Posílám foto z nemocnice + info o srpnové akci na živý kolagen

  


Milí klienti a přátelé kolagenu,

všem, kteří mě viděli v květnu 2014 po operaci a měli vážné obavy o moje zdraví, bych ráda poděkovala za láskyplnou starostlivost.
Již jsem doma z nemocnice po další operaci. Rekonvalescence proběhla skvěle, jsem bez vleklých problémů, chodím, dýchám i mluvím bez potíží. A přesto, že se v mém životě jinak "nic" nezlepšilo, cítím se jako v eufórii nekončícího štěstí.

V květnu jsem prodělala operaci krku, po které jsem díky vleklým pracovním stresům měla komplikace provázené i po měsíci těžko popsatelnými bolestmi.

Zde je moje foto z ledna 2014. V té době jsem netušila co bude v květnu.

Druhá fotografie je z 3. 6. 2014 - dva týdny po operaci, kdy bolest dokázala během několika dnů devastačně poznamenat k nepoznání nejen moji tvář.
Marně mě můj syn Marek připomínal, že nemoc, bolest i stres odbourávají kolagen a zlobil se, když jsem kromě jiných přestala používat i živý kolagen. Nechápal, že bolest otupila můj mozek natolik, že jsem nechtěla vůbec nic.

Donutil mě, abych si znovu přečetla zkušenosti MUDr. Batečka z knihy Kolagen - nová strategie udržení zdraví a prodloužení mládí a připravila se podle nich na druhou operaci a nenechala nic náhodě.
Oživení těchto poznatků mě jakoby znovu vrátilo do života. Hned jsem si preventivně nasadila vyšší dávky širokospektrálního buněčného aktivátoru "peptidové bomby" Invita Skin Beauty. Protože jsem převážně ležela, dala jsem si do postele zvlhčující sprej a živý kolagen Face a první týden jsem si s ním potírala obličej a dekolt i 5x denně, ale potom mě stačily dvě kapky 2x denně. Dle rady MUDr. Batečka jsem ho užívala i orálně na regeneraci. Během měsíce se to projevilo nejen na obličeji (pohled do zrcadla mě již nevyděsil), ale i na mentální činnosti mozku v podobě lepší nálady a na regeneraci a zmírnění bolestí. Již jsem neprotestovala, když mě syn přibalil kolagen Face i do nemocnice. 

Tato fotografie je ze 7. 8. 2014 - několik hodin po další operaci. Od května to je opravdu velká změna a já jsem šťastná, že jsem znovu poslechla svého syna a nevzdala vše i kolagen. Je k nevíře, že někdy člověk zapomene na všechno co ví a hlavně co sám druhým léta radí. Potom musí přijít znovu někdo, aby mu to třeba „násilím“ i v 60ti letech připomněl.

Již jsem doma, jsem šťastná, mám znovu radost ze svých orchidejí i z vroucích projevů lásky mého milujícího drobečka Attily, kterému ze samé radosti z návratu paničky splihla i vždy pevně stojící ouška. Foto z 13. 8. 2014



Nerada bych, aby to vyznělo jako laciná reklama, ale opravdu blahořečím dni, kdy jsme se s Markem dostali k originálnímu živému kolagenu od Inventie a pokud můj příběh i s fotografiemi pomůže alespoň někomu z vás, bude to pro nás největší odměna.

Při té příležitosti bychom vám ještě znovu připomněli akci, která končí 31. srpna


2x Invita Skin Beauty 120 + Invita Skin Beauty 30  ZDARMA 

Invita Skin Beauty 30 v hodnotě 840,- Kč  -  ZDARMA
více ZDE>>> 


 Dárek za 1,- Kč k objednávce dle vlastního výběru.


- Kolagenové vitalizující mléko v hodnotě 339,- Kč
- Kolagenové uklidňující tonikum v hodnotě 339,- Kč
- Kolagenový peelingový krém v hodnotě 478,- Kč
- Kolagenový šampón v hodnotě 339,- Kč

Stačí pouze udělat objednávku přesahující 4.000,- Kč* a do poznámky napsat, který dárek jste si vybrali. Pokud do poznámky nic nenapíšete, nebo zapomenete napsat, nemusíte se bát, že o dárek přijdete. Vybereme za vás kolagenový šampón :-) více o něm najdete ZDE>>>

 


 

Pokud uděláte objednávku převyšující 6.000,- Kč* 
obdržíte od nás jako dárek KOLAGENOVÝ OČNÍ ELIXÍR INVENTIA v hodnotě 1.090,- Kč za 1,- Kč, 

 více o Očním Elixíru ZDE>>>

    

Akce trvá do 31. 8. 2014 nebo do vyprodání zásob. 


  


 
Zde více o DŮVODU OKAMŽITÉ VÝMĚNY MODRÉHO BALENÍ KOLAGENU ZA ČERVENÉ BALENÍ  

 Případné dotazy vám rádi zodpovíme na kolagenové poradenské infolince  
Prvního bezplatného konzultačního a poradenského kolagenového centra Wellness klubu Nezestárni cz.

 

775 373 379       www.nezestarni.cz

Přejeme vám krásné sluníčkové dny a hodně spokojenosti s kolagenovými výrobky. 
 
 
Najdete nás na Facebooku 
Wellness klub Nezestárni.cz na Facebooku
staňte se naším fanouškem.  
 
 
  

 
 
 Eva Sojková              Marek Sojka, DiS., ml.
 

775 373 379                       608 973 378


 
* do obratu se nepočítá nákup Galvanic Body Trio, Galvanic Spa II a akční balíčky obsahující Galvanic Spa II

 
   

 


nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.