Omlazující síla živého kolagenu nové generace - ESTETIKA

 

Text: Soňa Pařížská, foto: archiv redakce

V poslední době se vedle hydrolyzovaných kolagenů objevil úplně nový, neznámý pojem - hydrát živého kolagenu, vyrobený speciální autorskou technologií INVENTIA® - Triple Helix Formula.

Názory na účinky kolagenu se hodně liší

Jedni už dlouhá léta zastávají názor, že se žádný kolagen nemůže dostat do pokožky, protože molekula kolagenu je tak veliká a složitá, že neprojde přes epidermis, zůstává na povrchu kůže, kde zaschne, ztuhne a zalepí póry. Ty pak nemohou dýchat, shromažďuje se v nich kožní maz - sébum a tím v nich můžou vznikat drobné záněty podobné akné. Z toho je zřejmé, že kolagen nelze dostat do pokožky prostřednictvím žádného pleťového krému….

Druzí, na základě nejnovějších poznatků, nazývají originální hydrát živého Přírodního kolagenu Inventia® BÍLKOVINOU MLÁDÍ PRO TŘETÍ TISÍCILETÍ a pro jeho omlazující a regenerační účinky ho řadí do kategorie exkluzivních kosmetických značek a mimořádně účinných doplňků stravy.

"Denně se zvyšuje počet odborníků, kteří se seznámili s touto dosud neznámou technologií. Překvapilo je, že se živý kolagen nezískává běžně známou hydrolýzou, jako neživé kolageny s rozlámanými částicemi kolagenních bílkovin, ale právě hydratací. Takto získaný kolagen má podobu vodného roztoku hydrátu, který je rozpustný, proto ho nelze srovnávat se želatinou, kolagenními peptidy nebo hydrolyzovanými kolageny (hovězími, vepřovými, drůbežími, rybími i mořskými), které jsou známy ve formě fibrilární, neboli vláknité. Tedy jako látka s velkými částečkami, které se nemohou vstřebat pod povrch lidské pokožky. Takový kolagen se již nikdy nedá zpětně hydratovat. I u tělesného kolagenu může postupně docházet ke ztrátě schopnosti vázat se s vodou a to ve formách nižšího řádu. Dochází k tomu v důsledku síťování, zejména když tělo stárne. Bohužel se s tím můžeme setkat už u lidí starších 60 let,“ říká Eva Sojková, zakladatelka poradenského kolagenového centra Wellness klubu Nezestárni.cz.

Čistý hydrát 100 % Přírodního kolagenu Inventia® s omlazujícími a regeneračními účinky vznikl po 14ti letém výzkumu a představuje jeden z největších objevů světové biochemie. Vyrábí se speciální autorskou technologií – Triple Helix Formula - extrakcí čistého přírodního kolagenu do vodného roztoku hydrátu. První výroba hydratovaného, nativního, biologicky aktivního kolagenu byla zahájena v roce 2003 a do roku 2012 procházela dalším náročným výzkumem a vývojem.

Toto výjimečné kosmeceutikum v podobě transepidermálního kolagenového gelu se skládá ze tří vzájemně propletených řetězců, obsahuje celé molekuly ve formě trojitého helixu – tropokolagenu - superspirály. Velmi náročná a šetrná technologie výroby hydrátu Přírodního kolagenu Inventia® umožňuje zachování živé struktury trojité šroubovice bez chemie, bez konzervantů, v nativní čisté podobě, tak jak ho stvořila příroda sama. A právě v ní se skrývá tajemství mladistvé pleti, zregenerované a omlazené pokožky, pružného těla, ohebných kloubů, pevných vazů, ale i krásných, zdravých a odolných vlasů a nehtů.

Hydrát živého kolagenu je téměř identický s lidským kolagenem, tělo ho přijímá jako látku sobě vlastní. Dokáže obohatit mezibuněčnou tkáň ve všech vrstvách pokožky o cenné aminokyseliny. Tím posiluje aktivitu fibroblastů a účinně je podporuje k znovu obnovení produkce vlastního kolagenu. Rychle obnovuje potřebné množství kolagenu v těle a podporuje regeneraci a tvorbu vlastního kolagenu v tkáních, což dokládají i vědecké studie.

Neinvazivní, živý kolagen s přirozeně obsaženými peptidy a elastinem se používá k omlazení pleti vždy před použitím vlastní kosmetiky. Také se lyofilizuje do podoby prášku a tvoří mimořádně účinnou látku kolagenových kapslí řady Invita pro krásné tělo i aktivní podporu při výživě kloubů a pojivových tkání.


nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.