SOS sérum s živým kolagenem a vitaminy A a E s jedinečnou slevou 35 %

 

????nebo podpořte imunitu????
 
 
 

Krásný den.

Výhodné balíčky za stávající ceny...
❤️ jako dárek pro Vaši peněženku ❤️

 

Máme obrovskou radost, že Vás můžeme potěšit dobrou zprávou! ❤️

Po jednání s výrobcem živého kolagenu jsme naskladnili kosmetiku a doplňky stravy s živým kolagenem ještě za původní ceny. Jsme rádi, že zatím nemusíme zdražovat. Stávající ceny se pro Vás pokusíme udržet, jak jen to bude možné! ❤️❤️❤️

‼️ PAMATUJTE! Není kolagen jako kolagen... ‼️
Za poslední roky se doslova roztrhl pytel s novými kolageny a naši klienti se stále častěji ptají, jaký je rozdíl mezi hydrolyzovanými kolageny a naším živým, nativním kolagenem v podobě HYDRÁTU zpracovaným technologií Triple Helix Formula.

 

V článku ZÁZRAK ZROZENÍ JMÉNEM ŽIVÝ KOLAGEN se dozvíte vše potřebné – např. jaký je rozdíl v ceně použitých surovin ze kterých se oba typy kolagenů vyrábí, jakou technologií aj....

 

TOP AKCE

LIFTINGOVÉ SOS sérum s živým kolagenem a vitaminy A a E

s EXKLUZIVNÍ SLEVOU 35 %

Sérum získalo ocenění PLATINUM AWARDS a stalo se celkovým vítězem v kategorii NEJLEPŠÍ ANTI-AGE PŘÍPRAVEK – proti stárnutí pleti

Dopřejte své pleti tu nejlepší péči a hýčkejte ji liftingovým Sérem s živým kolagenem a vitaminy A a E! Ty jsou speciálně zapouzdřené v mikrokapslích, které se v kontaktu s pokožkou rozpadají a uvolňují do pleti.

 

SOS sérum, které vyniká okamžitým efektem dovede i povadlé a unavené pleti vrátit jas a energii, vypíná a omlazuje pokožku a pomáhá předcházet vzniku vrásek. Oceníte ho zejména v péči o citlivé oční okolí, které expresně oživuje a omlazuje.

 

Poznejte změny už po první aplikaci. 

Maloobchodní cena: 1.450 Kč

Zvýhodněná cena: 943

– ušetříte 507 Kč

Sérum si nenechám ujít

Nenechte si ujít oceněné sérum i v jedinečném balíčku

PRVNÍ POMOC PRO VAŠI PLEŤ

Maloobchodní cena: 2.599 Kč

Zvýhodněná cena: 1.949
– ušetříte 650 Kč

Balíček první záchrany pro unavenou a povadlou pleť, pokud večer potřebujete vypadat co nejlépe.

 

Kromě SOS liftingového séra balíček obsahuje Rozjasňující sérum s vitaminem C a Živou vodu, které dokonale podpoří stav Vaší pleti, doslova ji navrátí život, vitalitu a energii a zbaví Vás povadlé, zašedlé a unavené pleti bez energie.

 

Hýčkejte se top produkty od Nezestárni a udržte si krásu a mladistvost své pleti, bez ohledu na věk, roční období a nástrahy počasí.

 
Balíček si dopřeji

Připravte pleť, vlasy a rty po žhavém létě do podzimních plískanic

Produkty plné živého kolagenu, které musíte mít!

HYPOALERGENNÍ MYCÍ GEL NA OBLIČEJ S ŽIVÝM KOLAGENEM – SLEVA 20 %

Dopřejte své pleti dokonalou hloubkovou čistotu a svěžest. Ulevte jí od nánosu nečistot, prachu, potu i make-upu s naším velmi jemným mycím gelem, který obstál v testu in vitro pro nemluvňata a je vhodný i pro nejcitlivější a aknózní pleť. Vaše pleť zahalí do čisté svěžesti a Vy díky jejímu důkladnému mytí předejdete řadě kožních problémů. Navíc podpoříte i mladistvý vzhled.

Maloobchodní cena: 669 Kč
Akční cena: 535 Kč

– ušetříte 134

Gel nutně potřebuji

KOLAGENOVÝ ELIXÍR NA TVÁŘ A DEKOLT S ŽIVÝM KOLAGENEM – SLEVA 20 %

I v náročném podzimu pečujte o svoji pleť naším Kolagenovým elixírem.

 

Unikátní, velmi lehký protistárnoucí krém – elixír s anti-glykačním efektem byl speciálně vyvinut pro intenzivní péči, viditelné omlazení a zpevnění zralé pleti obličeje, krku a dekoltu. Působí i proti volným radikálům a chrání pleť. Prostě vše, co teď potřebujete nejvíce pro zachování pleťového mládí.

Maloobchodní cena: 1.265 Kč
Akční cena: 1.012 Kč

– ušetříte 253

Elixír si dopřeji

Kosmetické balíčky, pro podzimní čas v plné kráse

Regenerační balíček –

Vlasové sérum a šampon s živým kolagenem

Krásné a na pohled zdravé vlasy můžete mít i v čase podzimu! Pečujte o ně našim výhodným balíčkem pro vlasy oslabené a stresované obsahujícím Vlasové čistící a vyživující sérum 2 v 1 a Regenerační a posilující šampon s živým kolagenem. Vlasy se dokonale regenerují, posílí, vyživí, podpoříte jejich růst, zdravý stav a kvalitu a předejte i jejich třepení, lámání nebo řídnutí.

Maloobchodní cena: 1.488 Kč
Akční cena: 1.116 Kč

– ušetříte 372

Balíček vlasům dopřeji

Ochranný balzám a posilující lesk na rty s živým kolagenem
– 2 + 1 ZDARMA

Ochraňte i v době sychravého počasí své rty před jejich vysycháním a praskáním a zachovejte si stále jejich krásu a zdraví. Balíček 3 ks Ochranného balzámu je přesně to, co při výkyvech počasí potřebujete nejvíce. Rty budou vyživené, hydratované, vláčné, ochráněné před šupinatěním, prasklými koutky i opary. A jako bonus získají i plnější tvar a lesk.

Maloobchodní cena: 1.017 Kč
Výhodný balíček: 678 Kč

– ušetříte 339 Kč

Balzámy si pořídím

Oslavte s NEZESTÁRNI od 14. října Světový den kloubů a kostí s novou nadějí!

Podpořte kondici kloubů, posilte imunitu v období chřipek, případně pomozte svému tělu po prodělané viróze se speciálními balíčky ❤️ DEN–NOC, které přispívají ke zlepšení širokého spektra symptomů vyskytujících se po překonání virových infekcí (včetně Covid-19) a jsou často spojené s poškozením cév a chronickou únavou.

2x Invita Skin Beauty + sada Biomin Restart Covital na den a noc – SLEVA 15 %

Podpořte svoje zdraví, krásu a vitalitu i vnitřně a vybavte se speciálním balíčkem doplňků stravy pro nový životní restart.

 

Najdete v něm kolagenové kapsle Invita Skin Beauty s koenzymem Q10 na 2 měsíce – pro krásnou pleť pružné tělo a ohebné klouby. Také sadu Biomin Restart Covital 1x na den a 1x na noc. S balíčkem si nejen podpoříte kondici Vašich kostí, kloubů a celého pohybové aparátu, a navíc si zajistíte přísun velmi potřebných vitaminů, ať už jste virózu prodělali nebo si chcete posílit nebo nastartovat imunitu.

Maloobchodní cena: 3.970 Kč
Akční cena: 3.375 Kč

– ušetříte 595

Přesně to hledám

2x Invita Active + sada Biomin Restart Covital na den a noc – SLEVA 15 %

Dodejte svým kloubům tu nejlepší péči, která podpoří jejich zdraví a kondici. Sáhněte po výhodném 2měsíčním balíčku aktivní kloubní výživy INVITA ACTIVE.

Dodáte tak potřebný kolagen Vašim kloubům, kostem a chrupavkám. V balíčku je i pomocník pro životní restart – sada Biomin Restart Covital k překonání únavy a doplnění energie. Sada obsahuje 1x RESTART COVITAL DAY 60 – komplex pro restart těla, vitality a pohody.

1x RESTART COVITAL NIGHT 60 – komplex pro klid a regeneraci duše, těla i mysli. Ideální balíček pro všechny, kteří chtějí po prodělané viróze nastartovat imunitu a nabrat sílu.

Maloobchodní cena: 4.510 Kč
Výhodný balíček: 3.834 Kč

– ušetříte 676 Kč

To mě zajímá

KOMPLEX VITALITY PRO NOVÝ ŽIVOTNÍ RESTART na den a noc si můžete objednat i samostatně.

Čistě přírodní vitaminový a minerální doplněk stravy s obsahem baikalinu, aescinu, vitaminů C, B6, B12, D3, zinku a hořčíku, které přispívají ke zlepšení širokého spektra symptomů vyskytujících se po překonání virových infekcí často spojených s poškozením cév a chronickou únavou...
Balíček obsahuje 1x RESTART COVITAL DAY 60 – komplex pro restart těla, vitality a pohody.
1x RESTART COVITAL NIGHT 60 – komplex pro klid a regeneraci duše, těla i mysli.

Maloobchodní cena: 865 Kč
Výhodný balíček: 725 Kč

– ušetříte 140 Kč

To se hodí...

 

 

? NENAŠLI JSTE TO, CO POTŘEBUJETE ?

PROHLÉDNĚTE SI VŠECHNY AKCE A VÝHODNÉ BALÍČKY KOSMETIKY A DOPLŇKŮ STRAVY S ŽIVÝM KOLAGENEM SE SLEVOU AŽ 35 %

Chci se podívat...

 

Sledujte nás i Vy na FB a žádné novinky, tipy, zkušenosti, soutěže, akce ani slevové kupony Vám neutečou. Podpořte naši snahu, soutěžte a příspěvky lajkujte, sdílejte, komentujte...

Přejeme všem zdraví, duševní klid a pohodu, a hlavně radujte se i z maličkostí.

 

Eva Sojková a Marek Sojka, DiS. ml. ❤

 

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.