Letní tipy, slevy a fantastické dárky až za 1000 Kč, které tu ještě nebyly...

 
wellness klub NEZESTÁRNI.CZ - Zdraví, Krásna a Vitalita v každém věku

Milé klientky a milí klienti,

Během léta jsme doslova bombardováni žádostmi o rychlé zaslání živého kolagenu FACE nebo BODY, které velmi pomáhají na spálenou pokožku, zarudlá ramínka, sluneční alergii, dokonce potíráním na oční víčka přináší úlevu od pálení očí ze slunce, slané nebo chlorované vody...

 

Abyste si užívání letního počasí, plavání a opalování co nejvíce užili, přinášíme několik užitečných rad, jak "přežít" tropická vedra svěží s hydratovanou pletí, a hlavně jak předejít tvorbě nových letních vrásek. Také jak předejít přesušené a loupající se kůži po častém koupání a opalování a jak si co nejdéle udržet bronzové opálení.

A je úplně jedno, jestli strávíte léto ve městě, v přírodě nebo u moře...

PROSTĚ NEPODCEŇTE PÉČI O SVOJI PLEŤ, VLASY ANI KLOUBY.

Inspirujte se našimi tipy a využijte i možnost fantastických dárků...

1 ŽIVÝ 100% PŘÍRODNÍ KOLAGEN INVENTIA FACE = Aktivně působí proti vzniku nových vrásek i zvýšené tvorbě pigmentových skvrn. Na pokožce vytváří ochranný film, který zabraňuje ztrátám vlhkosti. Kromě toho, že toto výjimečné kosmeceutikum účinně vyhlazuje vrásky a zpevňuje pleť, okamžitě zklidňuje i zarudlou až spálenou kůži po opalování a přispívá k rychlejší regeneraci. Nanesením na oční víčka mírní pálení očí ze slunce, slané nebo chlorované vody.

2 ŽIVÁ VODA = Intenzivní hydratační sprej s živým kolagenem, kyselinou hyaluronovou a výtažky ovoce noni. Noste ho v kabelce! Rychle osvěží a ochrání vaši pleť v parném počasí, zanechá ji přirozeně hydratovanou, pružnou a hedvábně vláčnou. Nepostradatelný u moře, kde pokožka trpí přesušením a rychleji stárne. Ani po návratu z dovolené se nevrátíte s novými "letními" vráskami, pokožka nebude tolik šupinatět a bronzové opálení vydrží mnohem déle.

3 OCHRANNÝ DENNÍ CITY KRÉM SPF 10 = Velmi lehký krém s živým kolagenem účinně chrání před UV zářením a účinky modrého světla. Zpomaluje projevy stárnutí, aktivně působí proti vráskám a vzniku pigmentových skvrn. Pleť rozjasňuje, zmatňuje, do hloubky hydratuje a dodává ji pružnost a elasticitu. Obsahuje kmenové buňky, které urychlují proces regenerace pokožky. Ideálně nanášejte na živý kolagen FACE nebo kolagen s DRAČÍ KRVÍ.

nyní se slevou 25 %, také jako dárek ZDARMA k objednávce nad 7.500 Kč

4 ULTRA-ZVLHČUJÍCÍ KOLAGENOVÝ TĚLOVÝ BALZÁM = Zaručuje pokožce až 24hodinovou hloubkovou hydrataci. Po slunění i po koupeli si nezapomeňte pokožku pořádně promazat – teprve tím totiž začíná skutečná péče. Díky účinným látkám poskytuje kolagenový balzám i extrémně suché, šupinaté a spálené pokožce viditelné zvláčnění, hydrataci, zklidnění a hedvábný lesk.

5 DYNAMICKÉ ZEŠTÍHLUJÍCÍ A ZPEVŇUJÍCÍ SÉRUM na celulitidu i podbradek = Speciálně vyvinuto pro intenzivní boj s kožními nedokonalostmi a ochabující pokožky. Obsahuje bohatou směs bioaktivních peptidů a speciálně vybraných rostlinných výtažků ZAPOUZDŘENÝCH V LIPOSOMECH (v aktivních mikrokuličkách), které se při aplikaci rozpadají a uvolňují se z nich do hlubších vrstev pokožky zpevňující aktivní látky. Sérum s živým kolagenem má příjemnou vůní cappuccina, dokonale hydratuje a zvláčňuje.

nyní se slevou 25 %, také jako dárek ZDARMA k objednávce nad 7.500 Kč

6 ZVLÁČŇUJÍCÍ MASÁŽNÍ MÁSLO S 5 DRUHY MÁSEL A OLEJŮ = Vyživuje a hydratuje pokožku nejen během masáže, po koupeli, ale i po opalování! Receptura byla vytvořena na základě pečlivě vybraných 5 cenných másel a rostlinných olejů, jako je bambucké máslo, mangové máslo, kokosový olej, avokádový a makadamový olej. Tělové máslo intenzivně zvlhčuje, vyhlazuje a zjemňuje pokožku, dodává jí nejdůležitější lipidové složky.

7 OCHRANNÝ BALZÁM NA RTY = Učiněným zázrakem pro vás i vaše děti bude v létě regenerační a posilující lesk na rty s živým kolagenem, který ochrání rty před vysušením, popraskáním a letními opary.

nyní v akci 2+1 ZDARMA, také jako dárek ZDARMA k objednávce nad 2.500 Kč

8 KOLAGENOVÝ MYCÍ GEL = Více účelový gel 5 v 1 ušetří v kufru hodně místa a využije ho celá rodina. Šetrně odstraňuje z pleti všechny zbytky nečistot, nadměrného mazu i voděodolný make-up. A protože neštípe v očích, používat ho s vámi mohou k mytí celého těla i děti (obstál v testu in vitro pro nemluvňata), zejména ke zklidnění přecitlivělé nebo zarudlé pokožky po nadměrném slunění nebo alergiích. Po umytí se pleť neleskne, je zklidněná, svěží, hydratovaná a dýchá čistotou. Ženy ocení i jeho zklidňující a preventivní účinky proti zánětlivým pupínkům při holení, depilaci a epilaci nohou nebo třísel do plavek, muži po holení.

nyní se slevou 25 %, také jako dárek ZDARMA k objednávce nad 5.000 Kč

9 REGENERAČNÍ KRÉM NA NOHY A POPRASKANÉ PATY = V létě dostávají nohy pořádně zabrat, často se potí, otékají, navíc je vystavujeme v otevřené obuvi, kde každá nedokonalost bije do očí. Chůze v rozpáleném písku dokoná své, paty jsou hrubé, často i bolestivě praskají. Dopřejte svým unaveným nohám, zatěžovaným chodidlům a popraskaným patám intenzivní výživu a regeneraci, kterou si zaslouží. Řekněte STOP zrohovatělé pokožce – hedvábně jemná kůže bude vaší odměnou.

nyní se slevou 25 %, také jako dárek ZDARMA k objednávce nad 5.000 Kč

10 AKČNÍ BALÍČEK PRO VLASY VYSTAVENÉ SLUNCI = Na dovolenou si přibalte regenerační a posilující ŠAMPON, který ochrání vlasy před poškozením sluncem a častým koupáním. Nezapomeňte i na VLASOVÉ VYŽIVUJÍCÍ SÉRUM na regeneraci a posílení vlasů a vlasových kořínků. Stačí jen pár kapek před mytím vlasů a ihned pocítíte nečekané osvěžení.  Z dovolené se vrátíte naplněni spokojeností z krásných a vyživených vlasů.

VYBERTE SI JEDEN Z FANTASTICKÝCH DÁRKŮ,
TENTOKRÁT JE Z ČEHO SI VYBÍRAT...

Čím víc nakoupíte, tím krásnější dárek si vyberete.
NÁŠ TIP:  Co třeba spojit svůj nákup s kamarádkou.

Pokud vaše objednávka přesáhne 2.500 Kč (100 EUR)

Vitalizující mléko, zklidňující tonikum, peeling, krém na ruce...

nad 5.000 Kč (200 EUR)

Mycí gel, enzymatický peeling, krém na nohy, balzám po holení...

nad 7.500 Kč (300 EUR)

Dynamické zeštíhlující sérum, CITY krém, zlatá maska...

 

Nezapomeňte si dárek vybrat, až se vám v průběhu objednávky nabídne.
Pokud si nejste jisti, že ho máte v košíku, napište svůj výběr do poznámky.
Výběr dárků je pouze do vyprodání zásob. Dle pravidel dárky dodatečně nezasíláme.

Prohlédnout dárky k objednávce

I nadále jsou v nabídce nejžádanější tříměsíční balíčky

Víte, že i slunce odbourává tělesný kolagen, pokožka rychleji stárne, ztrácí elasticitu, slábnou nám vlasy a stále častěji se objevují první bolesti kloubů. Pokud chcete dosáhnout rychlejší hydratace, omlazení pleti i zlepšení kolagenové kondice, je třeba hydratovat tělo nejen z vnějšku, ale i zevnitř. Tedy pít dostatek vody, a kromě kvalitní stravy bohaté na vitaminy doplňovat do těla živý kolagen v kapslích pro udržení dobré kolagenové kondice.

Invita Skin Beauty CoQ10 a Invita Active
v balení 2+1 za 50 % tj. 150 + 30 kapslí zdarma intenzivní výživa pro udržení krásné a pevné pokožky, pojivových tkání, pružného těla, ohebných kloubů a zdravých vlasů a nehtů. 

 

Sledujte nás na FB a žádné novinky, tipy, zkušenosti, soutěže, akce ani slevové kupony vám neutečou. Podpořte naši snahu, soutěžte a příspěvky lajkujte, sdílejte, komentujte...

PODĚLTE SE O SVÉ LETNÍ ZKUŠENOSTI S ŽIVÝM KOLAGENEM,
KAŽDÝ PŘÍSPĚVEK ODMĚNÍME... 

 

Přejeme krásné dny prozářené sluníčkem a pohodou. 

 

Eva Sojková a Marek Sojka, DiS. ml. ❤

NEZESTÁRNI s.r.o.
Karla Tomana 823 272 04 Kladno 4

Telefon: +420 775 373 379


Tento e-mail je dle zákona obchodní sdělení. Dostáváte ho, protože jste si vytvořili účet,
nebo nakoupili na stránkách www.nezestarni.cz, www.kolagen-inventia.cz.

Copyright © 2023 NEZESTÁRNI s.r.o., všechna práva vyhrazena.

Pravidla soutěží a podmínky získání dárků za nákup zde.

Informace o zpracování vašich osobních údajů naleznete zde.

 

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí. Odhlásit se můžete zde!

Sledujte nás na Facebooku a Instagramu a žádné novinky a akce vám neutečou.

facebook
instagram
 

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.