ageLOC - Radiant Day - denní krém s UV faktorem 22 - 25 ml

Každý den budete zářit mládím. Denní krém je lehká emulze pro každodenní použití, která viditelně rozzáří a hydratuje pleť a zároveň ji posílí proti projevům stárnutí. Hedvábně jemné složení s faktorem SPF 22 obsahuje látky, které chrání pokožku před nežá
Více informací
1 668 Kč 2 031 Kč
% Nákupem ušetříte 363 Kč (17.9%)
-+
Dostupnost:
skladem ihned k odběru

Termín dodání:
1-3 pracovní dny

Chcete nakupovat se slevou? Přihlašte se nebo se nově zaregistrujte.
Pro tuto položku, nejsou žádné množstevní slevy.
  • Popis
  • Recenze (0)
  • Související zboží

ageLOC® Radiant Day SPF 22

Každý den budete zářit mládím. ageLOC® Radiant Day SPF 22 je lehká emulze pro každodenní použití, která viditelně rozzáří a hydratuje pleť a zároveň ji posílí proti projevům stárnutí. Hedvábně jemné složení s faktorem SPF 22 obsahuje látky, které chrání pokožku před nežádoucími účinky nadměrného slunečního záření, povzbuzují výměnu mladistvých buněk pro dosažení hebčího a jemnějšího povrchu pokožky a snižují výskyt drobných vrásek a linií, čímž zanechávají pokožku zářící a bezchybnou.

Účinky

 Povzbuzuje výměnu mladistvých buněk pro pocit hebčí pleti a jemnější struktury.
 Snižuje vzhled jemných vrásek a linií pro dosažení jemnější, hebčí, viditelně mladistvěji vzhlížející pleti.
 Redukuje nechtěnou produkci melaninu pro jasnější a zářivější pleť a snižuje diskoloraci pleti.
 Poskytuje ochranu UVB proti nežádoucím účinkům nadměrného slunečního záření s ochranným faktorem SPF 22 – naším nejvyšším ochranným faktorem proti slunečnímu záření obsaženém v pleťovém hydratačním krému.
 Hedvábně jemné, nemastné složení se rychle vstřebává, nicméně hydratuje pleť celý den – dokonalé pro nanášení pod make-up.

Způsob použití

Ráno vytlačte množství velikosti hrášku na konečky prstů a aplikujte pohybem směrem nahoru a ven na obličej a krk.

Doporučení NEZESTÁRNI.CZ

Pro komplexní péči doporučujeme aplikovat na čistý a vlhký/navlhčený obličej, krk a dekolt „živý“ Přírodní kolagen Inventia® FACE – na obličej. 

Složení - ingredients (INCI)

Aqua, Glycerin, Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cyclopentasiloxane, Cetyl Dimethicone, Octocrylene, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Caprylyl Glycol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Methyl Gluceth-10, Isohexadecane, Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Hydrolyzed Jojoba Esters, Glucosamine HCL, Pisum Sativum Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Butylene Glycol, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Jojoba Esters, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Narcissus Tazetta Bulb Extract, Hexapeptide-2, Nylon-12, Aluminum Hydroxide, Hydrated Silica, Myristyl Alcohol, Steareth-2, Steareth-21, Polysorbate 80, Sorbitan Oleate, Cetyl Alcohol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Stearyl Alcohol, Disodium EDTA, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Potassium Sorbate, CI 77891.

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte. :-)
Recenze pro -

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů.

.
Související zboží

Dotaz na prodejce

security picturesecurity picture

Odeslat odkaz známému

security picturesecurity picture

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.