Vaše recenze, zkušenosti a příběhy s živým kolagenem

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte :-)

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů. Chcete-li přidat váš příspěvek a podělit se s ostaními o vaši zkušenost prosíme .
stránka:
Alena K.
Ověřený zákazník
č.301 Jsem spokojená se všemi produkty:-)

Vážení Sojkovi, děkuji Vám za Vaší trpělivost a profesionální přístup i prodeji Vašich produktů s živým kolagenem, které jsou opravdu vynikající. Nevím, který bych ohodnotila jako nejlepší, jelikož jsem spokojená se vším. Velice si pochvaluji hypoalergenní mycí kolagenový gel, jelikož je jemný a hloubkově čistí pokožku, která je po aplikaci krásně hladká. Též jsem nadchla pro Vaše produkty i svého manžela, který celý život o svou pleť nepečoval. Na tvářích blízko nosu měl vyrážku a nyní po aplikaci živého kolagenu Face se mu zcela ztratila. Vaše výrobky jsou nejen velice příjemné, ale především léčivé. Vrásky a jizvičky na pleti se zcela ztrácí!!!! Po aplikaci se cítím příjemně osvěžená. S kolageny jsem tak moc spokojená, že jsem se stala Vaší věrnou zákaznicí!!! Přeji Vám mnoho zdaru ve Vaší práci a mnoho dalších spokojených zákazníků. Alena

Petr. Š.
Ověřený zákazník
č.300 Výsledky byly nečekané

Regenerační krém nohy a popraskané paty s živým kolagenem jsem dostal jako dárek od svého kamaráda motorkáře se slovy - s tím si maž nohy každý den, je to "zabiják kyseliny máselné"... Každý motorkář ví, jak trpí nohy v uzavřených motorkářských botách, i jak trpí okolí, když si boty sundáme. Krém byl na unavené nohy jak balzám, cca po 14 dnech se mě začaly zacelovat popraskasné paty a největší bonus - moje nohy nebyly tolik cítit, tehdy jsem pochopil, co to je "zabiják kyseliny máselné". A mezi námi, krém začala používat i moje manželka, která používá i kolagen Face a sprej živou vodu :-) Petr

Jana B.
Ověřený zákazník
č.299 Živý kolagen Face a noční krém- moje TOP

Za svůj život jsem vyzkoušela hodně kosmetických značek, ale s nevalným výsledkem. Nakonec jsem narazila na stránky NEZESTÁRNI.CZ a ihned jsem si objednala živý kolagen Face. Během 3 týdnů byla moje pleť krásně vypnutá, projasněná, mnohem pevnější a na pohled mladistvá. Paní Sojková mě poradila, abych si ještě po kolagenu nanášela na obličej, krk a dekolt noční kolagenový krém a pravidelně si s ním dělala masáže obličeje. Jedním slovem se s mojí pletí stal zázrak. U této kosmetiky už zůstanu a samozřejmě ji doporučuji i svým kamarádkám a kolegyním v práci. Jana

Inka D.
Ověřený zákazník
č.298 Měním názor na své původní hodnocení

Chtěla bych změnit své původní hodnocení živého kolagenu. Používám jej už přes měsíc a zmizely mi drobné vrásky na čele a kolem očí, je tedy nejen osvěžující, ale i léčebný, ovšem jsem již starší žena, takže potřebuji i delší čas na "rekonstrukci" a i ty hlubší vrásky se stávají mělčími. Myslím, že výsledky jsou velmi dobré a ráda bych časem kromě toho, že si to budu objednávat pro sebe obdarovala i své příbuzné např. na Vánoce.

Jana.K
Ověřený zákazník
č.297 Na  svůj věk (76) nevypadám, kolikrát musím ´´použít občanku´´

Paní Sojková, vždy jsem s objednaným zbožím spokojená, proto u vás stále objednávám a budu objednávat :-) Vaše výrobky ráda propaguji mezi kamarádkami. Když mi do zásilky vložíte třeba katalogy, vždy je rozdávám a chválím, jak jste příjemní a spolehliví. Posílám svoji fotku z Chorvatska,tady mi je 74let (dnes 76), jen abyste viděla, jak mi  pomáháte. Na  svůj věk nevypadám, kolikrát musím "použít občanku"..,jsem ráda-to je jasné....chodím do Sokola, třikrát za týden hraji badminton a jsem atlet.rozhodčí.Jestli chcete použít moji fotku,tak klidně.Přeji vše NEJ,hodně zdraví a dál budu používat - živý kolagen FACE - Natural Collagen. Přeji hodně zájemců,spokojenost a pevné zdraví!!! JanaK

 
Martina H.
Ověřený zákazník
č.296 Príbeh - živý kolagén a kožné problémy

Po 40tke som mala vážne kožné problémy s pleťou, vyskúšala som všetko možné, kozmetika z lekárne, prípravky od kožnej lekárky, bez výsledku, Váš živý Přírodní kolagen Face kolagenový sprej na tvár (samozrejme + denný a nočný krém), mi za pár dní dali pleť do poriadku. Koncom augusta sa mi minuli, bála som sa cez tie horúčavy objednávať živý kolagen, ale riskla som to, nakoľko sa mi znovu začala zhoršovať pleť. Zostala som šokovaná ako prišiel balíček zabalený. Kozmetika bola v polystyréne + chladiaca náplň.Veľká vďaka pani Sojková, som veľmi rada, že ešte sú na svete podnikatelia, ktorým skutočne záleží na zákazníkoch a nechcú za každú cenu len zarobiť :-) Martina

Eva Sojková
Ověřený zákazník
č.295 NOVINKA Invita Hair & Nails Beauty - VÝSLEDKY TESTOVÁNÍ
"Dnes 25.5. je mi velkou ctí, že Vám mohu představit nový produkt na posílení a obnovu oslabených a stresovaných vlasů. Věřím, že s ním budete spokojeni přinejmenším tak jako já. Zde si můžete přečíst můj příběh... není zrovna veselý, ale o to více Vás může přesvědčit o tom, jak nová INVITA .... funguje." S láskou Eva Sojková *1954, zakladatelka poradenského kolagenového centra WELLNESS KLUBU NEZESTÁRNI.CZ, která se v rámci zkušebních programů více než 30 let zabývá účinky různých druhů kolagenů.
Stanislava S.
Ověřený zákazník
č.294 Velká spokojenost s produkty

Se všemi výrobky jsem nadmíru spokojená, postupně si pořizuju všechny výrobky z nabídky kosmetiky a k nim se zas vracím, nejvíc k živému kolagenu na obličej FACE a na tělo BODY, to je úplný zázrak - základ v boji o mladší vzhled mého já. Nemohu si vynachválit i krém na ruce, elixír na oční okolí, oční sérum s vitamínem A+E a ultra-zvlhčující balzám na tělo. Mám v plánu si pořídit i doplněk stravy Invita Active.

Michaela W.
Ověřený zákazník
č.293 Děkuji za úžasné produkty

"Chtěla bych touto cestou velice poděkovat za úžasné produkty, milý a vstřícný přístup a spoustu užitečných informací, které jsem se na e-shopu dozvěděla, jak ze článků, tak z recenzí ostatních zákazníků. Osobně jsem s produkty opravdu moc spokojená a už jsem je doporučila několika kamarádkám! Každá, která kosmetiku vyzkoušela, se chystá na vlastní objednávku! Konkrétně rozhodně doporučuji produkty Živý kolagen Face, SOS sérum živý kolagen s vitamínem A + E, Živá voda - hydratační sprej a Rozjasňující sérum s vitamínem C. Naprosto úžasná je také vlasová kosmetika! Rozdíl v péči mezi běžnými produkty, které jsem dříve používala, je určitě znát a rozhodně se k dřívější péči už vracet nebudu. Kosmetika je jedna z věcí, kdy se kvalita opravdu vyplatí. Změna je patrná na první dotek, již od prvních dní používání, a na první pohled také. Moc a moc děkuji!" Míša W.

Hana J.
Ověřený zákazník
č.292 Děkuji za krásnou pleť, díky Vaší kosmetice zraji do krásy

Krásný den přeji do Nezestárni, chtěla bych Vám moc poděkovat za Vaše produkty. Je mi 71 let a díky Vaší kosmetice zraji do krásy. Všimla jsem si toho nejen já, ale i okolí, které mi plet chválí. A jakým produktům vděčím za tak krásnou pleť!? Musím vyzdvihnout úžasný mycí hypoalergenní gel, který je naprostá jednička v čištění pleti. Dále nanáším živý kolagen FACE, péči dokončím denním nebo nočním krémem a nikdy nevynechám elixír na oční okolí. Už teď se těším, jak vyzkouším Vaši Bublinkovou masku a kolagen s Dračí krví. Mějte se moc krásně, Vaše věrná zákaznice Hana J.

Iva K.
Ověřený zákazník
č.291 Užasné produkty s živým kolagenem, jeden lepší než druhý

Vážená paní Evo a Marku Sojkovi, z vašeho NEZESTÁRNI jsem vyzkoušela už mnoho produktů, INVITA SKIN BEAUTY plus koenzym Q10 -  Intenzivní kolagenovou kůru, nejlepší je s kombinací živého kolagenu FACE, ten mimochodem patří mezi mé nejoblíbenější. Už si to bez něho ani neumím představit. používám ho již od r. 2013 což mluví za vše. Objednávám živý kolagen FACE na mé doporučení i kamarádkám. Vyzkoušela jsem i živý kolagen Inventia HAIR & NAILS - na VLASY a NEHTY - také výborný a kolagen BODY - na TĚLO. Dále velká spokojenost s denním krémem na pleť i krémem na ruce, V létě je osvěžující a vyživující na pleť Živá voda kolagenový sprej. Šampon a kondicionér na vlasy, kterým dodává výživu. Velice jsem si oblíbila také Rozjasňující sérum s vitaminem C a živým kolagenem, jelikož už jsem ve věku kdy se na pleti objevuje větší pigmentace, navíc pleť rozzáří a zpevní. Také DRAČÍ KREV - ANTI-AGE SÉRUM 2v1 s tímto produktem jsem také velice spokojená, pro zralou pleť - vynikající. Mám vyzkoušeno Elixír na tvář a dekolt. Dále zeštíhlující a zpevňující balzám na tělo. Tady musím napsat, škoda jen že ho není víc. Na tělo se brzy spotřebuje. Koupila jsem i Vitamín D3 výborný doplněk stravy a kolagenový balzám na rty, který se vejde do každé kabelky. Jako dárek pro manžela jsem také koupila balzám po holení, s kterým byl velice spokojen, pleť je vyživená, vláčná a stačí malé množství. Do budoucna mám v plánu vyzkoušet i další zajímavé produkty např. bublinkovou masku s aktivním kyslíkem, nebo zlatou masku s živým kolagenem a kyselinou hyaluronovou. Milá paní Sojková jsem vaší stálou zákaznicí a doufám že ještě dlouho budu. Moc vám děkuji za kvalitní a přírodní produkty, které nám, hlavně ženám dodáváte. Abychom byly krásné a zdravé. Přeji vám oběma mnoho úspěchů a pevné zdraví. Vaše věrná zákaznice Iva K.

Erika C.
Ověřený zákazník
č.290 Stále se k produktum vracím, pomáhají ke krásné pleti i kloubům bez bolesti

Dobrý den, produkty z NEZESTARNI s živým kolagenem používáme od r.2015 a stále se k nim vracíme.Vyzkoušely jsme se sestrou, maminkou i kamarádkami snad vše v nabídce.Výrobky pomáhají ke krásné pleti, nyní oceňuji i tabletky na klouby Invita Active , ke kterým se vracím opakovaně. Komunikace s p.Sojkovou úžasná.Děkuji:) S pozdravem Erika Č.

stránka:

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.