Vaše recenze, zkušenosti a příběhy s živým kolagenem

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
J.T.
Ověřený zákazník
č.173 Dotaz na molušky - pomůže živý kolagen ?

Dobrý podvečer paní Sojková,
čtu si tady o Vašem živém kolagenu.Chtěla bych se Vás zeptat-(posílám fotky),myslíte,že by mohl některý Váš přípravek pomoci na odstranění takového množství molušků?(ani nevím,jak správně se to píše nebo říká).Nevíme jak se to stalo,ale celé jeho tělíčko je pokryto takovým množstvím ! Je jich tak moc,že mu je na kožním ani nechtějí odstraňovat,předepsali mu nějakou vodičku,ale asi nezabírá,naopak jich má čím dál tím víc.Nezbývá,než vše odstranit pod narkozou a to i několikrát po sobě.Jsou mu teprve tři roky,bojíme se o něj samozřejmě,takže bych Vás chtěla poprosit o radu,jesli si myslíte,jesli máte nějakou skutečně ověřenou zkušenost ,že by živý kolagen mohl s tím něco udělat a pokud ano,co by jste nám doporučila.Jistě máte zkušenosti,lidé píší ohlasy...nerada bych kupovala ještě něco navíc,i tak toho budeme mít až nad hlavu-ono stačí jen otevřít dveře do lékárny a člověk se nestačí divit...,ale jak se říká,tonoucí se i stébla chytá..takže i já hledám něco asi zázračného
Prosím,zvažte jestli mám něco objednat,ale opravdu prosím poctivě a co-poradíte? Předem moc děkuji J.T.

Odpověď:

Dobrý den, viděla jsem zaslané fotografie a je to opravdu smutný příběh u tak maličkého chlapečka. Náš živý kolagen je kosmeceutikum, přesto si netroufnu Vám napsat, že by pomohl. Sama s tímto nemám zkušenost. Mohu Vám pouze zkopírovat odpověď spokojené klientky. Ale to neznamená, že pomůže i ve Vašem případě. Na Vašem místě bych to vyzkoušela. Nabízím Vám pomocnou ruku, pokud budete mít zájem, zašlu Vám pro chlapečka živý kolagen Face ZDARMA - ZA VYZKOUŠENÍ NIC NEDÁTE. Eva Sojková
č.140 Živý kolagen je ZÁZRAK na MOLUŠKY.
Renata K. Krásné ráno paní Sojková, děkuji moc za Vaši odpověď. Moje první zkušenost :
Mé dceři je 6 let.Už 3 roky jí trápí molušky, pořád se jí objevují a pracně a bolestivě je odstrańujeme. Vyzkoušela jsem jí postižená místa mazat živým kolagenem a po týdnu ZÁZRAK !! MOLUŠKY - zaschnou a lehce se vyloupnou. Jsem moc ráda! Určitě objednám kolagen nový. Děkuji Vám také za slevu, kterou jste mi nabídla. Přeji Vám hodně zdravíčka.Se srdečným pozdravem Vaše vděčná zákaznice :)



Lucie Ch.
Ověřený zákazník
č.172 Výsledky kolagenové péče - dělám něco špatně ?
Dobrý den, živý kolagen používám už téměř měsíc. Dbala jsem doporučených rad, tj. aplikace na vlhkou až mokrou tvář, aplikovat menší množství a první dny i několikrát za den. Po měsíci se bohužel nedostavil žádný výsledek. Vrásky se nezjemnily, pleť je suchá, ba naopak se ještě zvýraznily nosoretní rýhy. Zkoušela jsem i větší množství. Výsledek totožný. Dělám něco špatně? Lucie Ch.
Odpověď: Paní Lucie, nedovolala jsem se Vám. Někdy je měsíc opravdu krátká doba. Záleží na věku a na tom kolik máme množství vlastního tělesného kolagenu. Píšete, že jste si potom dávala i větší množství kolagenu. To zřejmě nebylo ono. Nevím také, jestli jste si potom nanášela denní nebo noční krém. Kolagen je husté gelové konzistence a nanáší se na mokrou pleť téměř v homeopatickém dávkování. Někomu stačí půl stačení pumpičkou, někomu až 4. Pokud množství neodhadnete, nevstřebaný kolagen ulpí na povrchu a uschne, navíc způsobí silný liftingový efekt, který nemusí být příjemný. Přečtěte si prosím moji odpověď č.162 Trochu zklamání Iva. To, že někdo neodhadne množství kolagenu, který potřebuje v danou chvíli jeho pleť - byl důvod, proč jsme si nechali na zakázku u výrobce kolagenu vyrobit "živou vodu" - kolagenový sprej s živým kolagenem, kyselinou hyaluronovou a výtažku ovoce noni. Posílám Vám ho zdarma - zavřete oči, hojně si ho nastříkejte na pleť, naneste malé množství kolagenu a pokud budete mít pocit, že jste množství opět neodhadla, znovu si nastříkejte na obličej sprej, rozetřete společně s kolagenem a vklepávejte. Věřím, že budete maximálně spokojená :-)
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ


Renata N. Liberec
Ověřený zákazník
č.171 Má tvář je čím dál tím víc vyhlazenější, mladistvější a má psychika spokojenější.

Bude mi 60 let, pracuji jako zdravotní sestra ve třísměnném provozu. Noční směny, spousta přesčasových hodin a stresy se nehezky odrazily na mé tváři. Pohled do zrcadla byl stresující a psychika na bodě mrazu. Začala jsem mít komplex méněcennosti, vyhýbala se všem společenským akcím a nejraději jsem trávila čas sama se sebou, v bezpečí svého domova.
Veškeré peníze jsem investovala do kosmetiky všech různých značek a čekala, že se stane zázrak. Zní to neuvěřitelně, ale zázraky se dějí! Úplně náhodou na internetových stránkách jsem narazila na bezplatné konzultační a poradenské kolagenové centrum Wellness klubu NEZESTÁRNI.CZ.
Prezentace na webu, odborné články, úžasná a "léčivá" telefonická konzultace paní Sojkové, byla pro mě jako světýlko naděje, že by...?
Každé ráno a podle rady několikrát i během dne, nanáším na svoji tvář živý unikátní kolagen FACE a oni se dějí zázraky!!!
Má tvář je čím dál tím víc vyhlazenější, mladistvější a má psychika spokojenější. Užívám si chvíle u zrcadla v koupelně a v duchu se klaním pánům vědcům, že vyprodukovali ŽIVÝ ZÁZRAK v podobě ŽIVÉHO KOLAGENU, který léčí naše těla i duše. Budu pokračovat dál "v léčbě" s omlazujícím kolagenem a postupně chci "ochutnat " další skvělé výrobky z řady Inventia, hlavně kolagenové kapsle Invita Skin Beauty, které používá pan docent Měšťák. Renata N. (Celé jméno, příjmení, adresa telefon podle nařízení EU k dispozici u administrátora)

Odpověď:

Moc děkuji paní Renato za Vaši inspirativní zkušenost. Mluvíte mě přímo z duše. Jsem také ráda, že jste dala do uvozovek slovo "léčí", protože živý kolagen na obličej ani z něj vyrobený doplněk stravy - kolagenové kasle řady INVITA nejsou lék. A to, že se po nich cítíme moc skvěle na těle i na duši je jen další bonus navíc. S Vaším laskavým svolením jsem zaslala tuto zkušenost i doc. Měšťákovi :-)
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ

 


Jana K. Plzeň
Ověřený zákazník
č.170 Já jsem zřejmě měla opravdu velký deficit vlastního kolagenu díky prodělanému stresu.

Dobrý den paní Sojková,
i já jsem další z těch Vašich zákazníků, kteří Vám musí moc poděkovat!! Kolagen na pleť FACE, kosmetiku a kapsle Invita Skin Beauty používám zhruba něco málo přes měsíc. Je pravda, že jsem také zpočátku neviděla sama na sobě nějaké markantní změny, ale poslední týden je najednou změna patrná, dokonce i začínají pozitivní reakce okolí. /Já jsem zřejmě měla opravdu velký deficit vlastního kolagenu díky prodělanému stresu. / Rozhodla jsem se koupit nějaké produkty ke kulatinám pro švagrovou a něco ještě dokoupit pro sebe. Chtěla jsem se zeptat - pokud si po přihlášení ke svému účtu rovnou sama objednám, mohu opět počítat se slevou na přípravky? Moc Vám děkuji za odpověď a hlavně za Vaše neskutečně účinné přípravky!!! Zdraví Vás Jana K. Plzeň. (Celé jméno, příjmení, adresa telefon podle nařízení EU k dispozici u administrátora)

Odpověď:

Dobrý den paní Jano, moc děkuji za krásný příspěvek a slevu máte u nás po přihlášení i na další nákupy :-)
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ



Petra B. Pardubice
Ověřený zákazník
č.169 Moc se těším, že se uleví jejím bolavým kloubům a pomůže ji jako panu docentu Měšťákovi

Dobrý den paní Sojková,
včera jsem dostala balíček a moc Vám děkuji. O růženínu - dárečku od Vás, jsem vůbec nevěděla jaké má účinky. Zítra ho mamince předám, máme spolu wellness odpoledne, všechno probereme, těší se už na základě mého nadšení. Já jsem večer vyzkoušela noční krém a musím říct, že je úžasný-příjemný, pěkně se vstřebává, jemně voní. Maminka ode mě dostane kolagenové kapsle Invita Active a moc se těším, že se uleví jejím bolavým kloubům a pomůže ji jako panu docentu Měšťákovi. Jsem ráda, že jsem Vás na internetu objevila a musím se přiznat, že jsem od prvního použití zamilovaná do kolagenu FACE, který už mám i ve velkém balení.
Přeji Vám zdraví, pohodu a spokojené zákazníky.
Petra B. (Celé jméno, příjmení, adresa telefon podle nařízení EU k dispozici u administrátora)

Hana V. Zlín
Ověřený zákazník
č.168 Je mně 51 let, tak věřím, že jsem se o Vás dozvěděla v pravý čas-abych nezestárla:-))

Milá paní Sojková,
ráda jsem si našla chviličku, abych Vám napsala alespoň pár řádků o mé zkušenosti s kolagenem a především veliké poděkování za Vaše rady a Váš laskavý přístup k zákazníkům. Jak je vidět z mých objednávek, postupovala jsem krůček za krůčkem, protože jsme z reklam zvyklí, že všechny krémy a každá kosmetika jsou "zázračné" a mnohokrát se pak přesvědčíme o tom, že jsme zbytečně vyhodili peníze. I když to může znít neuvěřitelně, v případě přípravků, které Vaše firma prodává, se skutečně jedná o zázrak. Nejdříve jsem si koupila živý Přírodní kolagen Inventia Face a kolagenové kapsle Invita Skin Beauty, abych zjistila, že má pleť, která dostala poslední dobou "zabrat", si po několika dnech evidentně vydechla, že se jí konečně dostává péče, kterou si zaslouží. Dokoupila jsem tedy krém noční a denní a abych svou pleť za to stresové období "odškodnila", investovala jsem i do zlaté masky a obden ji podle Vaší rady aplikovala. I tady jsem byla s výsledkem ohromně spokojená, takže jsem se přesvědčila, že Vaše výrobky budou to, co jsem celý život hledala (je mně 51 let, tak věřím, že jsem se o Vás dozvěděla v pravý čas-abych nezestárla:-)) a proto jsem investovala i do žehličky na vrásky a gelů ageLoc a z investice jsem naprosto nadšená!! Podle Vaší rady používám denně na zažehlování na mokrou pleť i kolagen Face. Když mně to vychází časově, tak ráno i večer, pokud je času méně, snažím se alespoň jednou denně. Gely zažehluji obden a musím potvrdit to, co na diskuzi píší mnohé uživatelky žehličky-změna je na pokožce viditelná už po prvním použití-i když to může znít jako reklamní slogan-je to skutečně tak!!
A tak jsem se rozhodla i k částečné změně filozofie: do oblečení budu od teď investovat minimum, protože na to, aby byl člověk hezky oblečený potřebuje mít v šatníku pár nadčasových kousků. Mé investice teď budou směřovat k Vám:-), protože bych si postupně ráda pořídila i další výrobky tak, abych mohla pečovat a dodávat výživu pokožce celého těla včetně vlasů.
Závěrem bych Vám, milá paní Sojková, ráda poděkovala i za Váš přístup, protože když s Vámi člověk po telefonu mluví, cítí, že práci děláte s nesmírnou láskou a hovor s Vámi je vždy pohlazením po duši. A to už ani nemluvím o tom, že jeden den zboží objednám a druhý den už u nás zvoní pošťák s balíčkem:-)
Přeji Vám i Vašemu synovi stále dobré zdraví, dobrou náladu a hodně podobně nadšených zákazníků!
Srdečně Hana V. ze Zlína (Celé jméno, příjmení, adresa telefon podle nařízení EU k dispozici u administrátora)

D.Z.
Ověřený zákazník
č.167 Je mi 61 let. Ze začátku jsem byla k účinkům kolagenu nedůvěřivá. Trpělivost se vyplatila.

Dobrý den paní Sojková,
s živým kolagenem jsem velmi spokojená. Objednávám již po třetí a tentokrát větší balení. Ze začátku jsem byla k jeho účinkům kolagenu FACE nedůvěřivá. Trpělivost se vyplatila. Je to úžasná věc. Hlubší vrásky jsou menší a jemné vymizely. Pleť je jasnější a vypadá svěže. Myslela jsem, že v mém věku (je mi 61) už účinek bude nic moc. Jsem překvapená a vřele doporučuji všem váhavým ženám. Moc děkuji a přeji dobré zdraví a pohodu v duši. Vaše spokojená zákaznice D.Z. (Celé jméno, příjmení, adresa telefon podle nařízení EU k dispozici u administrátora)

Stanislava B. Ostrava
Ověřený zákazník
č.166 Kolagen začínám dávat i svému starému milovanému pejskovi, který má taky kloubní problémy, ať si ještě zaskotačí

Obchod NEZESTÁRNI.CZ nabízí špičkový kolagen, resp. kvalitu kolagenu takové úrovně, která by zřejmě jinak v Česku nebyla pro nás klienty dostupná (pokud bych chtěla tuto kvalitu, tak jedině dovoz ze zahraničí - nemám povědomí, že by někdo jiný takovou kvalitu, tzn. živý kolagen u nás nabízel). Děkuji za tu možnost si tento produkt v Česku pohodlně zakoupit bez shánění v zahraničí.
Mám zkušenost s jiným (neživým) kolagenem, nicméně toto je zcela jiná liga. Je perfektní, že produkty mohou pomoci jak z estetického tak ze zdravotního hlediska. Po pouhém týdnu pravidelného používání výrobků (kolagen FACE, kapsle Invita Skin Beauty) uvádím tuto zkušenost: - zpevnění dásní, s čímž jsem bojovala roky - redukce vrásek, postupně se to zlepšuje - kapsle: pociťuji, resp. slyším zlepšení při pohybu,resp. při pohybu mi méně "křupe" v kostech, takže budu dále užívat abych doplnila kolagen v kloubech....kolagen začínám dávat i svému starému milovanému pejskovi, který má taky kloubní problémy, ať si ještě zaskotačí.... Považuji za důležité řídit se pokyny k užívání. Já osobně používám kolagen ne na vlhkou, ale na zcela mokrou tvář ve zcela nepatrném množství, popřípadě zvlhčím živou vodou ve spreji, pokud je třeba. Kdo použije na suchý nebo málo vlhký obličej, může mít pocit pnutí - to znamená, že musí mít mnohem vlhčí pleť nebo použil mnoho kolagenu. Kolagenu je na pleť potřeba jen nepatrné množství, takže by měl nějakou dobu vydržet. Dále bych ráda poděkovala paní Sojkové za přívětivost a ochotu. (Heuréka 100%)

Iva
Ověřený zákazník
č.165 Trochu zklamání

Chci se také podělit o svoji zkušenost a to s živým kolagenem FACE na obličej. Cca 3 týdny jsem jej pravidelně ráno a večer používala - výsledek tedy zatím nula a navíc ta konzistence... po aplikaci na mokrý obličej a odpaření vody obličej strašně pne. Namažu tedy např. denním krémem (zkoušela jsem i kolagenový) a to se hned začne kolagen drolit, nedejbože když chci aplikovat make-up. To pak vypadám jak kdybych měla lepru jak se loupe obličej :-( Krém jsem zkoušela aplikovat i ihned po aplikaci kolagenu, výsledek byl stejný. Vše se z obličeje drolí a vypadá to jak špína. Nevím co dělám špatně ale zatím mě to spíše zklamalo :-( :-(

Odpověď:

Vážená paní Ivo,
mrzí mě, že jste zklamaná, ale věřím tomu, že kdybyste byla sama zavolala, nebo kdyby se mě po Vašem příspěvku podařilo Vám dovolat, dala byste ještě kolagenu šanci..Dívala jsem se na Vaši objednávku do on-line pošty. Přesně před 16ti dny jste obdržela živý kolagen Face a dostala i dárky zdarma - katalog a 3x 5 ml vzorky ve skleněné dózičce - kolagenový oční elixír, denní a noční krém.
Živý omlazující a regenerační kolagen Inventia je nejsilnější koncentrát, který byl kdy vyroben. Je to kosmeceutikum s klinicky ověřenými účinky a téměř homeopatickým dávkováním. Vědci z Inventie se rozhodli, že v rámci zachování maximálních účinků, nebudou kolagen ředit jako jiné firmy a tím minimalizovat jeho účinky, i když by to pro ně bylo z ekonomického hlediska výhodnější. Kdyby koncentrát naředili, museli bychom si za stejný čas spotřeby koncentrátu koupit 5 "ředěných" lahviček a zaplatili bychom za ně mnohem více. V podstatě se to dá na příkladu přirovnat třeba k aviváži :-)
Proto se kolagen nanáší vždy na vlhkou - spíše mokrou pleť a opravdu co nejméně.. Vzhledem k tomu, že jste ročník 1980, bude Vám stačit na celý obličej, krk a dekolt úplné minimum - necelé 1 stlačení pumpičkou. Tělo si vezme pouze tolik kolik v danou chvíli potřebuje. Pokud mu dáte více, nevstřebaný kolagen uschne na povrchu. V tu chvíli stačí zvlhčit plet vodou ve spreji případně navlhčit ruku a přebytečný kolagen z obličeje rozetřít i na krk a dekolt, případně na hřbety rukou. Pokud ještě pod vlhkou rukou cítíte na obličeji nevstřebaný kolagen, ruku znovu namočte a celý proces zopakujte.
Lehce pleť poklepávejte až do vstřebání a následně naneste denní nebo noční krém, případně makeup. V každém případě je vždy nevstřebaný kolagen ZPRÁVA PRO VÁS, že jste dala KOLAGENU HODNĚ.
Množství, které se má nanášet na pleť je u každého individuální. Když najdete optimální množství, neznamená to, že se potřeba nebude během roku měnit. Např. stres z 80 % odbourává náš tělesný kolagen. Může se stát, že onemocníte nebo budete mít velké starosti. V tu chvíli ke svému překvapení zjistíte, že již nestačí jedna kapička kolagenu, ale i 4-5 stlačení pumpičkou se okamžitě vstřebá, aniž byste stačila kolagen rozetřít i na druhou půlku obličeje. Prostě při akutním deficitu kolagenu tělo nasává jakou houbička. Tato spotřeba bude třeba dva dny a když si dáte třetí den stejné množství, zhrozíte se možná - jako nyní - jak píšete - jako byste měla lepru a loupal se Vám obličej. Obličej se určitě neloupe, jenom je nevstřebaný kolagen uschlý na povrchu a tělo Vám informuje, že se již zasytilo kolagenem a znovu mu stačí méně než jedna kapička kolagenu. A to je na živém kolagenu úžasné - je to jako byste hodila kotvu na břeh mládí a silou vůle se tam držela a dorovnávala deficit kolagenu dle aktuální potřeby těla a nenechala si proces stárnutí utéct pod rukama. Zvýšená potřeba kolagenu je samozřejmě i u kuřáků, u žen v menopauze, při cvičení, při namáhavé tělesné i duševní práci, ale i při opalování na slunci i v soláriu. Ve Vašem věku ho nejvíce oceňují mladé maminky - zde je krásný příběh jedné z nich :-).
Najdete ho pod č.142 Tam kde lékařské praktiky již ztrácejí dech PS : Jinak budu samozřejmě ráda, když se mě ozvete.
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ



Jana Strušková
Ověřený zákazník
č.164 Jsem DOSLOVA OHROMENÁ z účinků Kolagenového séra s vit.A+E

Milá paní Sojková, moc Vás zdravím:-) .
Píši ohledně SOS Kolagenového séra s vit. A+E.
Musím říct, že jsem DOSLOVA OHROMENA Z JEHO ÚČINKŮ. Pracuji s živým kolagenem a kolagenovou kosmetikou od Inventie už nějaký čas a je pravda, že jsem zatím nevyzkoušela úplně všechny výrobky. Denně vidím na svých klientkách omlazující a regenerační účinky čistého kolagenu Face, ale Kolagenové sérum s vit. A+E úplně předčilo všechna má očekávání. Vůbec se již nedivím, že se stalo celkovým vítězem v kategorii nejlepší anti-age přípravek proti stárnutí pleti. Moc děkuji za možnost jej vyzkoušet, pracovat s ním a nabídnout ho i svým klientkám. Krásné podzimní dny všem:-).

Vlaďka Vyk.
Ověřený zákazník
č.163 Po ošetření kolagenem Face jsem nejvíce cítila úlevu v očích, přestaly pálit a svědět a pleť byla úžasná.

Vážená paní Sojková,
chci se podělit o první zkušenost s kolagenovou kosmetikou od Inventie, kterou jsem měla v kosmetickém salonu v Luhačovicích u pí. Stružkové. Pí. Stružková mě podrobně informovala jak živý kolagen a kosmetiku používat. Po ošetření kolagenem Face jsem nejvíce cítila úlevu v očích, přestaly pálit a svědět a pleť byla úžasná. Proto jsem se zaregistrovala a udělala hned první objednávku kolagenových výrobků se slevou. Věřím, že udělám s kolagenem další pokroky na mém těle, ale i duši.
Přeji Vám radostné dny. Vlaďka Frýdek Místek

Odpověď:

Moc děkuji za krásné hodnocení a pokud by někdo chtěl navštívit paní kosmetičku Stružkovou, zde je na ni celý kontakt, určitě bude ráda, když se k ní při návštěvě lázní objednáte :
Kosmetika Jennys
Wellness hotel Pohoda
Pozlovice-Luhačovice
tel: 604 897 909
web: www.kosmetikajennys.cz
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ


Hedvika K.
Ověřený zákazník
č.162 Super přípravek - živý kolagen FACE a kosmetika Inventia

Dobrý den milé dámy,
tento kolagen FACE používám již několik let. Je mi 49 let, vždy jsem měla problémy jaký správný krém si vybrat. pak jsem u své manikérky "narazila" na tento zázrak. Vždy mi vykouzlí takový potutelný úsměv na propagované výrobky komerčního charakteru, které deklarují 100% kolagen v daném výrobku. Není to pravda. 100% spokojenost pouze s tímto výrobkem. Při objednání jsem navíc dostala vzorky dalších krémů. V momentě, kdy nanesu denní krém, okamžitě cítím, jak si pokožka v obličeji "vrní". Naprosto okamžité dodání, komunikace skvělá. Gratuluji a přeji hodně tak spokojených zákaznic. Vše dobré a příjemný den.
S úctou Hedvika Kočová

stránka:

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.