bylo pro mně nadlidské úsilí a to jsem dříve chodila na tůry 20 - 30 km, celý život jsem stála za pultem. Nepomáhala rehabilitace, fyzioterapie, prášky, prostě nic. Po půlročním užívání kolagenu v kapslích Invita Active jsem jak znovu zrozená. Dokonce jsem si jako Vy pořídila hodně temperamentního pejska a chodím s ním na dlouhé procházky. Prostě zázraky se dějí! Pro mně je zázrak Váš živý kolagen a k němu Vaše rady. Mnohokrát děkuji za radu užívat kolagenový gel na nehty a ruce. Měla jsem 7 let problémy s nehty. Stále se mi třepily, vrstvily, měla jsem je jak paličky, fuj. Po Vaší radě, používat kolagen na nehty a ruce se fakt stal opět zázrak.Po sedmiměsíčním používání kolagenu se nehty zpevnily, přestaly se třepit a vrstvit. Kdybych to sama nezažila, asi bych tomu nevěřila. Stále jsem si kupovala různé mastičky, lék od paní doktorky také nezabral, až Váš živý kolagen. Neuvěřitelné, ale pravdivé! A Vaše rada, používat kolagen 2 denně i na omlazení rukou, no panečku, to je rada nad zlato a velký rozdíl proti dřívějšku, jejej!
Paní Sojková, jste se synem fantastická dvojka. Kdykoliv s Vámi nebo s Vaším synem hovořím, jsem nadšená z Vašeho jednání a přístupu. Je vidět, že svojí práci děláte s láskou.
Přeji Vám hodně radosti z práce i v osobním životě a mnoho dalších zákazníků. Všude o Vás hovořím a doporučuji Vás. Klaním se Vám.
Se srdečným pozdravem a poděkováním Daniela 69 let.

Odpověď:

Mám obrovskou radost a děkuji za tak krásnou a hlavně všestranně využitelnou zkušenost se skvělými výsledky. Určitě mnoha našim klientům pomůže s obdobným problémem při bolestech páteře, omlazení rukou a zregenerování nehtů. Jak píšete, je to opravdu k nevíře a proto děkuji, že s Vaším laskavým svolení mohu zaslat Váš příběh panu doc. Měšťákovi :-) Určitě ho potěší.
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ


Marta K.
Ověřený zákazník
č.192 !!!!! Opravdu je to velký zázrak. !!!!! - i pro plastickou chirurgii a nepovedené operace víček

Vážená paní Sojková i pane Sojka, je mi 73 let a není mi lhostejné to, že se mi v obličeji začaly dělat nosoretní vrásky, pak tzv. glabelky mezi očima, no a vůbec že obličej stárne. Mám za sebou již operaci horních víček, i aplikace kyseliny hyaluronové.
Od srpna t.r., kdy jsem si přečetla v časopise Moje zdraví o živém kolagenu, a hned jsem si ho u vás objednala, 2 krát denně si potírám nejen kritická místa, ale celý obličej i krk. I když jsou to pouze 2 měsíce, jsem s výsledkem opravdu spokojená.
Ale hlavně Vám píšu, jak tento živý kolagen pomohl manželovi. Manžel byl před 2 roky na operaci dolních i horních víček. Byla to operace velice náročná, hlavně pokud šlo o dolní víčka, byl dokonce hospitalizovaný. Bohužel operace jednoho oka (dolní víčko) se nepovedla. Po operaci zůstalo víčko odchlípnuté a do oka bylo vidět. A kromě toho pan primář mu všíval kousek kůže i k venkovní straně oka a tam zůstal manželovi takový nepěkný převis.
Letos, tedy po 2 letech, byl manžel za panem primářem, zda by se to nedalo nějak opravit, ale bohužel prý ne, kůže už není pružná a navíc to byla celkově těžká operace a pan primář by už do toho nešel.
Jaké štěstí, že jsem měla od vás zrovna nový živý kolagen FACE a manželovi jsem nabídla, ať to vyzkouší, a ono to zabralo. !!!!! Převis kůže se zcela zmenšil, a celé dolní víčko se pěkně stáhlo, takže oko už není otevřené tak, že by do něj bylo vidět. !!!!! Opravdu je to velký zázrak. !!!!! Vřele doporučuji všem, kteří by měli podobný problém. Bylo by dobré nabídnout tento přípravek i plastickým chirurgiím.
S pozdravem vaše klientka MK.

Odpověď:

Moc děkuji za krásný příběh. Znovu se potvrzuje, že živý kolagen má neuvěřitelné omlazující, ale i regeneračními účinky v každém věku. A to je na něm to nejlepší. U někoho výsledek trvá delší dobu než u Vás, ale pak se stejně dostaví. Je jen otázkou času, kdy se začne více doporučovat i po zákrocích plastické a estetické chirurgie. V dnešní době je všechno jen otázkou peněz na reklamy. Proto jsem ráda za každou novou zkušenost a ráda ji s Vaším laskavým svolením předám panu docentu Měšťákovi. Určitě ho Váš příběh potěší. I pro mě je živý kolagen opravdu malý velký zázrak. Bohužel často slyším, že to je laciná a líbivá reklama a příběhy s tímto hodnocením si píšu sama. Už mě to netrápí jako dřív :-)
Recenze píší naši klienti a pro případ kontroly jsou podle zákona EU všechny údaje o každém pisateli u administrátora webu :-)
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ





Radka B. České Budějovice
Ověřený zákazník
č.191 Živý kolagen - maminka po chemoterapii a radioterapii mládne a krásní před očima

Vážená paní Sojková,
chci Vám moc poděkovat! Ve čtvrtek jsem mojí mamince objednala jako dárek po chemoterapii a radioterapii Váš živý kolagen FACE na obličej, aby se po nemoci dala trochu do pořádku. Překvapila mě rychlost, s jakou byla moje objednávka vyřízena. Už druhý den po objednání, tedy v pátek, jsem měla balíček doma. Uvnitř jsem našla kromě objednaného zboží ještě dárek pro štěstí v podobě třech mincí a kamene a také vzorečky dalších Vašich produktů. Mamka měla velikou radost ze skutečnosti, že ačkoliv ji vůbec neznáte, tak jí přejete štěstí a chcete jí potěšit osobním dárkem:-) Moc si toho vážíme a velice děkujeme:-) Ráda bych se zeptala, co to je za mince a zda je ten růžový kámen Achát...?
Byly jsme nedočkavé a hned po otevření krabice jsme vyzkoušely kolagen aspoň na hřbety rukou a co následovalo, to jsme s mamkou sledovaly v němém úžasu!!! Jako mávnutím kouzelného proutku se ruce během okamžiku vyhladily, jako bychom je přejely žehličkou!!! Mamka zatím užila kolagen na obličej, krk a dekolt pouze 4x, ale ta změna je neuvěřitelná!!! Mládne a krásní před očima, takže si vůbec neumím představit, jak bude vypadat po delším užívání, možná bude vypadat mladší, než já;-) Je pro mě velkou odměnou vidět na tváři mé maminky po dlouhé době tak spokojený úsměv...
Také jsme vyzkoušely šampon a kondicionér na vlasy a krém na paty a je to skutečně zázrak!!! Když jsem objednávala, měla jsem obavu, že vyhodím nemalé peníze za reklamu a přibyde nám v koupelně pár zbytečných lahviček navíc, na kterých se bude jen usazovat prach. Ale po vyzkoušení se už nemohu dočkat další výplaty, abych mohla mamce koupit další Vaše produkty a pořídit si něco z Vaší nabídky i pro sebe. Jsem si jistá, že odteď přestanu utrácet peníze za parádu (té mám ve skříni dost);-) a celá naše rodina se stane Vaším věrným zákazníkem:-)
Ještě jednou Vám moc děkuji za Váš úžasný přístup a přeji mnoho úspěchu.S úctou Radka B. České Budějovice

Odpověď:

Mám z Vás obou velkou radost. Chemoterapií a radioterapií se v těle "zničí" velké množství kolagenu. Máme hodně klientů na které živý kolagen působí blahodárně.Tělo přijímá živý kolagen v podobě gelu i kapslí jako látku sobě vlastní a stimuluje ho k produkci vlastního kolagenu. Navrací pokožce již ztracenou a tak potřebnou hydrataci, pružnost, pevnost a elasticitu. A pokud máme dostatečné množství systémového kolagenu,nastartuje v těle samo regenerační procesy mnohem rychleji. Kámen je růženín a mince jsou čínské mince - obojí přináší štěstí, zdraví radost - to si Vaše maminka zaslouží :-) S Vaším laskavým svolení zašlu Vaši zkušenost Doc. Měšťákovi.
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ








Hanka C.
Ověřený zákazník
č.190 ´´Živá voda´´ - kolagenový sprej JE ÚŽASNÝ

Na doporučení jsem vyzkoušela Vaši novinku, "živou vodu" Face-Body Mist. Říkala jsem si, v čem asi tak může být jiná, než ostatní pleťovky. Jak JE ÚŽASNÁ jsem poznala hned po prvním použití. Pleť je po ní vláčná, svěží a pocit po jejím použití byl naprosto jiný. Nemám pocit lepkavosti a největší změnu jsem pozorovala již po týdnu okolo očí a na krku. Zde byla pleť viditelně vypnutější a po spojení s kolagenem si toho začaly všímat i kolegyně. Děkuji a všem mohu vřele doporučit :-) Stálá klientka Hanka C.

Odpověď:

Jsem opravdu moc ráda. Dlouho jsme na ni čekali, ale výsledek stál za to. Lidé jsou spokojeni a nikdy jsme neměli tolik telefonátů s poděkováním za dárek - "živou vodu", kterou dáváme zdarma za nákup. Ani tolik následných objednávek najednou, i po 10. až 15. kusech. Sama jsem si pořídila 3 ks. Jeden mám v kanceláři u počítače, druhý v kanceláři v koupelně a další ještě doma u postele. Stříkám se kudy chodím - a na pleti to je neuvěřitelně vidět. Moc děkuji a přeji hodně spokojenosti s úžasným sprejem.
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ



Marianna M.
Ověřený zákazník
č.189 Invita Active na podporu kloubů - je to beh na dlhú trať - ale oplatí sa

Dobry den pani Sojkova,
musim vam dat znovu vediet, ako sa posledne mesiace citim.
Mam 45 let a od stiroch rokov mam reumatoidni idiopaticku artritidu.
V sesti mi z nico nic ztuhol laket a ani rozne operacie natahovanie pod narkozou s tym nic neurobili. Proste zostal skoro v pravom uhle. V puberte to zacalo s ocami. Proste neustali zapal a nemozne sa divat na denne svetlo. Postupne opracie v Prahe u skveleho docenta M.Filipca. Zachranil mi zrak tak mozno o pat rokov naviac. No v 22 rokoch som ho stratila uplne. Dosledok zanetu autoimunitneho tipu.
Znovu klby dalsie a kazdodenne premyslanie kam mozem a nemozem ist s bolestami.
Kazdorocne operacie klbov udrziavacky.Volam to moj "servisak" ortoped, ale aj tak neustale bolesti. Klasicka liecba mi zapal nezastavila. Az pred desiatimi rokmi som konecne dostala ulavu. Biologicku liecbu. Nie hned ale postupne sa zapal podarilo znizit a telo sa tak vehementne nenici. No poskodenia uz nastali. A v kombinacii s genom bechtereva a nasledne velke bolesti patere.
No liecba bio je zamerana bud na klby alebo na pater. Kombinacia liecby nieje mozna. Bolest patere ma trapila denno denne, neustale. Obsediet alebo stat len s liekmi na bolest. Nikdy som nebola zdrava ako si pamatam od malicka, tak netusim ake to je fungovat naplno. A tak som ozaj vdacna za kazdy den ked mozem pracovat a fungovat a ist s rodinou a priatelmi von.
Potom prisla veľká pomoc od Vás paní Sojková, ale nebolo to hneď. Po nasadeni živého kolagénu INVITA ACTIVE som si vsimla tak po roku a pol ze odrazu si mozem dovolit pracovat aj kazdy den. Spevnelo mi svalstvo a tym padom mozem aj dlhsie cvicit na eliptickom trenazeri. Jasne ze ked sa dalo, odpocinula som si, ale kondicia a vydrz sa urcite zlepsili.
Som nevidiaca sochárka a zacala som tvorit sochy v zivotnej velkosti a to znamena, ze stojim sest aj osem hodin, často zo zdvihnutými rukami a tvorim. A vladam ako nikdy...A palenie a trpnutie v pateri nikde. Nikdy som tak dlho v kuse bolestou nevládala tvoriť ani stáť na nohách a nic drzať v rukách. Moje vystavy sa znovu rozbehli vďaka Invitě:-) Nedavno som bola na rentgene a pani doktorka neverila svojim očam. Zdelila mi, ze som takmer zdravá, mam len nepatrnu zmenu na pateri, ktoru maju vsetci revmatici. Ale inac je to OK. Velmi som sa bala, ze po dlhodobom zapale v pateri ma operacia neminie. Pred casom ma stretla moja povodna lekarka a jej pozdrav bol udiv. Ze si myslela, ze budem uz davno na voziku. Na to vobec mysliet nechcem. Aj keby sa mi to vsetko s Invitou oddialilo o niekolko rokov, tak mam cas pracovat a venovat sa svojej dcerke sedem rocnej. Moja liecba je najdolezitejsia, ale znovu obnovenie a spomalenie defektou je vec druha, ale tiez dolezita. A na doplnok stravy s zivým kolagénom Invitu Active - sa urcite spolieham..
Predtým som brala Invitu Skin Beauty, ale posledný rok a pol používam Invitu Active. Svoju skúsenosť som písala tu č.130 Dodavam telu zivy kolagen Invita tej najvyssej kvality od vas :-)
Budem rada, keď môj celý príbeh poslete doc. Mesťákovi, ktorému kolagén v kapsliach tiez pomohol. Jemu pomohol za krátku dobu, u mna to bol, je a bude beh na dlhú trať. Som vďacná, že som svoju liecbu mohla doplniť aj o tak kvalitný doplnok stravy a ďakujem za zľavu.
Marianna Machalová

Odpověď:

Milá paní Marianko,
znovu jste mě potěšila s tímto příběhem, ale i s telefonátem, ve kterém jste mě toho říkala mnohem víc :-) Ráda Váš příběh zašlu panu docentovi, protože se o celý Váš příběh velmi zajímá. Sama víte, že ani jedna Invita není lék, je to čistě přírodní, mimořádný doplněk stravy s unikátním živým kolagenem speciálně zaměřený na klouby, který jsme si u výrobce nechali vyrobit na zakázku.
Neléčí, neuzdravuje, působí pomalu, ale jak jste sama poznala, dokáže zkvalitnit život, i když třeba hned neřeší momentální situaci. Máte pravdu paní Marianko, je to opravdu běh na dlouhou trať, u Vás bohužel spíše do konce života. Invitu také používám po celou dobu, a pravidelně ji dávám i svému 90. letému tatínkovi (20.10.1927) - k svátku, narozeninám, Vánocům. Stejně tak ji dostávám spolu s kolagenem Face od svého syna Marka i já, protože z důchodu bych si to už sama nikdy nekoupila. Když mě Invitu dává, se smíchem říká, že to je investice do mojí budoucnosti, ale já říkám, že to je investice do jeho budoucnosti, protože budu dlouho soběstačná a on s o mě nebude muset starat :-) Držím palce a moc Vám se synem fandíme.
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ


 

 


Eva D.
Ověřený zákazník
č.188 PODĚKOVÁNÍ a živý kolagen doporučím i dalším kamarádkám

Dobrý den paní Sojková, velice děkuji za doposlání a dárečky. Dnes vše v pořádku dorazilo.
Chtěla jsme Vám moc poděkovat za milé a vstřícné jednání, které se dnes už moc nevidí. Moc ráda vyzkouším zaslané vzorečky a určitě zůstanu Vaším věrným odběratelem - s obličejovým kolagenem FACE jsem totiž po 2 dnech moc spokojená :o). A doporučím i dalším kamarádkám :o)Eva D.

Odpověď:

Také děkuji paní Evo:-) Máte opravdu štěstí. Jste jedna z mála. Ne každý vidí výsledky za tak krátkou chvíli, je to spíše naopak. Důležité je živý kolagen používat pravidelně a dlouhodobě, potom jsou výsledku den ze dne lepší a lepší, tak se máte na co těšit :-)
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ



Kateřina D.
Ověřený zákazník
č.187 Zpět do ´´Života bez bolesti´´ díky kolagenovým kapslím !!!

Jmenuji se Kateřina a je mi čtyřicet let. Před čtrnácti lety jsem prodělala Cytomegalovirovou sepsi celého těla. Vir se dostal do kostní dřeně, krve a do plic. Byla jsem přes měsíc uvedena do umělého spánku s napojením na plicní ventilaci. Došlo k ochrnutí dolních končetin a má šance na život se pohybovala mezi dvěma až pěti procenty.
Po mém znovuzrození a návratu zpět do života trvalo mnoho let, než-li jsem se dostala do stavu, kdy jsem mohla být samostatnější a neodkázána na pomoc druhých. Dodnes mi zůstalo několik následků a mezi ně patří i částečné ochrnutí pravé nohy. Díky tomu mi při chůzi pracuje více ta zdravá polovina těla a tím se mi křiví páteř. Při procházkách dochází ke skřípnutí nervů od páteře do kyčlí. Na tyto bolesti neexistuje žádný lék, který by na mě zabral a tak jsem léta žila ve stavu únavy, bolesti kloubů, kyčlí a dolních končetin. Nemohla jsem se díky tomuto stavu donutit ani ke svým protahovacím cvikům, neboť jsem na to už neměla sílu. Cítila jsem se na pětaosmdesát a někdy i na sto let.
Prosila jsem Vesmír, ať mi pomůže, neboť toto není život, ale živoření. Odpověď mi přišla prostřednictvím stránek NEZESTARNI.CZ, které se mi zjevily na ploše počítače. Protože už dávno vím, že náhody neexistují, pilně jsem prostudovala tyto stránky s tak nádherným a příznačným názvem "nezestárni"- vždyť je to přesně to, co potřebuji, už nestárnout !
Když jsem četla příběh paní Sojkové a jejího syna o živém kolagenu, jak se jim ukázala "duha", která přispěla k rozhodnutí, že to díky falzifikátům nevzdají a začnou znovu, dotklo se to mé duše a po tvářích mi stékaly slzy. Cítila jsem, že toto může být má odpověď na mou prosbu.
Následovalo pár konzultačních telefonátů s paní Sojkovou, aby se rozplynuly obavy, jak mé tělo kolagenové kapsle přijme, zda je to opravdu čistě přírodní záležitost a jaké s tím má zkušenosti. Šla jsem tedy do toho s tím, že mě nic neslibovala, já nic neočekávala, jen to prostě zkusím a uvidím.
Asi dvacátý sedmý den užívání kolagenových kapslí INVITA ACTIVE jsem si na procházce poprvé uvědomila, že se mi jde nějak lehčeji. Došlo mi, že žádný nervík se neskřípl a kyčle jsou uvolněnější. Ještě jsem nijak nejásala, ale začala si více všímat svého těla. Na tento první náznak, že je mi lépe nikdy nezapomenu- bylo to vauu!
Po druhé krabičce jsem se ocitla v tak "lehkém" stavu, že jsem mohla začít s protahovacími cviky. Byla jsem najednou pružnější a celkově se zvýšila má fyzická výdrž. Nyní při třetí krabičce jsem tak šťastná, že už nemusím své tělo všude vláčet sebou, ale mé tělo začalo nosit mě !!!
Úplně jsem zapomněla na pocit, jaké to je, když člověka nic nebolí a stane se pružnějším a lehčím. Je to obrovská úleva. Zdravý člověk si toto ani neuvědomí.
Nyní jsem se rozhodla pokračovat ještě v další tříměsíční kůře, neboť cítím, že ještě není čas na pauzu. Poté si kapsle vysadím na tři měsíce, ale nahradím je kolagenovými kapslemi INVITA SKIN BEAUTY, neboť nechci přerušit přísun kolagenu do mého těla, které je chemicky po tom všem tak vymyté. Ano, potřebuji promazat své zadřené tělo, aby mi mohlo ještě nějaký čas sloužit. Vzhledem k mé celoživotní aknózní pleti se mi i tímto způsobem pleť zjemňuje a je také pružnější. Jak uvnitř, tak navenek !
Je pravda, že je to trochu finančně náročné, ale po srovnání svých priorit je mi jasné, že žádná dovolená, nové oblečení atd. mi nedají pocit bezbolestného těla !!!
A tak je má volba jasná.Komunikace s paní Sojkovou je naprosto úžasná a vždy mě naplní krásnou pozitivní energií. Tímto Vám milá paní Sojková za vše moc děkuji a přeji, ať se Vám nadále daří. Kateřina D.

Odpověď:

Jen brečím paní Kateřino, je to krásné a moc děkuji.
S Vaším laskavým dovolením přepošlu Váš příběh panu doc. Měšťákovi, určitě ho to bude zajímat a potěší ho jako mě. I on napsal svůj krásný příběh a nazval ho Živý kolagen mě vrátil zpátky do života - nejen sportovního.
Vím, že ke spokojenosti stačí opravdu málo - vím jak se cítíte - i já jsem svým klientům před časem napsala, že se cítím jako v euforii nekončícího štěstí .....
https://kolagen.nezestarni.cz/det/325/posilam-foto-z-nemocnice.html
A když mě je nejhůř a opravdu mám pocit, že už nemohu dál, že se mě nechce žít, rychle si vzpomenu na to, jaký byl život (i ten předchozí bez ohledu na tento můj poslední příběh) pokřivený každodenní bolestí, která doslova ubila vše ve mě, a jsem znovu šťastná - opravdu moc krásně jste to napsala. Když si večer vzpomenu na Váš příběh, určitě mě to vykouzlí krásný pocit v duši a úsměv na tváří a hlavně budu vědět, že to co se synem děláme, stojí za to, i když bylo hodně snah, aby právě tento živý kolagen nebyl .....Někdy stačí opravdu málo jak toho druhého potěšit. Děkuji:-)
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ



Jana S.
Ověřený zákazník
č.186 Poděkování za kolagen i živou vodu v 70 letech :-)

Vážená a milá paní Sojková,
srdečně Vás zdravím a hlavně Vám chci poděkovat za úžasně rychlé poslání mé objednávky. Rovněž děkuji za zaslaný dárek Živé vody, je to skutečně velmi účinné, pleť je krásně jemná. a je možnost mít toto vždy u sebe v kabelce jak jste mi říkala, skutečně čas, který je proti nám, díky Vašemu kolagenu a dalšího skvělého výrobku, lze přelstít čas a budeme šťastní, sebevědomí, což je pro život nezbytností. Na obrázku jste skutečně jako ta dívka z filmu (Pipi Punčochatá :-), jak sama popisujete, s krásnými dlouhými vlasy a máte krásnou mladou tvář. Prostě Kolagen je zázrak, neumím si již představit bez něj být. Stále děkuji za ten okamžik, kdy jsem Vás náhodně našla. Proto i Já Vám zasílám foto z mých narozenin , kde mám již magickou 70 a i na té fotce myslím, že jde vidět účinek Vašeho živého kolagenu FACE Jsem ráda, že díky Vám máme i u nás možnost tak luxusní kosmetiku k zakoupení. Velmi ráda jsem s Vámi po dlouhé době mluvila, jste velmi milá, vždy jste mi s něčím novým překvapila a poradila. Prosím vyřiďte též pozdrav ode mne panu synovi, je vždy ke mně milý .
Mějte se jen a jen skvěle a opět se těším na další jednání s Vámi. S pozdravem Vaše velmi spokojená klientka Jana Sedláčková

Odpověď:

Milá paní Sedláčková, až se červenám. Moc děkuji za vše co jste napsala, jsem ráda, že Vám kolagen i v tomto věku pomáhá zkvalitnil život a dodává sebevědomí. Na fotografii vypadáte úžasně. Jste také velmi krásná žena, jak uvnitř, tak zvenčí a věřím, že ještě dlouho budete. Těším se, až se zase uslyšíme. Do té doby budeme svoji pleť "dopovat živou vodou" - je fakt úžasná :-)
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ






 


stránka:

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.