Vaše recenze, zkušenosti a příběhy s živým kolagenem

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
Lucie a Tomáš B.
Ověřený zákazník
č.280 Už po pár dnech s Invitou Skin Beauty při cvičení výrazné výsledky a s vlasy se stal zázrak

Vážený pane a paní Sojková, moc Vám děkuji za vaší vstřícnost a ochotu, též paní Sojkové za velmi milý a podnětný rohovor, včetně doporučení produktů ideálně vhodných pro mě i pro manžela. Bylo to velmi příjemné popovídání. Na vaše doporučení nyní oba zkoušíme intenzivní kúru Invita Skin Beauty a za mě už po pár dnech výrazné výsledky! Během cvičení mě přestalo praskat a lupat v kloubech, celkově se cítím fyzicky mnohem uvolněněji a lehčeji. Manželovi otok pod kolenem také začíná ustupovat. Jako dárek jsme dostali Regenerační a posilující KONDICIONÉR s živým kolagenem a ve vzorečku i šampon, takže mohu hodnotit i péči o vlasy a za mě po pouhých dvou umytích naprostá pecka! Mám velmi jemné, vlnité a melírované, hodně vysušené vlasy, se sklonem k lámavosti a zacuchávání, které teď po zimě, vypadaly naprosto unaveně, zplihle a ošklivě. Paní Sojková mě na ně doporučila užívat vnitřně Invita Skin Beauty a na povrchovou péči šampon a kondicioner s kolagenem. A fakt se stal zázrak - Během týdne se mé roztřepené, polámané konce zcelily, vlasy získaly na objemu i lesku a vypadají mnohem zdravěji. Právě si dělám novou objednávku na vaše další skvělé produkty a moce se na ně těším. Přeji vám hodně štěstí a spokojených zákazníků - je vidět, že svou práci děláte s láskou! Hezké velikonoce Lucie a Tomáš B.

Hana M.
Ověřený zákazník
č.279 Sklvělé produkty s živým kolagenem

Ráda bych se podělila o svoji zkušenost s produkty, které z e-shopu nezestarni.cz používám❔ Používám: živý kolagen Face, živý kolagen a dračí krev, živou vodu, krém na ruce, Regenerační a posilující ŠAMPON, scalp peeling, elixír pro oční okolí, mycí gel na obličej, omlazující bublinkovou masku, ochraný balzám a lesk na rty .  A jak jsem s nimi spokojená nebo v čem mě pomohly❓ Jsem ze všech Vašich produktů nadšená, neumím si noční a ranní rituál bez nich vůbec představit. V 62 letech mám minimum vrásek a vypadám prý velmi mladě. Samozřejmě s věkem bývají vlasy slabší, ale s kolagenovým šamponem se opět krásně regenerují. No a jak dlouho naše produkty používám❔Živý kolagen Face používám již asi 20 let, seznámila mě s ním moje kosmetička, a vím, že od té doby prošel velkým vývojem a výzkumem. Ostatní produkty postupně přidávám, zkouším a ráda se k nim vracím. Hana M.

Anna K.
Ověřený zákazník
č.278 Jsem velmi spokojená, bolest kolene i jeho otok se po Invitě Skin Beauty zmenšily

Dobrý den, minulý měsíc jsem vyzkoušela Váš doplněk stravy INVITA SKIN BEAUTY plus koenzym Q10, se kterým jsem byla velmi spokojená, bolest kolene i jeho otok se zmenšily. Chystám se tedy pokračovat v užívání kolagenových přípravků, tentokrát si objednám výhodný balíček Aktivní kloubní výživa a vitamin C PLUS na 2 měsíce. Přeji pěkné jaro. Anna

Eva S.
Ověřený zákazník
č.277 S Vašimi produkty už dlouhá léta jen mládnu

Dobrý den, jsem s Vámi již od roku 2017 a nedám na vaše produkty dopustit. Je mi již 64 let a nikdo mi to nehádá. S vašimi produkty prý jen mládnu, pleť krásně plná bez vrásek. Ruce bez viditelného stárnutí. No prostě paráda, děkuji.Tyto výrobky používám: SOS SÉRUM s živým kolagenem a vitaminy A + E, Živou vodu, Přírodní kolagen Inventia BODY,  INVITA SKIN BEAUTY plus CoQ10,  BUBLINKOVÁ maska s aktivním kyslíkem, Intenzivní ochranný a regenerační KRÉM NA RUCE, Kolagenový regenerační a posilující KONDICIONER,  Inventia FACE,  Kolagenový regenerační a posilující ŠAMPON,  Kolagenový posilující LESK na RTY,  INVITA ACTIVE, Kolagenový PEELINGOVÝ KRÉM. Ještě jednou děkuji za Vaši práci a přeji hezký den Eva S.

Alena J.
Ověřený zákazník
č.276 Žehlička na vrásky - velký pomocník

Dobrý den, koupila jsem si u Vás asi před patnácti, možná i déle, lety galvanickou žehličku Nuskin. Od té doby si kupuji zažehlovací gely. Ne úplně pravidelně a tak můžu vždy vidět rozdíl po aplikaci. Je mi 62 let a je to pro mě velký pomocník. Občas jsem si zakoupila i rybí kolagen FACE. Nepoužívám často, ono je to také trochu o ceně. S pozdravem Alena J.

Blanka D.
Ověřený zákazník
č.275 Kolagenová posedlost - po 14ti denní aplikaci ohromující anti-age efekt krku a dekoltu.

Dobrý den v “Nezestárni”, ráda bych se podělila o svou zkušenost s vašimi produkty, ze kterých jsem opravdu nadšená. Vybrala jsem 4 z nich, se kterými mám už několikaměsíční zkušenost. Především je to Živý kolagen Face, který jsem si objednala jako první váš produkt a bez kterého se už nechci obejít. Stejně skvělou zkušenost mám i s živým kolagenem s dračí krví Dragon’s blood u kterého jsem zaznamenala už po 14ti denní aplikaci ohromující anti-age efekt krku a dekoltu. Dalším oblíbeným produktem je Collagen sérum vit.A+E, má skvělý liftingový efekt a vrásky kolem očí viditelně vyhlazuje. Kapsle Invita Active jsem nasadila po objevení se bolestí kolene a zápěstí. Po měsíci užívání bolest zmizela, ale pokračuji v užívání jako prevenci. A co ještě nesmím opomenout je Invita skin Beauty plus CoQ10, který považuji za zcela nezbytný pro udržení elasticity pokožky ve zralém věku, což je má věková kategorie. Na základě mých osobních zkušeností mohu všechny zmiňované přípravky vřele doporučit. Chtěla bych vám zároveň moc a moc poděkovat nejen za skvělé produkty, ale i za velmi laskavý a vstřícný přístup. Blanka D.

MUDr. Marie N.
Ověřený zákazník
č.274 Velmi dobrá zkušenost s kosmetikou s živým kolagenem

Mám velmi dobrou zkušenost s Živým kolagenem FACE, hypoalergenním mycím gelem,denním a nočním krémem, Živou vodou, používám je denně, výborný je i krém na ruce.Také je velmi dobrý Dračí kolagen. Uvítala bych ale i malé cestovní balení těchto výrobků, abych při cestování na týden až 10 dní nemusela s sebou vozit tato velká balení. MUDr. Marie N.

Odpověď:

Dobrý den, paní doktorko, jsem opravdu ráda, že jste spokojená s naší kosmetikou s živým kolagenem. Kosmetika je většinou v balení 50 ml. Také máme k dispozici malé 5 ml cestovní balení ve skleněných dózičkách. Vystačí cca na 3 použití, což je tak na nějaký wellness víkend, ale určitě ne na deseti denní dovolenou. Já jsem to vyřešila tak, že jsem si "vyvařila" prázdné 15 ml lahvičly od SOS kolagenového séra a do nich si špachtličkou přendám kosmetiku, kterou si vozím na dovolenou :-)

Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI CZ

 

 


Hana V.
Ověřený zákazník
č.273 Produkty s živým kolagenem jsou SOUČÁST MÉ RODINY

Dobrý den, paní a pane Sojkovi. Již několik let užívám vaše produkty. Konkrétně:
nejdéle živý Kolagen Face á 200 ml, nově Anti Age Sérum s živým kolagenem a Dračí krví a krém na ruce. Pravidelně též Invita Skin Beauty plus CoQ10 a Invita Active.
Maminku též opakovaně obdarovávám Invitou Active a nemůže si ji vynachválit. Se všemi produkty mám výbornou zkušenost a proto budou i nadále součástí "mé domácnosti" :) V budoucnu vyzkouším Kolagenový elixír pro oční okolí.
Přeji vám oběma hodně úspěchů. Hana V.

Gabriela N.
Ověřený zákazník
č.272 Kloubní výživa +Vitamín C také vřele všem lidem doporučuji

Mám s Nezestarni jen ty nejlepší zkušenosti. Všechny produkty mám vyzkoušené a vřele doporučuji doplněk stravy SKIN BEAUTY CO Q10 a INVITA ACTIVE a Čistý vitamín C Plus ten je dobrý ke kloubní výživě podávat, aby se lépe kloubní výživa vstřebávála. Mám silné bolesti pohybového aparátu, chodím o Francouzských berlích a od té doby co užívám vaše doplňky stravy, tak nemám takové bolesti. Prostě pecka. Děkuji moc paní Evičce Sojkove, panu Markovi Sojkovi paní Verunce K. za krásné lidské chování. A velmi milý přístup. Gabriela ❤️:-)

E.K.
Ověřený zákazník
č.271 Živá voda a FACE to je sen, nikdy bych nevěřila, že budu v 63 letech taková kočka

Milí Sojkovi, moc Vám děkuji za velmi rychlé odeslání. Už se těším až vyzkouším kolagen v tabletách Invita Skin Beauty. Musím se přiznat, že na něm začínám být asi závislá. Denně používám živou vodu a kolagen Face a na mé pleti je výsledek opravdu znát. V mých 63 letech jsem nevěřila, že bez chirurgie budu taková "kočka". Šampon a kondicionér jsem použila zatím 2x, ale také jsem byla hodně překvapena výsledkem. Určitě brzy objednám a vyzkouším další Vase výrobky. Plánuji obdarovat i dceru a snachu, aby si také jejich pleť "užila".Přeji Vám hodně spokojených zákazníků. S pozdravem Eva K.

Anežka P.
Ověřený zákazník
č.270 Živý kolagen Face na bolestivé dásně je pro mě otázka života a smrti

Moc děkuji za rychlé dodání kolagenu FACE na obličej. Používám ho na potírání citlivých, bolestivých dásní, jinak bych vůbec bolestí nemohla mluvit. Jsem šťastná, že jste mě tuto alternativu poradili. Někdy říkám, že tento živý kolagen je pro mě otázka života a smrti. Ještě děkuji panu Sojkovi za jeho vstřícnost, ochotu a dobré rady. Anežka P.

Stanislava S.
Ověřený zákazník
č.269 Naprostá spokojenost - vrásky jsou pouze minimální, pokud vůbec jsou

Dobrý den, včera jsem jela tramvají, ke mě si přisedla paní a řekla, že mám ruce a pleť jako miminko, co proto dělám a já jí doporučila Vaše stránky, nezestárni.cz. s nejlepším produktem -živým kolagenem FACE. Vaši kosmetiku nakupuju už asi 3 roky, a opravdu je to znát, vrásky jsou prostě minimální, pokud jsou vůbec. Žádné invazivní zákroky, které vydrží pár měsíců a časem úplně změní mimiku a výraz tváře, žádné otoky a napuchlost tváře či modřiny než se vstřebají ty produkty z invazivních zásahů, jak vidím u mých známých, ale pleť bez vrásek a "napapaná", prostě to je to, co jsem hledala a našla. Stanislava S.

stránka:

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.