Hypoalergenní MYCÍ GEL na obličej s živým kolagenem

Odhalte tajemství dokonalé čistoty pleti a ulevte jí od všech nánosů a nečistot. Velmi jemný mycí kolagenový gel na obličej, krk a dekolt je vhodný pro velmi šetrné a dokonalé mytí všech typu pleti.
Více informací
669 Kč
Varianta zboží:
250 ml
-+
Dostupnost:
skladem ihned k odběru

Termín dodání:
1-3 pracovní dny

Chcete nakupovat se slevou? Přihlašte se nebo se nově zaregistrujte.
Pro tuto položku, nejsou žádné množstevní slevy.
Ukázka z našich recenzí
Mám velmi dobrou zkušenost s Živým kolagenem FACE, hypoalergenním mycím gelem,denním a nočním krémem, Živou vodou, používám je denně, výborný je i krém na ruce.Také je velmi dobrý Dračí kolagen. Uvítala bych ...

Pravidla hodnocení produktů

  • Popis
  • Aktivní složky
  • Způsob použití
  • Recenze (8)
  • Související zboží

COLLAGEN FACIAL WASHING GEL - KOLAGENOVÝ MYCÍ GEL NA OBLIČEJ 250 ml - hypoalergenní (obstál v testu in vitro pro nemluvňata) - Triple Helix Formula


Odhalte tajemství dokonalé čistoty pleti a ulevte jí od všech nánosů a nečistot. Příjemný pocit bude tou nejlepší odměnou.

Speciální, velmi jemný mycí kolagenový gel na obličej, krk a dekolt je vhodný pro velmi šetrné a dokonalé mytí všech typu ženské a mužské pokožky. Lze ho používat i na mytí citlivé pokožky obličeje a těla, při akné, atopickém ekzému a u nejcitlivější pokožky malých dětí. Neobsahuje mycí látky ze skupiny SLS a splňuje i nejpřísnější kritéria testů in vitro „Red-Blood-Cell" na výrobu kojenecké kosmetiky. Čistí, zklidňuje a zjemňuje citlivou, unavenou a podrážděnou pleť, navrací jí pružnost, svěžest a zdravý vzhled. Šetrně odstraňuje z pleti všechny zbytky nečistot, voděodolného make-upu i nadměrného mazu.

Speciálně vybrané, velmi jemné mycí substance s omlazujícím a regeneračním Přírodním kolagenem Inventia®, glycerínem, panthenolem a výtažky z aloe a z ovoce noni obnovují hydrolipidový plášť pokožky, zaručují jí optimální výživu a zamezují podráždění i velmi citlivé a problematické pleti. Urychlují regeneraci pokožky a redukují tvorbu kožního mazu. Účinně odstraňují nečistoty usazené v pórech a přispívají k jejich zjemnění.

Po umytí se pleť neleskne, je zklidněná, svěží, hydratovaná, hedvábně hladká a dýchá čistotou. Je dokonale připravená na další kosmetickou péči. Mycí anti-age kolagenový gel je určen i pro profesionální použití v kosmetických salonech i dermatologických poradnách. Receptura bez parabenů.

 

Účinky

  • zanechává pocit svěžesti a dokonalé čistoty
  • pleť se neleskne, je hedvábně hladká, svěží, čistá a vyživená
  • pleť je zklidněná a působí zdravějším dojmem
  • testy dokázaly prokazatelné zjemnění a vyhlazení pokožky, hydrataci kůže a podporu regeneračních a antioxidačních procesů
  • dokonale připravuje pleť na následné použití kolagenu

Způsob použití

Na navlhčený kosmetický tampón nebo houbičku naneste malé množství gelu a na pleti ho krouživými pohyby napěňte. Po umytí gel důkladně opláchněte čistou vodou, neutírejte a naneste kolagen Face.

 

Doporučení NEZESTÁRNI.CZ

Lze použít i na mytí pokožky celého těla, která je přecitlivělá na běžné mycí přípravky, na šetrné mytí zarudlé pokožky po nadměrném slunění, rovněž na umytí pokožky před depilací nebo holením. Po umytí naneste živý Přírodní kolagen Inventia® FACE – na obličej, případně kolagen BODY – na tělo.

 

Aktivní složky

Kolagen – je nejdůležitější stavební bílkovina lidského těla a pojivových tkání. Tvoří cca 30% všech proteinů v lidském těle, v kůži je to pak až 70% všech bílkovin. Kolagen spolu s elastinem vytváří ve škáře elastickou síťku, která dodává pokožce pružnost a pevnost a je oporou pro fibroblasty. Kromě toho také kolagen velmi dobře váže vodu a tím zajišťuje správnou hydrataci pokožky, pružnost a elasticitu pokožky, rovněž přispívá k pružnosti kloubů, vazů, pokožky, vlasů a nehtů. Kolagen povzbuzuje proces regenerace, hydratuje, zpevňuje a do hloubky regeneruje pokožku. S přibývajícím věkem se snižuje množství kolagenu v těle, čímž se snižuje kondice naší pojivové tkáně, která určuje biologický věk člověka. ANTI-AGE KOLAGEN obsažený v kolagenovém produktu Inventia představuje světový objev extrakce přírodního kolagenu z rybích kůží do podoby hydrátu čistého tropokolagenu – autorského „živého“ přírodního, biologicky aktivního kolagenu třetího řádu – triple helix formula se zachováním trojspirální bílkovinné šroubovice, která je charakteristická pouze pro živé organizmy. Produkty rozpadu kolagenu třetího řádu stimulují aktivitu fibroblastů k procesu kolagenogeneze, čímž regenerují, zvlhčují a zpevňují pokožku.

D-panhtenol – biologicky aktivní prekurzor vitamínu B5 (kyseliny pantothenové) se vyskytuje ve všech živých tkáních. Velmi dobře váže vlhkost v pokožce. Zjemňuje následky podráždění kůže a alergické stavy. Vyživuje a oživuje pleť a působí tak proti vzniku vrásek, což přispívá k zachování mladistvého vzhledu.

Výtažek z aloe – díky svému velmi bohatému složení (např. polysacharidy, aminokyseliny, minerální soli, vitamíny a organické kyseliny) pokožku vyhlazuje, zpevňuje, regeneruje a hydratuje. Podporuje růst a obnovu pokožky a urychluje proces hojení (poranění pokožky, vředy, spáleniny, omrzliny, napomáhá hojení vnitřních i vnějších poranění). Kromě toho aloe vera také pomáhá udržet optimální bakteriální flóru i hladinu pH pokožky. Dužina aloe vera obsahuje kyselinu hyaluronovou, která v lidské pokožce plní úlohu mezibuněčného rezervoáru vody.

Výtažek z plodů Noni –  „krále ovoce“ - tento stálezelený keř, vysoký od 3 do 7 metrů, má velké, tmavě zelené, lesklé listy. Keře Noni jsou velmi odolné, imunní vůči nemocem a dožívají se vysokého věku. Již více než 2000 let se používají v lékařství a kosmetice. Noni bylo odjakživa považováno za všelék, který léčí, zkrášluje, dodává energii a zlepšuje náladu. Noni se využívá i v současné kosmetologii – chrání buňky pokožky před negativním působením vnějších vlivů, stimuluje dělení keratinocytů a zdvojnásobuje intenzitu buněčného dýchání. Tím pokožce dodává energii a vitalitu.

Glycerín – přirozeně chrání pokožku tím, že proniká do mezibuněčných prostor, kde na sebe váže vodu potřebnou k zachování optimální hydratace pokožky. Má výrazné zklidňující účinky a účinně zvlhčuje příliš suchou pokožku se sklony k tvrdnutí. Pokožku také vyhlazuje, navrací jí pružnost a reguluje její regenerační procesy. Glycerín působí dlouhodobě, proniká do hlubších míst rohové vrstvy pokožky a po zhruba 24h tam upravuje vlhkost. Glycerín také pomáhá zlepšovat funkčnost kožních lipidů.

Složení - ingredients (INCI)

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Acrylates/ Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Glycerin, Capryl/Capramidopropyl Betaine, Methyl Gluceth-10, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-39,Panthenol, Soluble Collagen hydrate, Gluconolactone,Sodium Benzoate, Aloes (Aloe Barbadensis) Extract, Morinda Citrifolia Fruit Extract, Propylene Glycol, Parfum.

INVENTIA® je držitelem těchto certifikátů:

ISO 9001:2015 - Bezpečnost kvality (Quality Management System)
ISO 22716:2007 - Správná výrobní praxe GMP (Good Manufacturing Practices for the Cosmetic Industry)
ISO 22000:2018 - Bezpečnost potravin (Food Safety Management System)

 

 

Na tento výrobek poskytuje NEZESTÁRNI.CZ garanci původu.
Jedná se o pravý, originální, značkový produkt INVENTIA PT.

Nakupujete přímo od dovozce.

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte. :-)
Recenze pro -

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů.

.
MUDr. Marie N.
Ověřený zákazník

RECENZE: Inventia Hypoalergenní MYCÍ GEL na obličej s živým kolagenem

Kosmetika s kolagenem

Mám velmi dobrou zkušenost s Živým kolagenem FACE, hypoalergenním mycím gelem,denním a nočním krémem, Živou vodou, používám je denně, výborný je i krém na ruce.Také je velmi dobrý Dračí kolagen. Uvítala bych ale i malé cestovní balení těchto výrobků, abych při cestování na týden až 10 dní nemusela s sebou vozit tato velká balení.

Jarka J.
Ověřený zákazník

RECENZE: Inventia Hypoalergenní MYCÍ GEL na obličej s živým kolagenem

super produkty

Ve vašem e-shopu jsem zakoupila živý kolagenem na obličej - FACE, krém na ruce , mycí gel na obličej a kolagenové kapsle Invita Skin Beauty-ty mi vyléčili zánět šlach na ruce. Krém na ruce je absulotne nejlepší co jsem kdy měla a sérum na pleť bylo třešničkou na dortu. Jediná nevýhoda je cena. Tuhle péči si bohužel nemohu dovolit pravidelně. S přátelským pozdravem Jarka J.

R.S.
Ověřený zákazník

RECENZE: Inventia Hypoalergenní MYCÍ GEL na obličej s živým kolagenem

Neskutečně se mně zlepšila pleť a nevšimla jsem si toho jenom já

Dobrý den,
z Vašeho sortimentu mě nejvíce zaujal živý kolagen Face a mycí gel na obličej rovněž s kolagenem. Tuto kombinaci jsem si koupila již několikrát a od první aplikace jsem si oba produkty zamilovala. A co víc, neskutečně se mně zlepšila pleť a nevšimla jsem si toho jenom já, ale i moje okolí.
Takže tyto dvě věci hodnotím 10 z 10. Z Vaší nové nabídky bych preferovala bublinkovou masku s aktivním kyslíkem, a to proto, že jak píšete, při její aplikaci se člověk může příjemně pobavit a ještě vypadat super. S pozdravem a přáním hezkého dne R.S.

Denisa B.
Ověřený zákazník

RECENZE: Inventia Hypoalergenní MYCÍ GEL na obličej s živým kolagenem

Zázračný kolagen - jsem opravdu bez výhrad spokojená

Moc bych chtěla poděkovat paní Evě za seriozní jednání a perfektní péči o své klientky. Kolagen Face používám asi 5 měsíců včetně krémů a mycího gelu. Plet mám opravdu krásnou , že i má vlastní maminka mě podezřívala z faceliftu :-) Prý není možné abych neměla jedinou vrásku. Jsem nadšená. Opravdu to funguje . Zatím ,jsou tyto produkty jedinými se kterými jsem opravdu bez výhrad spokojená. Předtím jsem jen platila a efekt žádný. Ještě jednou moc děkuji vaše vděčná klientka D.

Odpověď:

Moc děkuji, nemám slov. Zřejmě Vaše tělo mělo opravdu velký deficit kolagenu. Možná to je pro Vás i tip na dárek pro maminku. I pro mě je živý kolagen KLÍČEM ke ZPOMALENÍ STÁRNUTÍ :-)
Eva Sojková - Wellness klub NEZESTÁRNI.CZ



Koťátko
Ověřený zákazník

RECENZE: Inventia Hypoalergenní MYCÍ GEL na obličej s živým kolagenem

Musím jen souhlasit s paní Monikou.

Balzám po holení opravdu krásně a slastně voní
Musím jen souhlasit s paní Monikou. Kolagenový balzám po holení jsem koupila svému příteli i s mycím gelem na obličej a s kolagenem Face. Je spokojený, pleť se mu hodně vylepšila, je taková čistá a svěží. Je jako sametový, voňavý plišáček. Balzám opravdu krásně a slastně voní. Když si k němu poprvé přivoněl, měl z něj obrovskou radost a pochválil mě , že jsem se mu strefila do vůně. Již druhý rok používá parfém od Paco Rabane 1 Million a říká, že to je hodně podobné.

Odpověď:

Určitě máte pravdu, sám jsem začal balzám po holení používat, pleť je po něm příjemně hebká, sametová a svěží (tedy když se oholím). A klobouk dolů „Koťátko“ před Vaší přítelem. Balzám je opravdu inspirovaný vůní 1 milion. Inventia si dala opravdu záležet na kvalitě a nepodcenila ani vůni. Proto balzám u žen evokuje sexy, přitažlivou a neodolatelnou vůni charismatické může a určitě bude vítaným dárkem ke každé příležitosti.
Marek Sojka, DiS. ml. - Nezestárni.cz



Pavlína

Inventia Kolagenový MYCÍ GEL na obličej - hypoalergenní (obstál v testu in vitro pro nemluvňata)
Mycí gel

- Mycí gel mi naprosto vyhovuje. Používám na odlíčení obličeje, krásně pění, nevysušuje a hlavně neštípe do očí. Stačí jen malinko gelu, takže dlouho vydrží
Vlaďka Vyk.

Inventia Kolagenový MYCÍ GEL na obličej - 250 ml - hypoalergenní (obstál v testu in vitro pro nemluvňata) - Triple Helix Formula
Po ošetření kolagenem Face jsem nejvíce cítila úlevu v očích, přestaly pálit a svědět a pleť byla úžasná.

- Vážená paní Sojková,
chci se podělit o první zkušenost s kolagenovou kosmetikou od Inventie, kterou jsem měla v kosmetickém salonu v Luhačovicích u pí. Stružkové. Pí. Stružková mě podrobně informovala jak živý kolagen a kosmetiku používat. Po ošetření kolagenem Face jsem nejvíce cítila úlevu v očích, přestaly pálit a svědět a pleť byla úžasná. Proto jsem se zaregistrovala a udělala hned první objednávku kolagenových výrobků se slevou. Věřím, že udělám s kolagenem další pokroky na mém těle, ale i duši.
Přeji Vám radostné dny. Vlaďka Frýdek Místek
Eva Tomrlová (36 let)

Inventia Kolagenový MYCÍ GEL na obličej - 250 ml - hypoalergenní (obstál v testu in vitro pro nemluvňata) - Triple Helix Formula
Moje zkušenost s používáním kolagenu a kolagenové kosmetiky

- Milá paní Sojková,
velmi děkuji za vyřízení objednávky, vše bylo doručeno rychle a v naprostém pořádku. Děkuji také za přiložení vzorku mycího gelu, je úžasně jemný a navíc nádherně voní. Přiznám se, že jsem zvažovala jeho objednání. Teď, když ho mám vyzkoušený, tak není co řešit. Mám velmi citlivou pleť a jak říkávala moje babička: není čas na hrdinství... Je to další přípravek, který je jako stvořený pro moji pleť, velmi ráda si ho v rámci příští objednávky zakoupím. Dále také velmi děkuji za přiložený dárek - růžový kamínek. Bohužel se v této oblasti příliš nevyznám, až budete mít chvilku, mohla byste mi, prosím, napsat, o jaký kámen se jedná? Velmi děkuji.
Děkuji Vám také za Váš milý telefonát. Velmi mne potěšil a vážím si toho, že jste mi osobně zavolala a věnovala mi několik minut Vašeho času.

Níže zasílám svoji osobní zkušenost s používáním kolagenové kosmetiky INVENTIA.
Přeji Vám hezké dny a mějte se krásně!
Kolagenové vitalizující mléko INVENTIA -stejně jako přírodní kolagen FACE a BODY, uklidňující TONIKUM a denní a noční krém - jsem na internetu objevila víceméně náhodně, v době, kdy jsem byla těhotná a měla jsem velké problémy s pletí. Přiznám se, že i po přečtení několika recenzí a zkušeností ostatních uživatelů s používáním živého kolagenu jsem byla spíše skeptická a váhala jsem i kvůli vyšší ceně přípravků. Předesílám, že mám VELMI citlivou pleť a naprostá většina obličejové i tělové kosmetiky, kterou jsem dosud vyzkoušela (jak v lékárenské, tak i 100% přírodní bio kvalitě), je pro mne nevhodná, dříve či později se objevily alergické reakce v podobě zarudnutí, svědění, nepříjemného pnutí, pálení, ekzémů, vyrážek atd. doprovázené pocitem zoufalství a opět zbytečně vyhozených peněz.
Ponechám-li stranou naprosto profesionální a zároveň velmi lidský přístup paní Sojkové, který doprovázel vyřízení mojí první objednávky, bylo mi v podstatě po několika málo dnech používání kolagenového mléka i dalších přípravků jasné, že jsem KONEČNĚ našla svoji kosmetiku. Kolagen používám od roku 2014 a dosud jsem nezaznamenala jedinou alergickou nebo jakkoliv nepříjemnou reakci, a to ani při odličování a celkovém čištění pleti. Kromě kolagenu jako takového, který je skutečně zázračný, jsem opravdu vděčná za kolagenové mléko, které je nedílnou součástí každé mojí objednávky. Používám ho každý večer i ráno při čištění pleti, dokonce i při odličování očí, které mám opravdu hodně citlivé. Nejen, že mléko je velmi jemné i na oční okolí, ale alespoň pro mne je to skutečně první přípravek, který dokonale a přitom velmi šetrně odstraní z očí řasenku. Navíc má i krásně chladivý a osvěžující účinek, který mi pomáhá utlumit výrazné kruhy pod očima, na které trpím již od dětství.
Po ročním používání kolagenu nemohu jinak, než se připojit k dalším nadšeným a spokojeným uživatelům a uživatelkám kolagenové kosmetiky.
A perlička na závěr: Nedávno jsem po více jak půl roce navštívila svoji kosmetičku. Dostavila jsem se po víceméně probdělé noci s miminkem v 7.00 hodin ráno, bez jakékoliv stopy dekorativní kosmetiky, obličej jsem měla ošetřený pouze mlékem, tonikem a kolagenem. A moje kosmetička mne uvítala slovy: "Tedy, vám to ale sluší. Vy jste s tím miminkem úplně omládla. Vy máte pleť jako holčička." To mne docela pobavilo, tak jsem hned šla s pravdou ven a řekla jí, že jen miminkem to nebude:-) Ale musím přiznat, že jako věčně nevyspalou a často unavenou maminku tří malých dětí mne to opravdu potěšilo a i dodalo sebevědomí.

Aktivní složky

Kolagen – je nejdůležitější stavební bílkovina lidského těla a pojivových tkání. Tvoří cca 30% všech proteinů v lidském těle, v kůži je to pak až 70% všech bílkovin. Kolagen spolu s elastinem vytváří ve škáře elastickou síťku, která dodává pokožce pružnost a pevnost a je oporou pro fibroblasty. Kromě toho také kolagen velmi dobře váže vodu a tím zajišťuje správnou hydrataci pokožky, pružnost a elasticitu pokožky, rovněž přispívá k pružnosti kloubů, vazů, pokožky, vlasů a nehtů. Kolagen povzbuzuje proces regenerace, hydratuje, zpevňuje a do hloubky regeneruje pokožku. S přibývajícím věkem se snižuje množství kolagenu v těle, čímž se snižuje kondice naší pojivové tkáně, která určuje biologický věk člověka. ANTI-AGE KOLAGEN obsažený v kolagenovém produktu Inventia představuje světový objev extrakce přírodního kolagenu z rybích kůží do podoby hydrátu čistého tropokolagenu – autorského „živého“ přírodního, biologicky aktivního kolagenu třetího řádu – triple helix formula se zachováním trojspirální bílkovinné šroubovice, která je charakteristická pouze pro živé organizmy. Produkty rozpadu kolagenu třetího řádu stimulují aktivitu fibroblastů k procesu kolagenogeneze, čímž regenerují, zvlhčují a zpevňují pokožku.

D-panhtenol – biologicky aktivní prekurzor vitamínu B5 (kyseliny pantothenové) se vyskytuje ve všech živých tkáních. Velmi dobře váže vlhkost v pokožce. Zjemňuje následky podráždění kůže a alergické stavy. Vyživuje a oživuje pleť a působí tak proti vzniku vrásek, což přispívá k zachování mladistvého vzhledu.

Výtažek z aloe – díky svému velmi bohatému složení (např. polysacharidy, aminokyseliny, minerální soli, vitamíny a organické kyseliny) pokožku vyhlazuje, zpevňuje, regeneruje a hydratuje. Podporuje růst a obnovu pokožky a urychluje proces hojení (poranění pokožky, vředy, spáleniny, omrzliny, napomáhá hojení vnitřních i vnějších poranění). Kromě toho aloe vera také pomáhá udržet optimální bakteriální flóru i hladinu pH pokožky. Dužina aloe vera obsahuje kyselinu hyaluronovou, která v lidské pokožce plní úlohu mezibuněčného rezervoáru vody.

Výtažek z plodů Noni –  „krále ovoce“ - tento stálezelený keř, vysoký od 3 do 7 metrů, má velké, tmavě zelené, lesklé listy. Keře Noni jsou velmi odolné, imunní vůči nemocem a dožívají se vysokého věku. Již více než 2000 let se používají v lékařství a kosmetice. Noni bylo odjakživa považováno za všelék, který léčí, zkrášluje, dodává energii a zlepšuje náladu. Noni se využívá i v současné kosmetologii – chrání buňky pokožky před negativním působením vnějších vlivů, stimuluje dělení keratinocytů a zdvojnásobuje intenzitu buněčného dýchání. Tím pokožce dodává energii a vitalitu.

Glycerín – přirozeně chrání pokožku tím, že proniká do mezibuněčných prostor, kde na sebe váže vodu potřebnou k zachování optimální hydratace pokožky. Má výrazné zklidňující účinky a účinně zvlhčuje příliš suchou pokožku se sklony k tvrdnutí. Pokožku také vyhlazuje, navrací jí pružnost a reguluje její regenerační procesy. Glycerín působí dlouhodobě, proniká do hlubších míst rohové vrstvy pokožky a po zhruba 24h tam upravuje vlhkost. Glycerín také pomáhá zlepšovat funkčnost kožních lipidů.

Způsob použití

Na navlhčený kosmetický tampón nebo houbičku naneste malé množství gelu a na pleti ho krouživými pohyby napěňte. Po umytí gel důkladně opláchněte čistou vodou, neutírejte a naneste kolagen.

Dotaz na prodejce

security picturesecurity picture

Odeslat odkaz známému

security picturesecurity picture

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.