Vaše recenze, zkušenosti a příběhy s živým kolagenem

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
Zdenka L.
Ověřený zákazník
č.268 Jsem vděčná za existenci živého kolagenu FACE

Dobrý den Evi,jsem velice vděčná za existenci Vašeho živého kolagenu FACE a chválím ho, kudy chodím.Kolagen jsem už doporučila spousty holkám. Všechny jsou moc spokojené a výsledek pravidelného používání na nich, je víc než pouze viditelný. Cítí se sami skvěle!!!Jedna kamarádka mě dokonce rozesmála větou:To se jim to prodává, když jim dělá reklamu taková krasavice.No, bude mi 53, ale potěší.Bohužel (pro mne), je živý kolagen návykový.Ať se daří.A živému kolagenu zdar nazdar. Krásné léto, Zdenka L.

Martina J.
Ověřený zákazník
č.267 Můj rituál s živým kolagenem - mládnu a nikdo mě 70 let nehádá

Krásnný den do NEZESTARNI, používám druhý rok, živý kolagen FACEživou vodu s kolagenem a krém na ruce, rozhodně vím, že zázraky se nedějí, ale nikdo mi 70 let nehádá, cítím se dobře a neumím si představit den bez rituálu s kolagenem. Myslím, že bez těchto přípravků by moje pleť stárla rychleji. Martina J.

Ondra
Ověřený zákazník
č.266 Bublinková maska

Dobrý den, na základě zkušeností s bublinkovou maskou s aktivním kyslíkem Bubble mask si dovoluji zaslat svoji zkušenost. S maskou jsem velmi spokojen, protože je velmi příjemná po aplikaci na obličej. Přesto-že mám mladistvou problematickou pleť s akné a rozšířenými póry, již po prvních použití jsem pociťoval a viděl výrazné zlepšení. Má pleť je po použití perfektně vyčištěná, ale i hydratovaná. Proto i nadále budu tuto masku rád používat a doporučím i známým a přátelům. Kdo by se případně rozhodoval zda-li vyzkoušet na problematickou pleť s akné, mohu tento produkt jedině doporučit. Děkuji Ondra S.

Alena F.
Ověřený zákazník
č.265 Výborná zkušenost s Invitou, zrušila jsem plánovanou operaci

Dobrý den, objednávám už po několikáté kapsle INVITA ACTIVE pro kloubní výživu. Velmi dobrá zkušenost s výrobkem. Díky kapslím jsem zrušila plánovanou operaci kloubu. Děkuji Alena F.

Jana G.
Ověřený zákazník
č.264 Živý kolagen - bez něj si už můj život nedovedu představit

Dobrý den, i já se chci podělit o skvělou zkušenost s produktem Inventia FACE - Živý kolagen. Tento gel používám již několik roků a i když jsem věkově starší žena, moje pleť tak nějak stárne pomaleji nebo spíš vůbec. Přesně podle hesla NEZESTÁRNI. A tímto děkuji mé kamarádce, která mě upozornila na tento zázračný gel. A také děkuji paní Evě Sojkové za skvělý živý kolagen. Bez něj si svůj život již nedovedu představit, moje pokožka na obličeji jako by se napila 2x denně zázračné vody a zůstává tím hladká a plná života.Jakoby se nadechla.Ještě jednou děkuji Jana

J.J.
Ověřený zákazník
č.263 Zázrak jménem Invita

Vážená paní Sojková, když jsem měl vloni, poté co mi srostla přetržená Achilovka, prakticky v ní nulovou hybnost a otoky, doporučila jste mi – i na základě podobného případu doc. Měštáka – váš kolagen Invita Skin Beauty. Po tříměsíčním užívání obtíže zcela ustoupily a hybnost se vrátila do normálu. Letos mám artrózu kolen a, po výborné minulé zkušenosti, jsem znovu nasadil váš kolagen, tentokráte Invita Active. Po dvouměsíční kůře se mi stav velmi zlepšil. Dále nasazuji opět Invita Skin Beauty, se kterým jsem měl tak dobré zkušenosti. Chtěl bych vám poděkovat, váš kolagen mi v obou případech opravdu pomohl. J.J.

A.K.
Ověřený zákazník
č.262 Velká spokojenost s produkty s živým kolagenem

Vážená paní Sojková, Vaši kosmetiku používám dlouhodobě a s produkty jsem nad míru spokojená. Denně hýčkám pleť úžasnou živou vodou, živým kolagenem FACE, denním a nočním krémem. Živá voda je velmi příjemná, osvěží pleť. Pleťové krémy, denní i noční mají lehkou konzistenci, dokonale hydratují, krásně se roztírají, nejsou hutné. Nově jsem si od Vás zakoupila kolagenový elixír na tvář a dekolt s anti-glykačním efektem. Elixír si pochvaluji, je skvělý, heboučký. Ještě zkušenost s bublinkovou maskou. Po nanesení na pleť bublinky hladí, jakoby lechtají pleť, příjemný pocit. Kosmetiku doplňuji dalšími doplňky stravy Invita Skin Beaty plus CoQ10. Byť je Vaše kosmetika a ostatní produkty finančně náročnější, určitě se vyplatí, protože výsledky jsou viditelné. Velmi děkuji. S přáním krásného dne. Alena K.

Jarka J.
Ověřený zákazník
č.261 Super produkty, absolutně nejlepší, co jsem kdy měla

Ve vašem e-shopu jsem zakoupila živý kolagenem na obličej - FACE, krém na ruce , mycí gel na obličej a kolagenové kapsle Invita Skin Beauty-ty mi vyléčili zánět šlach na ruce. Krém na ruce je absulotne nejlepší co jsem kdy měla a sérum na pleť bylo třešničkou na dortu. Jediná nevýhoda je cena. Tuhle péči si bohužel nemohu dovolit pravidelně. S přátelským pozdravem Jarka J.

Magdaléna K.
Ověřený zákazník
č.260 Záchrana se jmenuje Živý kolagen FACE

Dobrý den, ráda bych se s vámi také podělila o zkušenosti s živým kolagenem. Nastoupila jsem do nového zaměstnání a všimla jsem si, že kolegyně má překrásnou hladkou pleť, přestože jí už je přes padesát. Pochválila jsem ji a řekla jak to dělá, že vypadá tak báječně. Jsme téměř stejně staré a moje pleť byla stále problematická a hlavně se mi neustále dělala na tvářích vyrážka. Již jsem se bála používat jakýkoliv kosmetický přípravek. Každou chvilku jsem se osypala i na očních víčkách. Na její radu jsem zakoupila Přírodní kolagen Inventia FACE - na OBLIČEJ - Triple Helix Formula - Živý kolagen - minutová anti-age péče . Je pravda, že se mi výrobek zdál dražší, ale riskla jsem to a dobře jsem udělala. Bude to skoro rok, co používám Živý kolagen a některé další výrobky (Živou vodu, Kolagenové vitalizující mléko ap.) a má pleť je krásně čistá, hladká a jemná. Jsem nadšená a vždy si výrobky s předstihem objednávám, protože bez Živého kolagenu si péči o svou pleť již nedokáži představit. Moc děkuji. Magdaléna K.

Jitka Z.
Ověřený zákazník
č.259 Úžasné SOS kolagenové sérum s vitaminy A+E zapouzdřenými v mikrokapslích doporučuji na otoky pod očima

Kolagenové produkty z "Nezestárni" jsem objevila teprve letos a jsem nadšená. Nejvíc mi udělalo radost sérum Inventia - SOS Kolagenové SÉRUM s vitaminem A + E, protože trpím na otoky očí. A toto sérum mi přineslo skutečnou okamžitou úlevu. Doporučuji. Jitka Z.

J.L
Ověřený zákazník
č.258 Zlepšení kvality jemných a padajících vlasů

Dobrý den NEZESTARNI, jsem velmi spokojená s vaším doplňkem stravy s živým kolagenem Invita Skin Beauty Plus CoQ10, užívám ho už více než rok, zlepšila se mi po něm kvalita mých jemných vlasů, které mi také hodně padaly :-). Johanka

Jiřina H.
Ověřený zákazník
č.257 Kosmetiku s živým kolagenem si objednávám od roku 2017 a jsem velmi spokojená.

Kosmetiku s živým kolagenem z NEZESTÁRNI si objednávám od roku 2017 a jsem velmi spokojená. Používám pravidelně živý kolagen Face ráno a večer a někdy ho ráno vyměním za kolagenové sérum s vitamínem C. Tento produkt v malé lahvičce s kapátkem využívám i na cestování, abych nemusela vozit přece jen větší a těžší nádobku s živým kolagenem a nehlídat teplotu. Vyzkoušela jsem více značek kosmetiky a některé přípravky, krémy a kyselinu hyaluronovou používám na živý kolagen jako další vrstvy i nyní. Mám dobrou zkušenost s použitím živého kolagenu Face i na drobné ranky a popáleninu na ruce pro rychlé zacelení. Vyzkoušela jsem postupně i další přípravky z nabídky, denní a noční krém, bublinkovou masku, tělové přípravky- ultra zvlhčující balzám, kolagenové kapsle Invita Skin Beauty s Q10 a šampón s kondicionérem atd. Pouze u krému na ruce bych potřebovala, aby měl mastnější složení. Občas mi někdo řekne, že nevěří, že jsem již v důchodu, že prý vypadám mladší. Děkuji. S pozdravem Gina

stránka:

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.