Vaše recenze, zkušenosti a příběhy s živým kolagenem

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
Alča T.
Ověřený zákazník
č.161 Jsem šťastná. Díky Invitě jsem zrušila termín operace kolenního kloubu

Chtěla bych se s Vámi všemi i s paní Hankou (36 let) podělit o mé zkušenosti s kolagenovými výrobky Inventia, které jsem do té doby neznala.
V září 2014 jsem dostala k 60. narozeninám kolagenový šampon a kondicionér s živým kolagenem. Věřte, že celý život řeším kvalitu svých vlasů a dokonce sama prodávám kvalitní kosmetiku a doplňky stravy.Proto jsem přijala dárek spíše se shovívavostí než s očekáváním. O to větší bylo moje překvapení - již po několikadenním používání jsem já i moji známí, viděli velký rozdíl. Celý život mám velmi jemné vlasy se sklonem k rychlému maštění. Po použití šamponu vypadaly moje vlasy mnohem bohatší a zdravější.
Za 3 měsíce jsem pod stromečkem objevila kapsle Invita Skin Beauty a kolagen na obličej FACE. Ze začátku jsem nepozorovala zázračné výsledky o kterých jsem četla na internetu, ale po poradě s paní Sojkovou jsem pokračovala dál. Vysvětlila mě, jak těžká nemoc a dlouhodobý stres postupně zbavují moje tělo zbytkového kolagenu. Doporučila mě, abych Invitu zapíjela dostatečným množstvím vody a asi 2-3 dny si dávala kolagen na obličej i 5x denně. Tím se pokožka nasytí a celý proces tvorby kolagenu se prý urychlí. A opravdu to pomohlo, moje pleť i pokožka na těle je vypnutější, vrásky nejsou tolik viditelné a celkově působím podle svých známých mladším dojmem. Nejvíce jsem ocenila, že moje urputné bolesti kolena se zmenšili (zejména velké klidové bolesti).
Mám totiž diagnostikovanou artrózu III. stupně a 9. září 2015 jsem měla podstoupit ve slánské nemocnici výměnu kolenního kloubu. Když jsem paní Sojkové říkala, že se bojím operace a stále hledám něco, co by mě pomohlo, řekla ať si v tomto smyslu nedělám naději, protože se operaci určitě nevyhnu.
Začátkem dubna 2015 se mě paní Sojková znovu dotazovala jak to s kolenem vypadá a ptala se jestli bych nechtěla vyzkoušet novou kloubní výživu Invitu Active, kterou jim Inventia vyrobila na zakázku. Také mě podrobně vysvětlila celé složení a rozdíly mezi oběma Invitami i jinými kolagenovými přípravky.
Dlouho jsem váhala. S účinky "staré" Invity jsem byla spokojená a proto jsem se ještě radila se známým lékařem. Řekl, že doplňky stravy všeobecně nefungují, ale u Invity Active pochválil složení a řekl, že s tím nic před operací nezkazím.
Měla jsem Invitu Skin Beauty ještě na 14 dní a tak jsem se rozhodla ji brát na přechodnou dobu i s Invitou Active. Nečekaný nástřel účinků mě opravdu překvapil Po dalších třech měsících jsem začala mít velké dilema. Mám jít na operaci, když mě nic nebolí a nechat propadnout termín na který jsem dlouho čekala ? Radila jsem se s paní Sojkovou, ale ta mě řeka: "Od toho dávám ruce pryč, to je opravdu jen Vaše rozhodnutí".
Cca týden před termínem plánované operace jsem šla k panu primáři na předoperační vyšetření. Když viděl, jak jsem pohyblivá a bez boleti, sám uznal, že se zřejmě nejedná o placebo a domluvili jsme se, že za současné situace není nutné, abych operaci kolenního kloubu 9. 9. podstoupila. Prý mám být ráda, že jsem si našla něco co mě pomohlo. Pro můj klid v duši mě ujistil, že v případě zhoršení stavu a nutnosti operace mě zajistí přednostní termín.
Toto rozhodnutí jsem konzultovala i se svoji ošetřující lékařkou na onkologii (v prosinci mám ještě absolvovat další operaci). Ta rovněž uvítala zrušení operace kolenního kloubu, která by zatížila můj organismus a podpořila mě v dalším používání kolagenu.
Ještě bych ráda dodala, že jsem dlouhá léta používala různé kolageny, zejména obohacené vitaminem C, ale až od paní Sojkové jsem se dozvěděla, jak je důležité umět se orientovat v široké nabídce kolagenů, jak sledovat technologii výroby i jak se dívat na složení v tabulkách a při srovnávání s jinými produkty si je převádět na stejné měrné jednotky.
Nakonec jsem zjistila, že ve složení - na pohled hodně, nemusí být vůbec hodně, že levné, nemusí být vůbec levné a drahé nemusí být ve skutečnosti vůbec drahé. Alča T.

Sváťa
Ověřený zákazník
č.160 Kolagen Face jsem dostala z časopisu ZDRAVÍ

O živém kolagenu FACE jsem se dozvěděla v časopise ZDRAVÍ od kterého jsem obdržela vzorek, ihned mě výrobek zaujal, vřele doporučuji. Objednávka byla v co nejkratším termínu vyřízena, s výrobky jsem spokojená. Sváťa (H 100%)

Vlaďka B.
Ověřený zákazník
č.159 Také já jsem to chtěla po dvou měsících s kolagenem vzdát

Dobrý den paní Sojková,
musím zareagovat na předchozí příspěvek o kolagenu. Chtěla bych se s Vašimi klientkami podělit o svoji zkušenost s živým kolagenem Face na obličej. Ale ani já jsem ze začátku nebyla spokojená. Proto Vám nejdřív chci poděkovat za Váš přístup a trpělivost se kterou dokážete všechno vysvětlit a hledáte příčiny.. Teď mohu zpětně prohlásit, že po roce mám s živým kolagenem Face jen ty nejlepší zkušenosti. I když se musím přiznat, že jsem to již chtěla po dvou měsících vzdát. Jsem ráda, že jsem Vám zavolala, protože jste mě vysvětlila, že při mém způsobu života plného stresu a únavy si tělo velmi rychle spotřebovává můj zbytkový kolagen, který ještě v těle mám a proto musím být hodně trpělivá, než se dostaví první výsledky. Moje pleť je mladistvá, svěží, projasněná a i hodně hluboké vrásky jsou jakoby vyžehlené (a to ještě nemám žehličku). Hodně mě kolagen pomohl i v létě. Na Vaši radu jsem si ho dávala na obličej před opalováním a vůbec jsem se nespálila. Poprvé v životě jsem se nevrátila z dovolené s vysušenou a vrásčitou pletí. Během léta jsem spotřebovala i 3 zeštíhlující séra. Ne že bych zhubla, ale měla jsem na "zadečku" trošku celulitidu a tak jsem si tam dávala kolagen na vlasy a nehty (jak jste mě poradila, abych ušetřila) a teprve potom sérum a pokožka se opravdu zpevnila a vyhladila. Zamilovala jsem si i tu nádhernou vůni cappuccina. Nakonec jsem se rozhodla a objednala jsem si k narozeninám celou kosmetickou sadu - denní a noční krém, tonikum, peeling a vitalizující mléko. Pro mě to je trefa do černého. Ještě mám skvělou zkušenost s kolagenovými kapslemi, ale je to krátká doba a tak si s hodnocením ještě počkám jestli to není placebo.

Zuzana
Ověřený zákazník
č.158 Investici do zdraví a vzhledu nepovažuji za zbytečnou.
Mohu pouze doporučit všem, kteří chtějí stárnout pomaleji, mají se rádi a investice do zdraví a vzhledu nepovažují za zbytečné. Kvalitní kolagenové výrobky, které se v této kvalitě jinde koupit nedají.
Navíc příjemná komunikace
profesionální, ale přitom důvěryhodný a přátelský přístup. Zuzana (H 100%)
MILI
Ověřený zákazník
č.157 MÉ RUCE VYPADALY UŽ PO PRVNÍ APLIKACI NEJMÉNĚ O 5 LET MLADŠÍ.

CHTĚLA JSEM VYZKOUŠET ŽIVÝ KOLAGEN FACE. MÉ RUCE VYPADALY UŽ PO PRVNÍ APLIKACI NEJMÉNĚ O 5 LET MLADŠÍ. TO MĚ PŘESVĚDČILO, ŽE KOLAGEN OPRAVDU FUNGUJE A OBJEDNALA JSEM SI I KOLAGEN BODY NA TĚLO A KOLAGENOVÉ KAPSLE INVITA ACTIVE – 60 ks. DĚKUJI ZA TO, ŽE NA NAŠEM TRHU JSTE. NEZESTÁRNI.CZ NABÍZÍ ORIGINÁL ŽIVÉHO KOLAGENU. ZÁRUKA KVALITY JE DANÁ. :-) Mili (H 100%)

V.S.
Ověřený zákazník
č.156 Dobrý výrobek, ochota a rychlé dodání

Živý kolagen FACE používám delší dobu, dělá mi dobře na obličej, případně na drobná poranění - rychle se hojí. Tento přípravek mi vyhovuje a jsem s ním spokojená. Také se mě líbí ochota lidí v Nezestárni. cz při objednání a rychlé dodací lhůty. Jistě bych tento přípravek - živý kolagen FACE od INVENTIE - doporučila všem.  V.S. (H 100%)

Iva Jindřichův Hradec
Ověřený zákazník
č.155 Přestala jsem utrácet za oblečení a šetřím na kolagen

Dobrý den, kolagenovou kosmetiku a kapsle používám již téměř rok a jsem nadšená. Vyzkoušela jsem spoustu kosmetiky a podotýkám drahé kosmetiky, ale vím, že už budu kupovat pouze od značky Inventia a na Nezestárni - jsem z jejich výrobků nadšená a mám jistotu pravého originálu !! Přestala jsem utrácet za oblečení a šetřím na kolagen. Z vlastni zkušenosti mohu doporučit kolagen face, kolagen kapsle Active, denní a noční krém, oční elixír. Vynikající je i šampon a kondicionér a kolagen na vlasy a nehty - ten používám na celé tělo a je super. Jsem rada, že jsem výrobky s živým kolagenem od Inventie objevila. Objednávám telefonicky se slevou a paní Sojkova je úžasná žena, která vždycky poradí a ještě dodá člověku energii. Iva

verland
Ověřený zákazník
č.154 Zjednala jsem nápravu :-)
Už se těším na zásilku, měla jsem víc jak půlroční pauzu od kolagenu a je to vidět. Takže jsem zjednala nápravu :-)
Eva T. (36 let)
Ověřený zákazník
č.153 Moje podrobná zkušenost s používáním kolagenu a kolagenové kosmetiky

27.09.2015 18:21:00
Milá paní Sojková,
velmi děkuji za vyřízení objednávky, vše bylo doručeno rychle a v naprostém pořádku. Děkuji také za přiložení vzorku mycího gelu, je úžasně jemný a navíc nádherně voní. Přiznám se, že jsem zvažovala jeho objednání. Teď, když ho mám vyzkoušený, tak není co řešit. Mám velmi citlivou pleť a jak říkávala moje babička: není čas na hrdinství... Je to další přípravek, který je jako stvořený pro moji pleť, velmi ráda si ho v rámci příští objednávky zakoupím. Dále také velmi děkuji za přiložený dárek - růžový kamínek. Bohužel se v této oblasti příliš nevyznám, až budete mít chvilku, mohla byste mi, prosím, napsat, o jaký kámen se jedná? Velmi děkuji.
Děkuji Vám také za Váš milý telefonát. Velmi mne potěšil a vážím si toho, že jste mi osobně zavolala a věnovala mi několik minut Vašeho času.

Níže zasílám svoji osobní zkušenost s používáním kolagenové kosmetiky INVENTIA.
Přeji Vám hezké dny a mějte se krásně!
Kolagenové vitalizující mléko INVENTIA -stejně jako přírodní kolagen FACE a BODY, uklidňující TONIKUM a denní a noční krém - jsem na internetu objevila víceméně náhodně, v době, kdy jsem byla těhotná a měla jsem velké problémy s pletí. Přiznám se, že i po přečtení několika recenzí a zkušeností ostatních uživatelů s používáním živého kolagenu jsem byla spíše skeptická a váhala jsem i kvůli vyšší ceně přípravků. Předesílám, že mám VELMI citlivou pleť a naprostá většina obličejové i tělové kosmetiky, kterou jsem dosud vyzkoušela (jak v lékárenské, tak i 100% přírodní bio kvalitě), je pro mne nevhodná, dříve či později se objevily alergické reakce v podobě zarudnutí, svědění, nepříjemného pnutí, pálení, ekzémů, vyrážek atd. doprovázené pocitem zoufalství a opět zbytečně vyhozených peněz.
Ponechám-li stranou naprosto profesionální a zároveň velmi lidský přístup paní Sojkové, který doprovázel vyřízení mojí první objednávky, bylo mi v podstatě po několika málo dnech používání kolagenového mléka i dalších přípravků jasné, že jsem KONEČNĚ našla svoji kosmetiku. Kolagen používám od roku 2014 a dosud jsem nezaznamenala jedinou alergickou nebo jakkoliv nepříjemnou reakci, a to ani při odličování a celkovém čištění pleti. Kromě kolagenu jako takového, který je skutečně zázračný, jsem opravdu vděčná za kolagenové mléko, které je nedílnou součástí každé mojí objednávky. Používám ho každý večer i ráno při čištění pleti, dokonce i při odličování očí, které mám opravdu hodně citlivé. Nejen, že mléko je velmi jemné i na oční okolí, ale alespoň pro mne je to skutečně první přípravek, který dokonale a přitom velmi šetrně odstraní z očí řasenku. Navíc má i krásně chladivý a osvěžující účinek, který mi pomáhá utlumit výrazné kruhy pod očima, na které trpím již od dětství.
Po ročním používání kolagenu nemohu jinak, než se připojit k dalším nadšeným a spokojeným uživatelům a uživatelkám kolagenové kosmetiky.
A perlička na závěr: Nedávno jsem po více jak půl roce navštívila svoji kosmetičku. Dostavila jsem se po víceméně probdělé noci s miminkem v 7.00 hodin ráno, bez jakékoliv stopy dekorativní kosmetiky, obličej jsem měla ošetřený pouze mlékem, tonikem a kolagenem. A moje kosmetička mne uvítala slovy: "Tedy, vám to ale sluší. Vy jste s tím miminkem úplně omládla. Vy máte pleť jako holčička." To mne docela pobavilo, tak jsem hned šla s pravdou ven a řekla jí, že jen miminkem to nebude:-) Ale musím přiznat, že jako věčně nevyspalou a často unavenou maminku tří malých dětí mne to opravdu potěšilo a i dodalo sebevědomí.

Odpověď:

Děkuji za dokonalý popis všech produktů :-) Živý kolagen a kosmetiku velmi často používají nevyspalé a unavené maminky. Obdivuji maminky, které zvládají 3 malé děti jako Vy. O to víc jsem ráda, že Vám kosmetika s živý kolagenem znovu dodala sebevědomí. Podívejte se na krásný příběh maminky tří dětí, třeba Vás bude inspirovat :-) č.142 Tam kde lékařské praktiky již ztrácejí dech. Eva Rašpličková
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ

 


Koťátko
Ověřený zákazník
č.152 Musím jen souhlasit s paní Monikou.

Balzám po holení opravdu krásně a slastně voní
Musím jen souhlasit s paní Monikou. Kolagenový balzám po holení jsem koupila svému příteli i s mycím gelem na obličej a s kolagenem Face. Je spokojený, pleť se mu hodně vylepšila, je taková čistá a svěží. Je jako sametový, voňavý plišáček. Balzám opravdu krásně a slastně voní. Když si k němu poprvé přivoněl, měl z něj obrovskou radost a pochválil mě , že jsem se mu strefila do vůně. Již druhý rok používá parfém od Paco Rabane 1 Million a říká, že to je hodně podobné.

Odpověď:

Určitě máte pravdu, sám jsem začal balzám po holení používat, pleť je po něm příjemně hebká, sametová a svěží (tedy když se oholím). A klobouk dolů „Koťátko“ před Vaší přítelem. Balzám je opravdu inspirovaný vůní 1 milion. Inventia si dala opravdu záležet na kvalitě a nepodcenila ani vůni. Proto balzám u žen evokuje sexy, přitažlivou a neodolatelnou vůni charismatické může a určitě bude vítaným dárkem ke každé příležitosti.
Marek Sojka, DiS. ml. - Nezestárni.cz



Monika P.
Ověřený zákazník
č.151 Zkušenosti s balzámem po holení i s kolagenem Face

Můj chlap je s kolagenovým balzámem po holení spokojený, příjemně voní a je přímo k nakousnutí……. A já už teď vím, co mu budu ke kolagenu na obličej kupovat na narozeniny, svátek a Vánoce.
Abych nezapomněla - živý kolagen Face i kolagenové kapsličky Invita Skin Beauty používáme celá rodina. Často i na drobná poranění, já ho používám na omlazení a oživení pokožky při stresech, babičce ho kupujeme na klouby a jsme maximálně spokojeni.

martina
Ověřený zákazník
č.150 Dotaz-Slovensko,collagen, Dermapen a zažehlování žehličkou
Dobry den,chcem sa opytat,ci posielate vyrobky aj na Slovensko,a ci mozem pouzit zivy collagen aj na mezoterapiu teda vpichovanie Dermapenom a aj na zehlenie?dakujem,pekny den.
Odpověď: Dobrý den paní Martino, výrobky určitě posíláme i na Slovensko. Živý kolagen - collagen kosmetičky stále častěji používají při mezoterapii. Kolagen velmi rychle zregeneruje drobné mikrotrhlinky a zklidní i velmi citlivou pleť.Pokud používáte na domácí ošetření Dermapen, nezapomeňte po každém ošetření přístroj dokonale vydesinfikovat. Kolagen se dá velmi úspěšně zažehlovat i galvanickou žehličkou od firmy Nuskin - toto jsme v rámci zkušebních programů testovali a výsledky představovali na sjezdu Unie kosmetiček. Věřím, že budete Vy spokojená :-)
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ
stránka:

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.