NENECHTE SVOJI KRÁSU UVADNOUT - DOPŘEJTE SI ŽIVÝ KOLAGEN - ICE + MOJE rodina a já

Tak jako květina potřebuje ke svému životu vodu, aby neuvadla, tak naše tělo potřebuje ke svému životu kolagen. Je to nejdůležitější bílkovina života a drží naše tělo pohromadě. Bez kolagenu by na světě nikdy nevznikl život a naše tělo ho potřebuje stejně jako vzduch.

"Proto bychom nikdy neměli podcenit množství a kvalitu tělesného kolagenu, který ovlivňuje nejen rychlost stárnutí organizmu, ale ovlivňuje i délku a kvalitu našeho života. Rozhoduje nejen o stavu našich kostí, kloubů a pojivových tkání, hraje i důležitou úlohu v kvalitě našich cév a určování cévního věku. Vypovídá i o biologickém věku celého těla, který se vůbec nemusí shodovat s naším skutečným věkem..." říká Eva Sojková (*1954), zakladatelka poradenského kolagenového centra Wellness klubu NEZESTÁRNI.CZ, která se v rámci zkušebních programů dlouhá léta zabývá účinky různých druhů kolagenů a pro své klienty vyhledává ty nejúčinnější přípravky pro udržení zdraví, krásy a vitality do pozdního věku.

Kolagen bychom neměli vnímat pouze jako přípravek chránící tvář před vráskami, ale vidět ho ve všech souvislostech. Bohužel kolagen nám nebyl dán na vždy. Proto bychom s přibývajícím věkem a stresem rozhodně neměli ponechat stav a kvalitu tělesného kolagenu náhodě.

Nový pojem - hydrát živého kolagenu

Na trhu s kosmetikou a doplňky stravy se vyskytuje kolagen v nejrůznějších podobách. Nejznámější je hydrolyzovaný kolagen. V poslední době se na trhu objevil i nový pojem – hydrát živého kolagenu nové generace, který okouzlil odborný svět anti-age kosmetiky a kolagenových doplňků stravy.

Toto výjimečné kosmeceutikum účinně doplňuje kolagen do těla a dlouhodobě oddaluje přirozené procesy stárnutí. Někteří odborníci ho pro jeho omlazující a regenerační účinky nazývají bílkovinou mládí pro třetí tisíciletí.

ŽIVÝ KOLAGEN NOVÉ GENERACE
s přirozeně obsaženými peptidy a elastinem vznikl po 14letém výzkumu a doslova přepsal historické dějiny tradiční výroby hydrolyzovaných kolagenů, když nastartoval výrobu hydrátu kolagenu technologií Triple Helix Formula.

„Překvapivé výsledky přináší nejen v oblasti krásy, ale i regenerace ", říká významný plastický chirurg a celoživotní sportovec doc. MUDr. Jan Měšťák CSc. 
Hydrát přírodního kolagenu má vědecky potvrzené účinky na rychlost obnovy a kvalitu tvorby vlastního kolagenu v tkáních. Tělo ho přijímá jako látku sobě vlastní, účinně ho doplňuje do těla a dlouhodobě oddaluje přirozené procesy stárnutí. Dokáže obohatit mezibuněčnou tkáň ve všech vrstvách pokožky o cenné aminokyseliny, čímž posiluje aktivitu fibroblastů k znovuobnovení produkce vlastního kolagenu.



Metodou Triple Helix Formula se podařilo vědcům INVENTIA® posunout hydrát nativního přírodního kolagenu mezi špičku v segmentu anti-age přípravků.

Tajemství - Triple Helix Formula

Tajemství mladistvé pleti, pružného a pevného těla i pojivových tkání, ohebných kloubů, ale i krásných vlasů a odolných nehtů spočívá ve speciální technologii výroby – Triple Helix Formula, která umožňuje, aby si čistý, nativní kolagenový gel zachovával i léta po uložení do skleněné lahvičky biologickou aktivitu a živou strukturu trojité šroubovice.

Minutová anti-age péče s živým kolagenem nebyla nikdy tak jednoduchá

Omlazující a regenerační Přírodní kolagen Inventia® FACE na obličej s klinicky ověřenými účinky se nanáší na vlhkou pleť vždy před použitím vlastní kosmetiky nebo make-upu, proto se nemusíte vzdát své oblíbené kosmetické značky.

Čistý, 100% přírodní, hypoalergenní, biologicky aktivní kolagen s přirozeně obsaženými peptidy a elastinem prokazatelně ovlivňuje buněčnou obnovu a regeneraci kolagenu v tkáních.

Viditelně zvyšuje hydrataci, oživuje, regeneruje, rozjasňuje a přirozeně omlazuje pleť, vyhlazuje ji a vypíná, obnovuje elasticitu, redukuje vrásky a předchází vzniku nových. Je určený k omlazení a zpevnění kontur obličeje, krku, podbradku a dekoltu, na ochabující oční víčka a jemnou kůži kolem očí a úst.

Je vhodný k ošetření všech typů pleti – mladé, zralé, unavené, stárnoucí, stresované, suché, ale i problematické a citlivé. Neobsahuje parabeny ani jiné konzervanty, je vhodný i pro alergiky. V nabídce 50, 100 a 200 ml.

Pro svoji čistotu a silné omlazující a regenerační účinky je vhodný i pro estetickou péči o zhojené jizvy při regeneraci pokožky po různých zákrocích. Jizvy netáhnou, jsou pružné a elastické, mnohem rychleji se upravuje jejich pigmentace, jizva je úzká a esteticky přijatelná. Pokud máme dostatečné množství systémového kolagenu, nastartují se v těle mnohem účinněji samoregenerační procesy. Tato schopnost klesá nejen s přibývajícím věkem, ale i vlivem stresu, nemoci, únavy, kouření apod...

Pokud jste se rozhodli pro jakýkoliv plastický nebo estetický zákrok, cca 2 měsíce před plánovaným termínem si udělejte intenzivní kolagenovou kúru a kolagenový gel si nanášejte 2 denně na obličej, krk a dekolt ještě před použitím vlastní kosmetiky. Živý kolagen výrazně redukuje vrásky a dlouhodobě předchází vzniku nových, tak si výsledný efekt zákroku několikanásobně prodloužíte, navíc dostanete tělo rychleji do kolagenové kondice.

Pokud nechcete nechat nic náhodě, stimulační procesy omlazení a regenerace podpořte vnitřním používáním doplňku stravy - kolagenových kapslí řady INVITA

INVITA SKIN BEAUTY plus CoQ10 – nově téměř o 100% více hydrátu lyofilizovaného kolagenu s vitaminem E a koenzymem Q10. 100 % přírodní, širokospektrální buněčný aktivátor pro udržení krásné a pevné pokožky, pojivových tkání, pružného těla i kloubů a zdravých a odolných vlasů i nehtů. Dodává buňkám, které mají za úkol tvořit a regenerovat tělesný kolagen nejdůležitější peptidy, volné aminokyseliny a hydroxylové aminokyseliny, zejména hydroxyprolin a hydroxylysin.

INVITA ACTIVE je aktivní podpora pro klouby, vazy a šlachy k udržení dobré kondice. Lyofilizovaný hydrát kolagenu typu II je obohacený o žraločí chrupavku, chondroitin, glukosamin, kyselinu boswellovou a kyselinu hyaluronovou. Biologicky aktivní látky obsažené v Invitě Active jsou přítomné v kloubních chrupavkách a jsou i součástí kloubní synoviální tekutiny.

S živým kolagenem od Nezestárni.cz se dá důstojně stárnout do krásy a kondice a nenechat svoji krásu ani tělo předčasně uvadnout. Důležité je vědět, že nikdy není pozdě začít, protože vždycky je lepší začít pozdě než později a později než nikdy. Je to investice do budoucnosti, která se určitě vyplatí.

ČLÁNEK O ŽIVÉM KOLAGENU OD NEZESTÁRNI.CZ VYŠEL I V MNOHA DALŠÍCH ČASOPISECH např.


nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.