Nejžhavější novinky ve světě omlazujícího a regeneračního ŽIVÉHO KOLAGENU


  

Milí klienti - přátelé živého kolagenu,
rádi bychom vás  informovali o všech novinkách, které určitě každého z vás potěší :-) 

Rozhodně je z čeho vybírat :  

 U 100% přírodního - čistého, živého kolagenu nové generace (na obličej, tělo, vlasy a nehty) posilují a podporují účinky  BIOAKTIVNÍHO STIMULÁTORU FIBROBLASTOVÝCH BUNĚK TVOŘÍCÍCH KOLAGEN přirozeně obsažené PEPTIDY A ELASTIN. Silný koncentrát, téměř homeopatické dávkování, minimální spotřeba.

♦  PROHLÉDNĚTE SI NOVÉ UNIKÁTNÍ SLOŽENÍ  synergické, bioaktivní kolagenové kosmetiky Triple Helix Formula bez parabenů.

 Nově jsme kolagenovou kosmetiku rozšířili o   ROZJASŇUJÍCÍ a OMLAZUJÍCÍ krém s mimořádnými účinky,

♦dále o ULTRA-ZVLHČUJÍCÍ tělový kolagenový balzám 

a jemný kolagenový mycí gel na dokonalé očištění obličeje Obstál v testu in vitro „Red-Blood-Cell" ve standardu kontroly výrobků pro nemluvňata a je vhodný i pro nejcitlivější pleť.

♦ Milovníkům kolagenového šampónu výrobce INVENTIA splnil přání v podobě další novinky  KOLAGENOVÉHO KONDICIONÉRU.

♦ Muži, kteří rádi používají kolagen po holení, se dočkali dlouho očekávaného kolagenového BALZÁMU PO HOLENÍ s příjemnou vůní pro osobní kouzlo charismatického muže a dokonalý pocit svěžesti a zklidnění.

 
NEJVĚTŠÍ REVOLUCI NÁM VÝROBCE INVENTIA PŘEDSTAVIL V KATEGORII DOPLŇKŮ STRAVY

♦ Nově jsme rozšířili rodinu kolagenových kapslí INVITA SKIN BEAUTY (dříve Colvita) o mimořádně účinnou aktivní péči o klouby, kterou nám tým vědců INVENTIA vyrobil na zakázku. Nová INVITA ACTIVE nové generace obsahuje nejdražší a nejvzácnější lyofilizát kolagenu se žraločí chrupavkou, chondroitinem, glukosaminem, kyselinou boswellovou a kyselinou hyaluronovu. Ne náhodou používá Invitu Active i proslulý ženský volejbalový tým Atom Trefl SopotyBiologicky aktivní látky obsažené v Invitě Active jsou přítomné v kloubních chrupavkách i součástí kloubní synoviální tekutiny. Tato tekutina má 3 hlavní funkce: výživu, udržení pružnosti chrupavky (tlumení nárazů) a snížení tření kloubních chrupavek. Klouby, kloubní chrupavky, pojivové tkáně a kosti tvoří pohybový aparát.
V lidském těle je zhruba 100 kloubů a 200 kostí, které nám umožňují pohyb. Rovněž kůže, (největší orgán našeho těla) která drží naše tělo pohromadě, obsahuje až 70 % kolagenu. Proto je potřeba se o sebe zodpovědně starat, abychom si zachovali dobrou kondici organizmu.

♦ Aby bylo dosaženo maximálních účinků kolagenu a docházelo ke správné podpoře syntézy kolagenu, byl vědci z Inventie navržen další doplněk stravy - biologicky aktivní, levotočivý vitamín C PLUS v kapslích. 2.měsíční dávka obsahuje 4 zcela přírodní, rostlinné zdroje čistého vitamínu C - plody šípkové růže, aceroly, goji (kustovnice čínské) a momordiky. Neobsahuje kyselinu askorbovou vyrobenou syntetickou cestou, ani žádná zahušťovadla a protispékavé látky.


V průběhu letošních tropických veder někteří z vás často volali  na doporuční svého lékaře SOS  poradenskou linku NEZESTÁRNI.CZ  a chtěli urychleně poslat živý kolagen FACE na úlevu od pálení očí ze slunce, sluneční alergii, spálený obličej, někdo dokonce hledal bezpečné řešení pro své děti a jejich ramínka plná bolestivých puchýřků a loupající se kůže.


SAMI JSTE SI NA VLASTNÍ KŮŽI OVĚŘILI, ŽE I TAK SE DÁ použít omlazující a regenerační Přírodní kolagen Inventia® - kosmeceutikum s klinicky ověřenými účinky.

Důležité : V dermatologickém výzkumu byla sledována skupina 30ti osob ve věku od 16 – 81 let, z toho16 zdravých a 14 pacientů kliniky s alergickými i nealergickými dermatózami. U žádné z testovaných osob nebyly pozorovány žádné symptomy nemoci či reakce, ani v místě aplikace, ani v odlehlejších místech. To dokazuje, že 3 testované druhy kolagenu FACE (dříve Platinum), BODY (dříve Silver), Hair & Nails (dříve Graphite) od výrobce INVENTIA nevyvolávají alergické ani toxicko-dráždivé reakce a jsou hypoalergenní.




OFICIÁLNÍ UPOZORNĚNÍ PRO KLIENTY, PRODEJCE A PROVOZOVATELE E-SHOPŮ
Výrobce živého kolagenu INVENTIA® s 13ti letou tradicí se rozhodl koncem roku 2014 DEFINITIVNĚ UKONČIT SPOLUPRÁCI S FIRMOU COLWAY, pro kterou 10 let vyráběl, navrhoval a do sítě MLM dodával unikátní kolagenové výrobky v MODRÉM BALENÍ.

Výňatek z oficiálního prohlášení INVENTIA  z prosince r. 2014: 

“Od této chvíle nemají žádné společnosti COLWAY právo identifikovat se s našimi výrobky. Cítíme povinnost otevřeně upozornit všechny klienty i prodejce, že i nadále kupované přípravky od Colway - včetně „Přírodního kolagenu“ Platinum, Silver a Graphite nebudou pocházet z naší produkce. Toto se týká i doplňku stravy, který jsme dodávali pod obchodním názvem Colvita. Všechny naše výrobky obdržely certifikáty bezpečnosti a byly schváleny k uvedení na trh. Kromě toho je naše společnost chráněna pojistkou odpovědnosti platnou pro celý svět včetně USA a Kanady. Nikdo (s výjimkou společnosti Inventia PT) nemá právo se na tyto skutečnosti odvolávat a registrovat výrobky.“

NEZESTÁRNI.CZ děkuje všem, kteří nás průběžně upozorňovali na pálení očí, alergické reakce, řídkou konzistenci a zhoršenou kvalitu „modrých“ kolagenů, se kterými jste byli léta spokojeni. Laboratorní rozbory vámi zaslaných výrobků opravdu dokázaly, že se NEJEDNALO O PRAVÉ ORIGINÁLNÍ KOLAGENY vyrobené Inventií, i to, že klíčový distributor Inventie – firma Colway - dodával "své vlastní" zboží do prodejní sítě ČR a SR - BEZ VĚDOMÍ VÝROBCE INVENTIA, v jejich balení a “zaštítěni“ jejich certifikáty kvality.

Často nám voláte, jak rozpoznat pravý originální kolagen od INVENTIE. Je to jednoduché – výrobce udělal 2 zásadní změny:

1.) nové názvy:  kolagen na obličej FACE (dříve Platinum), na tělo BODY (dříve Silver), na vlasy a nehty Hair & Nails (dříve Graphite) a kolagenové kapsle Invita Skin Beauty (dříve Colvita)

2.) nové balení :  změna MODRÉHO balení kolagenu za exkluzivní ČERVENO-BÍLO-ZLATOU má i hlubší význam. Červená barva představuje lásku k lidem, bílá barva pravdu a čistotu a zlatá barva nejvyšší kvalitu, ale i ryzí lidské hodnoty.


 
Všechny kolagenové výrobky značky INVENTIA
® zaujímají významné postavení na žebříčku 

světových exkluzivních kosmetických značek díky unikátnímu světovému objevu 
živého kolagenu s neporušenou trojitou šroubovicí.

Proto je na každém z výrobků logo s textem Triple Helix Formula

NATURAL COLLAGEN INVENTIA ANTI-AGE-COLLAGEN-GEL.
 


 

O tom, že PRAVÝ ORIGINÁL - ŽIVÝ KOLAGEN OD INVENTIE je správným řešením pro každý typ pleti svědčí i to, že se stal CELKOVÝM VÍTĚZEM 2013 v kategorii NEJLEPŠÍ ANTI-AGE PŘÍPRAVEK - PROTI STÁRNUTÍ PLETI a získal OCENĚNÍ PLATINUM AWARDS


"Velké množství kolagenu uklidňuje a poskytuje v tomto gelu vše potřebné pro jemnou pleť kolem očí."

 


O "živém" omlazujícím a regeneračním Přírodním kolagenu Inventia®
a kolagenových kapslích Invita se dočtete v těchto časopisech

(kliknutím článek zvětšíte)

Magazín ZDRAVÍ
2015-01

Magazín ZDRAVÍ
2015-02

 

  

Magazín ZDRAVÍ
2015-04

Magazín 
MOJE PSYCHOLOGIE
2015-05


Inventia® založená v roce 2003 je v současné době největším producentem a světovým lídrem v oblasti vývoje, výzkumu a prodeje čistého, živého Přírodního kolagenu Inventia® HIGH BIOTECHNOLOGY- triple helix formula s největším počtem prodaných produktů.

Jen díky vám se nám podařilo znovu vrátit na světový trh nejvyšší kvalitu pravého originálního kolagenu - zajít za hranici nemyslitelného a stát se spouštěčem změn v době, kdy síla moci chtěla přehlušit naše svědomí.  Děkujeme.
 
Eva a Marek Sojkovi    




nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.